Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ty si asi celkem pako, kdyz zacnes nekoho napominat za cestinu a sam na nejakou gramatiku jebes ... se prober maselniku ...
  • mel jsem tu čest teď postavit a vyzkoušet AMD Trinity A10-5800 s HD7660D, bez VGA v PCIe, a musím jen konstatovat, že grafika v intelu je pro hraní značně nevhodná - výjma her typu Angry Birds a tak, to v tomhle mě AMD mile překvapilo a to i s ohledem na cenu samotného procesoru. Sám mám i5 3740 a Grafiku 7870 VaporX, ale když mi klekla a byl jsem nucen čekat na reklamaci, tak to bylo utrpení. Výjma práce se nedalo dělat nic. :D
  • Rozhdne do toho vic vidi a vidi to i z jinych uhlu pohledu o kterych mnoho chytroli u ani nevi, ze existuji. Spousta lidi napr. neresi naklady, vyrobni omezeni nebo konstrukcni omezeni typu odvod tepla.
  • Stále se v ovladačích objevuje ATI RADEON, ale jinak je pravda že už v Catalystu a jinde se to nevyskytuje :D
  • walltar
    Jo jo ... já mám ve velkém PC i5 protože jediné o co sem se v té době staral byl výkon a k němu mám 7970 protože v té době neměla konkurenci (a já si nezjistil, že NV taky podporuje "eyefinity") Ale teď budu stavět HTPC a tam asi dám AMD a dedikovanou grafiku nebudu vůbec kupovat.
  • sirWallace
    A kdo Ti za tohle neda lajk, ten je vocas od Mac :D:D:D ( Ale ted vazne : PRESNE ! .) )
  • To uz prece podporuje i ps3 :-).
  • walltar
    Pokud vím, tak AMD už upustila i od používání ATI jako značky ne? Už se GK označují jako AMD. Nebo se ATi někde pořát používá?
  • dnes je to i o ceně, a sám vím, že je Intel výkonnější, ale u té ceny už je to horší. A musím přiznat, že když si chce někdo koupit herně výkonný pc, za rozumnou cenu, tak AMD a obzvášť s grafickým jádrem, je na tom v této části lépe.
  • walltar
    Ně tohle fanboyství osobně vůbec nevadí ... jsem jenom rád, když někdo ukáže, že používání mozku není potřeba, potřeba je si na hlavu vytetovat nějakou značku. Já sem vždycky všechno kupoval podle toho jak je to kvalitní a né podle toho jakou to má značku. Jak grafiky, tak procesory. Ono když si zákazník ubere tu možnost koupit si lepší výrobek jenom proto, žeje zabedněné hov*do tak je to vždycky k smíchu.
  • jj pravdu díš, značka ano firma ne :D, teď je jen otázka, kdo v ten moment koho zachraňoval, a na to ať si odpoví každý sám.
  • sirWallace
    Kazdy vi, ze jsi nezvladl cestinu, takze absolutne nemuzes zvladat takhle slozite tema, tim bych to asi ukoncil :D
  • Walter: kdyz je to pro tebe lepsi, tak si k nemu muzes pripojit i tu konzoli. Konzole nemusi byt pripojena k drahemu televizoru.
  • Souhlasim že Intel VS AMD je naprosto trapas...
    protože každy vi že Intel FTW, AMD sucks a PS4 bude tudíž nakokot *1* *16*
  • sirWallace
    Ja myslim, ze potreboval.. Celistvost v utvareni nazoru je moc dulezita *1*
  • Herní PC bylo a bude.
    Konzole budou mít chvíli navrch, za dva roky se to srovná a pak zas bude konzole za PC technicky zaostalá.
    Smartphony a tablety jsou sice výkonné a schopné fungovat jako moderní gameboye, ale nikdy se nevyrovnají PC ani konzolím, protože prostě nejde nacpat high-end hardware stejného objemu do mobilu, neumíme kouzlit abychom smrskli atomy a nacpali více tranzistorů do něčeho co má 100ccm než do něčeho co má 100000ccm, větší kus hardwaru bude mít vždy výkonější potenciál a to se nezmění ani za milion let.
  • sirWallace
    Dikyyy za vycerpavajici odpoveed .) To jsem si snad ani nezaslouzil, abys to bral tak vazne :D A do tymu nechci... jsem v tymu CR.. vic ostudy uz asi neunesu :D
  • walltar
    To sou ti Nv fanboyové ... ani neví, že ATI už neexistuje. *5* *1*
  • walltar
    To sem myslím ani nepotřeboval vědět .... *11*
  • ati su scoky a nvidia rulez ftw!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší