Přejít na výpis diskuzí
Sony pravděpodobně oznámí PlayStation 4 tento měsíc
1.2.2013 | Adam Homola
169 příspěvků
-
Xbox je levnějši a tak se lépe prodává, ale je to horši konzole. Za to mužou ovečky a socky
-
Kdyby tyto hry vyšli dnes, nikdo na ně ani nekoukne, Viz mladý pubeřáci, zkoušel sem par klukum pustit Morrowind nebo KotOR a nebyli z toho nadšení... Tohle naše sténání po starejch hrách pramení jen z toho že tý době to bylo něco novýho, nevídanýho super... Dneska už to krom nostalgie nemá nic a každá hra to překonala
-
Legálně asi ne no *1* nevim, na PC to nerozjedu a na xbox si to nemam vůbec chuť pořizovat
-
Buď rád... aspoň budeš mít upgrade. Před velkýma konzolema si musel upgradovat co 2-3 měsíce, abys vůbec nějakou hru utáhl
Mluvím o dobách Pixel Shaderů, které hry prostě vyžadovali. Kdyby nebyly konzole, tak by teď to samé bylo například s teselací -
To není zásluha konzolí. To je zásluha vývojářů, kteří tu hru dostatečně osekají (AI, textury, modely, mapy...) tak, aby si to na konzoli rozjel, a pak PC trpí, protože si herní studia nemůžou dovolit na PC vydat lepší hru, když mají z konzolí největší love.
Navíc hry na konzolích mají 1,5x menší rozlišení a 2x menší framerate, díky čemuž tam hru rozjedeš ve stejné grafice na slabším hardwaru. -
Hry stojí moc peněz, protože je těžký multiplatformní vývoj, plus museli optimalizovat enginy aby se to na těch šrotech vůbec rozjelo.
Teď se doufám sony a MS poučili a udělají konzole, na které se dá kódit stejně lehce jak na PC. -
protože konkurence je třeba
-
Na grafice nee, ale na frameratu. Kdo říká, že tahle generace je pořád OK, zajímalo by mě, co sakra na tom hrajete? Hrál jsem na tom Battlefield 3, humus, PC verze je úplně někde jinde, to, že to na PS3 vypadá jako vyblitek je jedna věc, ale když se musí dělat kompromis v rozloze je věc druhá.
U PS4 se spíš těším na PC původ HW, který snad konečně srovná ty neduhy, kterými trpěla PS3 v multiplaformních hrách.
Imho, nikoho nikdo nenutí si další generaci kupovat, že? -
Veskoslav: Byla o tom řeč i v podcastu. Nebýt nových konzolí, tak věřím, že bych s tím mým PC ještě 3 roky vydržel. Teď se obávám, že to nepůjde, nebo jo, ale za cenu velkých obětí.
-
3ku snad kromě recenzentů a pár vyvolených ještě nehrál nikdo, ne? *2*
-
Na zpětnou kompatibilitu si koupíš PS3, ne? Popř. Gaikai.
-
Jak se říká, silnější pes m... souloží.
-
Stejně mu Microsoft zase naklepe, nevim proč se Sony pokouší pořád něčemu a někomu konkurovat, vždy figuroval rok dva a pak někomu svym stupidnim přístupem přenechal žezlo. Přišel o prventství na přenosnejch médiích, přišel o televize, přišel o audio s Xboxem 360 přišel i o konzole...
-
tak hry budou vycházet paralelně pořád i na PS3, Last Guardian určo zůstane na PS3, už jen kvůli enginu, který je dělaný na starý systém.
-
Tak třeba si Keighley myslí, že přijde Gaikai restart.
-
jelikož můj obstarožní počítač tak, tak stíhá nové hry, staré konzole mají optimalizaci nových her zmršenou, tak se na novou konzoli těším. Hry, které na konzoli 30 fps sotva olizují jsou bída. Cenově vše mluví pro koupi konzole a počítač bude zase pár let OK, bohužel už ne na hry.
-
Neví se ani specifikace, ale ty už víš, že budeš muset na upgrade. Já bych raději počkal až co předvedou konzole a pak se zaobíral tím, co budu muset na pc měnit. Ne opačně:)
-
Nejde zdaleka jen o grafiku. Vávra to v nějakým z podcastů vysvětloval. Jde o spoustů věcí, který můžou například běžet na pozadí, různý automatický chování jednotlivých NPCček, apod,...
-
Zahraješ si možná to stejné, ale naprosto s rozdílnými grafickými zobrazeními. A žádný zázrak to není. Konzole je na to přizpůsobená, pc nikoliv.
-
Vadí mi, že kvůli těm novým konzolím budu zase muset za čas upgradovat PC. Teď ho mam 2 roky a v pohodě rozběhnu vše co chci. Přijdou nové konzole a automaticky budou muset cálovat i PCčkáři.