Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a nevyjde dokud nebude dokonale !!

*4*
  • Veskoslav
    Až na to, že tyhle verze nejsou nejprodávanější.....Něco si o tom zjisti.
  • Veskoslav
    Rozhodně bych netvrdil lepší. Obě mají jiné.
  • Me utkvela v pameti jen jedna - Uncharted, titul kterej me strasne laka, vypada skvele...
    Ale tim to u me konci.... :///////
    Letím pro plejko ! *3*
    Sorry for that.
  • residentevilfans
    vyvoj ps4 = http://z0r.de/4603 *1* *5*
  • Ronox
    Kucí nehádejte se zase o tom kdo má větší péro. Já začal na X360 pak jsem si pořídil Wiičko a na konec i PS3. Každá z těch konzolí má něco prostě. X360 Halo a Gears of War, PS3ka Uncharted, God of War a Heavy Rain a Wiičko Zeldu a Maria.

Pro mě největší zklamání je, ale Vita. Tu grafiku hrozně načančali u prezentací, protože pak realita byla taková, že jediný Uncharted nějak vypadá. Jako je tam hromada her od menších studií, ale ty komerční AAA jsou slabý. Možná ten novej Killzone bude za něco stát...
  • ucho
    11th_Doctor: před vánoci jsem si koupil PS3 Slim 160GB za 4k (+ free gamesa). já jen k té ceně... a i potom jsem viděl samé akce na 4,5k...
  • a nebo novej Deus Ex, taky bombastickej - klenoty se daji ve svete her najit i dnes
  • hele povazuju za nej Hitmana 2, ale novej Hitman je uplne spickovej a imo nejpromakanejsi v serii - system svedku, kdyz nekoho oddelas, nekdo to uvidi a zabijes toho co to videl, ses v pohode. ten system je fakt komplexni a promakanej -> o tom sis mohl ve vsech predchozich hitmanech zdat - napriklad takova prkotina povysuje hratelnost na novej level. Ja hraju od dob Commodore 64 a muzu rict, ze dnesni hry jsou vetsinou jednoduchoucky a spis interaktivni filmy, jako napriklad CoD MW serie. Objevuji se tu ale sem tam i komplexni challenging kousky jako Skyrim, Fallout New Vegas, ted novej Hitman, kde dohrat levely na silent assassina rozhodne neni easy a je to zabavny, dale pak treba oba Portaly, nebo novej Max Payne, kterej mi ze vsech trech dilu dal na medium obtiznost nejvic zabrat, co se obtiznosti tyce.
  • Veskoslav
    A nebude to nejspíš tím, jak to Sony vesele dotuje či dotovali tu svou konzoli?
  • Ty musíš bydlet v Japonsku jinak si to nedokážu vysvětlit *1* *3*
  • Ne na tohle jen EHM *1*
  • to ze hra vyjde v roce 2013 neznamena, ze nemuze byt technologicky na urovni hry 2009
  • myslis ty exkluzivity co napocitam na jedny ruce ?

aha. Treba ziju v jinym svete ale ja aktualne znam asi 40 lidi s xboxem v mym okoli VS 1 s PS3.
    Tim (pro troubeliny) nerikam ze PS3 je konzole spatna, ale kolem a kolem je na tom lepe xko.. Rad bych si zahral i ty exkluzivity, ale tomu neprebernymu mnozstvi mi to urcite za to nestoji .)
    Nicmene Xbox uz me nema v cem prekvapit a hry na nej uz nekupuju. Za nextgen at uz prijde od $ony nebo Micro$oftu je mi uplne fuk .)
  • Máš i nějaký argument? Nebo jen "ehm"?
  • Na hranici menstruacneho cyklu.
  • zkus hrat 3 hodiny battlefield 3 a FIFU 13 na PC a pak na PS/Xboxu - uvidis, jak silenej rozdil to je...
  • ehm.....
  • a ja rikam..KONECNE, budu moct upgr. PC a treba se dockam i nejakeho toho skoku v grafice her, posledni 2 roky kazda hra vypada stejne
  • Až na to, že tuto generaci prohrál Microsoft. Sony i přes roční zpoždění prodalo více konzolí a rozdíl pořád narůstá. O exkluzivitách ani nemluvě. MS prohrálo už podruhé v řadě a dle předběžných specifikací PS4 a Xbox 720 prohraje i na třetí pokus.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit