Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no a co cekas ze vykouzli? Koukni na par let stare PC hry co nejsou konzolove porty no mozna se tomu s novym HW konzole priblizi *3* (hlavne nezapomen hlasku " na grafice nezalezi dulezita je jen hratelnost" budes ji potrebovat pokud jsou tva ocekavani prilisna)
  • Mart9
    O jaké chyby šlo? 3x si to slovo použil, ale ani jednou si nebyl konkrétní. Díky.
  • Sony se u soucasne generace dopustilo hned nekolik chyb jejichz kombinace otevrela MS s jeho xboxem pomyslne okno, ceho MS nalezite vyuzilo a vytahlo se tak na rovnocenneho soupere. Nebyt techto chyb, tak mohla soucasna situace dost mozna vypadat velice odlisne.
    Tak jsem zvedav, jesli se v Sony poucili a stejnym chybam se vyvaruji. Nicmene tentokrat uz nemaji takovou vychozi pozici, jako pred lety.
  • Pochybuji, že se budou opakovat problémy podobné minulému uvedení. Má tam být všude relativně stanartní hardware a žádná super-mega-nadupanost.
  • Veskoslav
    Miserus. A co by jsi dělal, kdybych měl PS3? To by tvé naprosto debilní kecy byly v troskách.....
  • Veskoslav
    Když vydržím. Dohledám. Někdo vesele rozebíral a vynesl informace ze Sony, jakou částkou dotuje PS3+jakou částkou dotuje tuto službu.
  • ucho
    zdroj? nepřijde mi, že na tom muší tratit šílené peníze. podle mě je dobré si takhle uchytit lidi, kteří navíc pravidelně posílají peníze... já to tedy nevyužívám, ale nepřijde mi to jako hloupý nápad, jak snadno vytáhnout z lidí peníze, kdy by měly být spokojené obě strany...
  • Microsoft opat prehral? Herna divizia MS je v kumulativnych miliarodvych ziskoch za obdobie vydania Xbox360.

Herna divizia Sony a Sony celkovo je v kumulativnych miliardovych stratach od vydania ps3, ktore dotoju vo velkom od zaciatku a dotuje dodnes.

Navyse, MS ziskal dalsi kolac z trhu. Boli casy, ked Sony mala 90% trhu, teraz uz nema ani polovicu a MS sa na nu dotiahol, kazdou generaciou Sony straca podiel na trhu a predava menej konzol, ale takemu hlupakovy ako ty to tazko vysvetlovat, neschopny intelegentneho uvazovania, hlavne, ze Sony predala o milion viac kusov, tak vyhrala "vojnu", aj ked stratila dalsiu veku cas trhu, je v miliardovej strate, vydala konzolu o rok neskor a sa na nej vzdy kvalitativne horsie hry a je menej vykonneho co do pouzitelneho herneho vykonu a mensim mnozstvom pamate. *5* *6* *6* *6* *6* *6*
  • To myslis ten mrtvy handheld? Dalsi uz asi Sony nevyda, jen nechaji Vitu chcipnout. To zase bude slsunej prodelek, neco jako genialni PSP Go.
  • Kozy
    Jak jde o XBox a Blizzard tak Veskoslav nezná bratra.
  • v diskusii, pri tych hadkach, stale zabudate na jednu vec, ktora ovplyvnuje mnoho = jedna konzola je "piratska", druha nie. tento rozdiel priniesol do tejto generacie konzol podstatne viac, nez len kto ma aku exkluzivku a aku verziu s akym HDD...

ja vam neviem. kazdy caka nejaku strasnu bombu. ale tie hry o tolko zazracnejsie nebudu. rozdiel bude urcite mensi, nez pri prichode tejto generacie. ten skok, ani v HW, ani naraz v moznostiach, optimalizacii atd tak obrovsky nebude. ja osobne som vcelku skepticky...
  • Mart9
    Ti, co si zabrečí a rodiče jim koupí nový počítač, se radují no....
  • ja to vidim minimalne na 499 :), zase az taka palka to neni, a predsa len pojde o novy HW na niekolko rokov, s velkym hypom atd, musia si predsa nechat nejaky priestor na dalsie zlacnovanie :), a zaroven Sony momentalne na tom nie je velmi ruzovo po financnej stranke, tak pochybujem, ze budu chciet tu konzolu velmi dotovat.

Na co sa ale tesim, az uvidim co s tym novych HW dokazu vykuzlit v takych hrach ako Uncharted, Killzone ci Gran Turismo :).
  • Doktor ted mas kupodivu pravdu
  • Jo tak ty mas xbox, vse to zacina davat smysl (nemyslim jen toto vlakno)
  • JJ presne. Ja proti Xku, ako konzole ako takej, nemam vobec ziadne vyhrady. Launchla ovela skorej ako Ps3 a aj napriek tomu vykonostne su takmer na nerozoznanie, koli lepsim predajom sa na nu zbuchavali primarne hry a na Ps3 sli len porty - casto horsie, hlavne zo zaciatku. Konzola nebola ani tak draha, na to co vsetko ponukala. Skratka MS spravil s Xkom kus dobrej roboty.

Ale jednoducho ja moc tie ich hry nemusim, snad okrem Forzy by som si tam nemal moc co vybrat. Ako urcite by sa nieco naslo, ale nebol by ten vyber tak "s chuti" ako na Ps3 kde mi tie hry sadnu proste viac - moj subjektivny pohlad :)

Ale co mam k Xboxu, resp. k MS obrovsku vytku je prave ten plateny MP... Toto som nikdy moc nepochopil, ako si to ludia mozu este pochvalovat, ked dokonca vacsina z tych hier nepodporuje ani dedikovane servery a ten on-line MS prakticky vobec nic nestal, kedze server pre hru ste robili prakticky vy... To je pre mna proste jak facka, a pokial nebudem musiet (ako ze nebudem, kedze na PC je take nieco nepredstavitelne) tak ziadnej firme podporovat plateny MP nebudem, ani keby to malo byt pre Sony.

Naviac fakt ako pises, v porovnani s Ps+ kde clovek za rok dostane kus paradnych hier, tak Gold vyzera ako cista dojarina na peniaze... V tomto tych GOLD pochvalujcich si ludi proste nepochopim :)
  • Veskoslav
    Taky se toho Sony hodlá zbavit, protože na tom tratí šílené peníze a šíleně i dotuje PS3.
  • Malleth
    Nás primárně nemusí zajímat, kdo prodal víc konzolí. Spíš to kolik a jakých her každá platforma nabízí. V tomhle ohledu PS3 rulezz. To je bez debat.
  • Umaroth
    Já mám obojí, ale souhlasím s tebou. Už mám mnohem radši PS3. Microsoft jsou šupáci co se týče veškerých on-line funkcí a sosaj z tebe prachy za vše. Přijde mi absurdní, když si koupím hru za 1300 abych platil navíc ještě microsoftu abych si zahraj i multiplayer, nehlede nato ze vetsina obsahu az na vyjjimky je na XBL drahá (i když nekderé hry na Ps3 storu jsou taky osolené, tak ale od toho mame krabickovy)
    Když u MS zaplatím Gold zpřístupní mi funkce které už bych normálně mel mít (a u sony je mam)
    Když zaplatím PS+ tak dostanu kopici her zadarmo a pro každý měsíc další 2-3 hry zadarmo (a to nejsou indie hříčky ale třeba Red Dead redemption, sleeping dogs, Batman Ac atd.!) Takže za svoje penize opravdu něco (hodnotného) dostávám ! Třeba pro člověka ketrý toho moc nenahraje je to ideální, zaplatí 1200 ročně a za ty peníze hraje celý rok.
  • ZvacA
    " Hrajte si na com chcete, vsetky konzoly su dobre, lebo vacsinou vsetky dokazu priemernemu hracovi dodat dostatok kvalitnych hier pocas celeho roka, ktore ho mozu zabavit. "

http://www.youtube.com/watch?v=IxAKFlpdcfc

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit