Přejít na výpis diskuzí
Sony pravděpodobně oznámí PlayStation 4 tento měsíc
1.2.2013 | Adam Homola
169 příspěvků
-
Sony se nepoučilo a nepoučí viz poslední generace "PSP".
-
Pokud se Sony poučilo ze své chyby s PS3, že uvedeli, sic brutální(na svou dobu) ale drahý hardware, který kvůli ceně nikdo nekupoval, tak můžou mít dobrý start a vysokými prodeji tuto novou platformu ''nakopnout''. Myslím si že nastaví cenu na 349 dolarů (max 399)
Taky bude klíčové jak bude PS4 optimalizovaná, myslím jak vývojářsky (složitost tvorby a portování her) tak uživatelsky.
Hlavně Sony nesmí zapomenout že platformu prodávají hry, takže nesmí zopakovat chybu co udělali u Vity, že mimo 2-3 her na ní nebylo co pořádně hrát. Co se týče exkluzivek, tam je sony silná a ví o tom, takže tam se nebojím
*5* *5* *5* -
A co si budeme nalhávat i masivní reklama v rámci fotbalu.
-
JJ... Mam lepsiu konzolu lebo aha, financne sa jej dari!!, mam lepsiu konzolu lebo aha, konkurencia ma financne problemy!!, mam lepsiu konzolu lebo aha, (len) v amerike sa lepsie predava ta moja, ta mojaa mojaaaaaa.....
Nechodis nahodou na Sector? Tam tymito kydmi vylozene ziju...
Hrajte si na com chcete, vsetky konzoly su dobre, lebo vacsinou vsetky dokazu priemernemu hracovi dodat dostatok kvalitnych hier pocas celeho roka, ktore ho mozu zabavit.
BTW moj osobny nazor je ten, ze najlepsia je Ps3 :) , kedze nema plateny MP, PS+ sa fakt vyplati, a pre mna na Playstation vychadza ovela viac zaujimavych hier. Pricom tato veta ale vobec nemeni nic na tom, co som pisal vysie ;) -
Já věřím tomu, že kdyby PS3 hned od vydání na svou dobu nebyla takový ''overkill'' čili stála by stejně jako ps2 při uvedení, tedy 299 dolarů a ne 599, tak by byla pře xboxem na plné čáře.
Věřte tomu že nemít Sony exkluzivky, tak by Microsoft nikdy nedotahla, což v posledních letech, díky -+stejné ceně jako xbox dokázala. -
Už teď když si projedeš bazary/aukro koupíš nové PS3 s 2.r zárukou cca za 4000
-
Xbox jde do kytek? Chudák Microsoft, chtěl prodat jenom 50 miliónů Xbox 360 a nějak mu to nevyšlo. Akcie Sony šly za posledních 5 let o 221% dolů. Microsoftu o 102% nahoru. Ale chudák Microsoft a jeho Xbox, jde do kytek *1*
-
Jako nevim co tady ti Xboti kecaji o vitezstvi. Sony vladne!
Vemte si prodeje konzoli:
Xbox 1 24,5m X360 73,9m
PS2 150m Ps3 72,3m
Z toho je jasny, ze Sony si hodne polepsila, kdezto Xbox jde do kytek. Nemluve o tom, ze multiplatform tituly jsou prodavanejsi na Xbox 360. Z toho je zase jasny, ze Sony se dari jako nikdy predtim, proto prodavaji svoje baraky http://www.egmnow.com/articles/news/sony-playstation-selling-off-their-million-billion-dollar-new-york-headquarters-building/
Proste Ps3!! *14* -
Bruš si zuby na God of Wary, ICo&Shadow of the colossus collection, Ninja gaiden sigma a z tech novych na the last of US a Beyond
-
No zrovna vyšel HD remake Killzone 1. A hrůza a děs, která ukázala, jaká to byla průměrná hra s podprůměrnou AI a ještě horším prostředí.
-
Ano, my vlastníci Xboxu jsme socky a ovce a vlastníci PS3 jsou osvícení borci. Vzpamatuj se a dej si hadr na hlavu *11*
-
jj uz at se to hne :) naprosto souhlasim :)
-
Uncharted, God of War, GT, Heavy Rain, Killzone, The last of us, Beyond a mohl bych pokracovat. A pokud chces papouškovat tak hurá do toho
Veskoslav, Killzone 1 nema nic spolecnyho s PS3, tak se vrat do ty svoji ulity -
http://i.imgur.com/feOdg.jpg *3*
-
ale jo, vyplatí. je to poměrně levné a výběr her je slušný (i ceny 300-400 za jednu). o moc víc dolů už to asi nepůjde. koupil jsem před vánoci a nelituju. už jsem zvládl projet uncharted 1, heavy rain, resistance 1 a resistance 2. dneska začnu s resistance 3 a ještě na mě čeká red dead redemption, uncharted 2 a demon's souls... takže ať klidně novou konzoli oznámí, já si právě užívám s touhle a nejmíň rok budu... :) (ještě si na pár exkluzivek brousím zuby)
-
Debilem od narozenim asi nebudu, ale tohle je pravda
-
Doufám,že tam přidává kvalitní matroš aby to za něco stálo.
-
Ovečky a socky? A debilem jsi od narození nebo Tě někdo silně uhodil do hlavy?
-
to je blby ja si zrovna chtel koupit ps3 a v klidu zahrat nejake ty starší hry, ted se to asi moc nevyplatí
-
Jo abych nezapomel, jsem socka. Proto hajim Xbox.
Tim se taky u me trosku, nebo vlastne zcela diskretitujes.