Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Přesně to plánuju. *5* I když ještě nevím jestli nepočkat na novější APU. Sem zaslechl, že má někdy teď vyjít. Teda až na ty ramky ... určitě to nebudu takotvat takže by stejně jeli na 1600. Plus ještě laboruju mezi slabšíma CPU ... nevím jestli využiju A10
  • Když už samostatnou GK, tak s i3 nejlépe = sakra silnej PC s možností upgrade slabší GK za lepší v budoucnu. :) K APU od AMD nemá smysl kupovat samostatnou GK, pář to chceš asi levně, a takhle je to nejlevnější. Sestavili jsme tak PC za 6000,- co zvládne FarCry 3 na medium ve Full HD s +- 20fps pruměr, ikdyž spíš o trochu míň. Ale to byl příklad.
  • Zkus AMD APU A-10, a dej si tam alespoň 1866MHz RAMky, nic lepšího neseženeš na hraní tak levně s takovým výkonem :) (teda pokud si to neměl už v plánu :D)
  • Jsem rád, že v tomhle nevidím pozitivum pro PC scénu jen já :)
  • no kdyz se podivate na hw nextgen konzoli je kazdemu jasne ze PC naopak bude hoodne posilovat pac hry vyjdou na vsechny platformy v nezmrsene kvalite vyvojari nebudou muset slozite upravovat pro naprosto rozdilne platformy ale vse pojeden na X86 takze budou mit vpodstate s "portama" tak o 90% mene prace nez dnes
  • Behemtetogenerace sipc proslo upadkem, rada vyvojaru kteri driv delali jen pro pc zacala delathry pro konzole a pc se na poli aaa stalo vedlejsi platformou. Diky nove generaci konzoli bude vyvoj her jeste nakladnejsi, takze tento trend se bude posilovat. Na pc tak i nadale bude posilova indie scena a vykon pc bude nadale ztracet na vyznamu. To je nejpravdepodobnejsi scenar. Jiny scenar je, ze valve takovladne pc platformu, ze vyznamne omezi piratstvi a pc platforma zacne generovat vysoke prijmy, zatim co o konzole nebude zajem, takze pozornost vyvojaru se preleje zpet na pc platformu.
  • Ne ne, x86 je oznaceni instrukcni sady vychazejici z intel procesoru 8086 a ten byl 16 bitovy a je to obecne oznaceni pro kompatibilni procesory bez ohledu na to zda je 32 nebo 64 bitovy.
  • Jeff
    Protože je to debilní a bolševici jsou debilové.
    A to "OBČANÉ, PROBUĎTE SE" má evokovat komunistická hesla, které volají do společnosti, jako do jednolitého celku, něco jako "JE ČAS SOUDRUZI, SKONCOVAT S ALKOHOLEM!", nebo "BUDUJ VLAST, POSÍLÍŠ MÍR!" apod.
    Takže je to debilní + obsahuje to variace na komunistická hesla + napsané CAPS-LOCKEM = klasický komentář debilního komunisty. *3*
  • Je to dx9 gpu.
  • To je zase kecu...
    Jeste ze tech konzoli neni treba 10 druhu by se nekteri uhonily k smrti tady..
  • walltar
    Jedno to určitě není ... většinou je jeden procesor/karta lepší na něco a ten druhý na něco jiného ... uživatel si tak musí uvědomit na co bude to zařízení používat a podle toho určit co je pro něj důležité. Já když sem kupoval CPU a GPU tak spotřeba a cena byli pro mě okrajové údaje. Hlavním byl výkon, přetaktování a to jestli se na ni bude vyrábět vodní blok. Stejně tak u procesoru byl důležitý výkon ve hrách a výkon na jedno jádro a zase přetaktování.

Spotřeba je imho poslední věc co mě zajímá, spolehlivost je určitě důležitá a teploty taky nějak neřeším (pokud se mě HW nevaří)
  • Co je na tom bolševickýho, ty bolševiku?
  • "PS4? Wow..nový ovladač, je úžasný, stejný, černý malý *mrd. Křeče v prstech i na ptáku. Hail to Xbox"

Karel Drda *15*
  • ještě cena je důležitá, pardon...
  • nic neříkající údaj. Strašně se mi líbí testy kdy u jedný karty nebo procesoru zjistí, že tamten je o 10% výkonější ( a to jsem hodně přidal, většinou to bejvá 5% apod ) když vemu náročnou hru a bude mít na rychlejší kartě stabilně 40fps a bude o 10% výkonější než druhá, poznám ty 4fps ? ani omylem, jsou to žabomyší války. Důležitá je spotřeba, spolehlivost, stabilní teplota. Zbytek bežný uživatel nemá vůbec šanci postřehnout / nemusí ho trápit. Takže je jedno jestli koupí tuhle nebo tuhle z dvou soupeřících karet / procesorů...
  • walltar
    Jo ... kdysy tam byla aspoň sranda v diskuzích, ale potom zavedli přihlašování poštou ala velký bratr a už to stojí zahovno.
  • Bohužel, tuhle větu co jsi napsal už poslouchám od dob PS2, stejně jako už 15 let poslouchám jak zanikne windows a jak ho Linux rozdrtí. Nic se neděje a min. dalších 5 let budu klidný co se týče PC. Rozmach elektronické distribuce her, MMO free to play her apod, zase pC scénu chvíli podrží...
  • Na hovinkach.cz není ke čtení ani normální zpravodajství. Natož něco trochu technickýho. Žumpa.
  • Vzhledem k podobne architekture se nektere optimalizace mohou vyplatit i u pc, ale jine optimalizace psane na konkretni hardware se uplatnit nemohou. Nicmene hardware od amd by mel byt zvyhodnen
  • deridon
    Sire, musím uznat, že jste to vše pěkně sepsal... Freeedoooom!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit