Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "neoficiální zpráva, ale dost se o ní mluví" = klep
  • PatrikDee
    "Konzole jsou už zastaralé. A to nejenom graficky, ale i výkonnostně."

No, tak to je neuveriteľné, na to si prišiel sám? Mal by si pouvažovať o dráhe atómového fyzika, lebo toto je takmer také objavné, ako Einsteinova teória relativity.

Ja považujem skôr za zázrak, aké hry sa robia na tak zastaralom HW a ako šlapú, v podstate sa konzolky vysmievajú hypermoderným PC, pretože si na Xku zahrám presne to isté, čo hrajú na PC, akurát teda v grafike ktorá obsahuje kompromisy. Nie, nemám nič proti grafike, ale stále čítať, že sú konzoly zastaralé,.....Samozrejme,že sú. Ale zároveň stále dokážu prinášať najnovšie hry a zo cťou odídu na hranici svojho cyklu.
  • ringmancz
    grafika rozhodně ne, viz. Fallouty, Half Life, Morrowind, KotOR...
  • To možná jo, ale s tim, že Minecraft mě vtáhnul víc, než první dva Dead Spacy (trojku jsem ještě nehrál) dohromady. Celkově, moje nejoblíbenější hry za poslední období - Hotline Miami, Minecraft, FTL, Dear Esther a z velkých her s čupr grafikou snad jenom Max Payne 3, Dishonored a Far Cry 3 (FIFU nepočítam)
  • Sony 100% oznámí Ps4. Už mají i lineup. Agenta a Last Guardian. Původě oznámené na E3 2009. Holt firma budoucnosti.
  • Ale hratelnost taky zavisi na tom co jsi vyjmenoval, takze teoreticky to muze jen prospet
  • Jelikoz bude mit Ps4 zcela jinou architekturu, nez Ps3, pocitej se stejnou zpetnou kompatibilitou jako Ps3 > Ps2. To znamena: nasereme vam do prosebne vstazenych rukou a pak digitalne znova prodame hry co mate doma na krabickach.
  • Veskoslav
    Je to jenom klep. Microsoft oba své Xboxy představil dost dopředu (1. Xbox 8 měsíců, 2. Xbox skoro rok)
  • A co te do hry vtahne vic jak grafika?...Jako dead space v grafice maincraftu by ti asi tak skvelej dojem nepodala..
  • zbytocnejsi comment som snad v zivote nevidel
  • Mart9
    Doufam, že s novýma konzolema ty starý rapidně klesnou na ceně. Za takové 2-3 tisíce bych PS 3 bral *3*
  • ringmancz
    u mě je pořád hlavní hratelnost a ta u velkých her za poslední roky šla dolů
  • zbytečnější video sem snad eště neviděl
  • Ronox
    P*ůser je podle mě v tom, že herní biz na to není připravenej. Kolik stojí teď ty hry a jakou mají grafiku a jak dlouho se na nich maká. Podle mě bude na nextgenu krachovat mnohem víc studií a zůstanou jen dojárny.
  • Třebas *3*
  • ringmancz
    o co ještě? fyziku? rozlohu? AI?
  • Teda vydaji..boze ja po tom ranu melu ehm.. chtel jsem napsat predstavi nebo ze se o nich bude tutove vedet ze budou.
  • conflig
    Ale je to škoda když si vzpomenu na všechny ty skvělé hry z PS2 a PS1 na které se teď jenom práší *13*
  • Nový Xbox má vyjít v září. Je to sice neoficiální zpráva, ale dost se o ní mluví.
  • conflig
    Hlavně půjde o to aby konzole konečně zvládly Full HD při více než 30 FPS. Na startu konzole budou hry vypadat stejně jako teď na průměrném herním PC

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit