Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • spíš mně udivuje kolik se prodalo xbox one , počítal jsem že se jich prodá maximálně 5mil. a oni jich 26mil cca myslím , popřípadě mě opravte
  • wow, mazalo se tu slušně. No úspěch je to mimořádný, ale nemyslím si, že se jim podaří překonat prodeje nejúspěšněji prodávané konzole všech dob - Playstation 2, když se to nepovedlo ani trojce po zařazení blu ray mechaniky, i když uvidíme dle prodejů neo, nebo 4k nebo jak tomu teď říkají. Hlavní úspěch minulých generací tkvěl převážně v tom, že skutečně zvládaly alespoň v době vydání opravdu úžasně zpracovat grafiku her lépe než PC, nejvíc to bylo znát asi na ps3, ps4 paradoxně prodává rychle mašinu, která i v době vydání byla výkonově na úrovni středně výkonného PC, no být markeťákem v sony, mnu si ruce *4*
  • PS4 je rozhodně mnohem levnější než herní PC. Pokud by šlo jen o hry, tak je to otázka toho, co člověk chce. Na PS4 je pár exkluzivit jako Uncharted, většina her z PS4 vychází i na PC. Na PC je mnohem víc strategií, indie her, možnost hrát staré hry a spouštět emulátory.

Myslím si, že budoucnost bude hodně ovlivněna i VR. Je jasné, že Sony si uvědomuje nadcházející revoluci, a tak investuje do PlayStation VR. Otázka je, jestli na to PS4 hardware bude stačit. Přece jen high end herní PC je harwarově jinde než PS4 a hardware z PS4 se nemůže rovnat s kartám jako GTX 1080.

Za solidní herní PC s VR setem (Oculus Rift) dá člověk 70 000 Czk, 50 za PC a 20 za Oculus.
    • Za solidni herni PC das 30 s prstem v nose
      • Sorry, ale asi mame jine predstavy o solidnim PC. Za 30litru lze poridit solidni grafiku a tomu mozna jakz takz slusny procesor a budget je vycerpan. Co tam mas dal. Vzdy me bavi, kdyz PCkari frajeri nejakym tezce prumernym suntem, ve kterem neni solidniho vubec nic.
        • a teď zpátky do reality.. průměrný pc se cenově pohybuje hluboce pod 30k, stačí se podívat na steam. solidní pc skutečně od těch 30 postavíš.

to cos popsal ty je naopak hovadina, kterou si snad ani nadšenec do pc nepořídí, protože ví, že to nemá žádný smysl. tohle si kupujou max lidi, kteří chtějí mít prostě vše nej a ničemu nerozumí, popř. mají tolik peněz, že žádná cena nehraje roli.

proč bys na hraní kupoval nejvýkonější i7, když stojí dvojnásobek nejlepší i5 a výkonu ve hrách má o 5% víc. proč bys kupoval cokoliv silnějšího než gtx970, když dle steamu 95% lidí nehraje v rozlišení větším než fhd?

jistě, pokud prostě musíš mít to nejdražší aby sis nepřipadal jako že máš težce průměrnej šunt, tak si těch 80k za pc dej. ale nedělej, že to má nějakej hlubší smysl a prosimtě nehraj si tu na velkýho bosse co poučuje plebs jak vypadá správný pc.

ps: působíš jako někdo, kdo právě utratil svý životní úspory za pc, tak to sem přiběhl alespoň všem vnutit :-) a jestli to tak není, mohlo by ti to alespoň posloužit k sebereflexi, jak trapně se vyjadřuješ.
      • Draken69CZ
        Bez monitoru myši, klávesni, repra a budeš sedět na škotrli od jídeláku *15*
        • a cenu za barák si zapoměl, nebo si tu židli má dát snad na pole a pc pohánět diesel agregátem, kterej nemá? *15*
  • Mart9
    Mám jeden z nich. Je to skvělá hračka. Vadí mi pouze menší výběr her. Teď má PS Plus akci 3 měsíce zdarma při koupi ročního předplatného, počkám na nový měsíc a jdu do toho.
    • Neboj se SONY to zabije PS4 NEO...
      • Mart9
        Toho se bojim no *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit