Přejít na výpis diskuzí
Sony prý chystá vlastní VR systém pro PlayStation 4 - Update
3.9.2013 | Aleš Smutný
83 příspěvků
-
"Ta tříselná přípojka měla celoživotní trvanlivost a ty jsi ji oddělal za tři týdny!"
-
-
Wimbledon hrajes jen proto, ze tam klatis holku pod zakonem!
-
"Je to hrůza, dívat se na tebe (Začne posměšně předvádět popisované pohyby pánví), jak se takhle pachtíš sám. Den co den, jako pes, kterému chybí pánova noha."
-
-
PS4 je budoucnost. Todle kupuji okamžitě po PS4. Moc se těším. Jen doufám že nebude PC zase omezovat konzole.
-
-
Jenom de*ilove reagujou na de*ila... Gratuluju panove.
-
-
A ty reaguješ na deb*ly. Co seš pak ty?
-
-
Ja reaguju na de*ily co reagujou na de*ily takze jsem tuplovanej de*il. Ale i kdyz jsem tuplovanej de*il tak me neprestane udivovat kolik de*ilu tady porad tak vytrvale krmi trolly...
-
-
"debilove sobe" *15*
-
-
-
-
http://bazingaaa.cz/obrazek/950/
-
-
Si zabil *1*
-
-
Sem tam mám světlou chvilku.
-
-
-
Chlapec zrejme uz blouzni. No jo, zacla skola *1*
-
Tebe ještě nezabanovali?
-
-
Není důvod. *3*
-
-
V dnešním režimu si ten důvod někdo najde.
-
-
-
Jop, je to budoucnost s hardwarem z minulosti. Takovy mindfuck.
-
-
PC jsou každopádně dávno mrtvou platformou, tak možná na hraní tetrisu. firmy už se zaměřují jen na next gen konzole, které výkonem překonají většinu počítačů co mají lidé doma.
-
-
No to by som chcel vidieť ako tá tvoja next gen konzola prekoná moj herný pc vo výkone :D ked porovnáš hardware tak výkonove je tá tvoja nex gen low end :D Tak ty hejtuj PC ďalej a hraj sa na svojej konzole na ktorej hraj tetris :D Milujem týchto trollov čo stále urážajú PC más rád konzolu tak si ju uži a neotravuj slušných ľudí :D
-
A proč si tedy kupuješ trolí lháři hry na mrtvou platformu? Jdi si chystat věci, zítra jdeš do školy, tak ať je paní učitelka spokojená a může ti dát razítko do žákajdy, jaký jsi šikulka:)
-
-
Ja uz mu psal , ze trollit neni jednoduche, on stale nepochopil pointu a jede po svoji vlne takto ma holt hosan tezky, nic jineho nez nevole a rozhorceni zde nesklidi. (respkt co zaseje tak sklizi i s ovacemi.)
-
-
"nic jineho nez nevole a rozhorceni zde nesklidi"
- přemýšlel jsi, že tohle by také mohl být jeho cíl, proč to dělá? : )
-
-
Proč bych nekupoval, mrtvá není kvůli sobě, ale kvůli PCs*áčům kteří jsou v 98% piráti. Navíc jsem bohatý a z rozmaru kupuji různé ptákoviny. A neboj, žvejku už jsem dostal. Tobě ale musím připomenout že je nový měsíc tak šupky, dupky pro sociální dávky ať máte něco do báchoru-
-
-
trollí trosky jste oba , můžete si podat ruce
-
Don´t feed the Trolls !
-
Řeknu to jednoduše. Jsi ulhaná trolí troska, co není ani zajímavá a ani hloupá. Jenom ulhaná trolí troska:)
P.S: Když už chceš být za debila, tak si aspoň příště zjisti, kdy se vyplácí dávky. Řeknu ti jedno, na začátku měsíce to není. Stejně jako výplata není na začátku měsíce. Ale chápu. Člověk s IQ stejné jako počet písmenek, co svými rádoby vtipnými provokacemi snaží vyvolat flame a moc mu to nejde, to těžko pochopí. A jak jsem již říkal. Mazej si spratku připravit věci do školy;)
-
-
-
-
-
-
Hmz-t2 bolo celkom dobré, ale 720p, aj keď dva displeje, je imo málo na to, že to stálo 800€. A t3 zase 720p? To myslia vážne? Stále je to lepšie ako sitny displej v oculuse, ale na dnešnú dobu to je naozaj bieda.
Inak je to fajn vecička, ale maximálne tak 1 - 1 a pol hodiny, potom sa začne dostavovať únava.
Tak ale uvidíme, čo t3 prinesie okrem wireless prenosu (lol), lepšej egonómie a optiky, a hlavne za akú cenu. -
-
sitny display v oculuse ? asi jsi zaspal, kdyz se oznamovalo ze uz maji fullHD verzi ...
-
-
Bolí po tom oči. Já raději preferuji opření o křeslo a jednoduché drnkání na klávesnici!
-
-
A jak přesně ti v tom VR brýle brání?
-
-
Je to podobné jako s Nintendo 3dsko po delší době používání bolí oči.
-
-
nebuď přecitlivělý.
-
-
Ano ale za tu cenu bych raději používal nadále monitor.
-
-
Proč? Dalekohled ti taky oči neničí.
-
-
Do něj ale taky nečumíš 30 minut v kuse....
P.S: Zkus dělat v práci na elektronovém mikroskopu a garantuji ti, že do dvou let máš brýle raz dva:) A to vidím i v tomto případě. -
-
Hm, já si vždy myslel, že výstupem z elektronového mikroskopu je projekce elektronů na stínítko a odtud teprve přenos na optický výstup na obrazovku, dnes už PC monitor. Netušil jsem, že to má optický objektiv jako "klasický" optický mikroskop.
-
Stačí dělat jakoukoli práci , kde máte fixně zaostřen pohled několik hodin (známe jak to chodí v našem banánistánu s bezpečností práce a ekonomickými požadavky na pracovníka ) ..a garantuji vám že pocity které máte potom (když se vaše oči několik dalších hodin snaží marně zaostřit) libé rozhodně nejsou ...
-
To mě nesere, brýle mám už teď bez vidiny jakéhokoli zlepšení *1*
I když já měl tedy na mysli hlavně jak mu to brání v tom sezení a "jednoduchém drnkání na klávesnici".
-
-
-
-
-
-
Konkurence jedině prospěje. Už aby to bylo. Nasadím helmu, napojim do sebe hadičky a už mě nikdo nikdy neuvidí *1*
-
Tady je sběratelská edice.
http://blog.doyouremember.com/wp-content/uploads/2013/07/Virtual-Boy.jpg -
Kieź by sa to dalo niekde vyskúšať osobne, velmi ma to láka.
-
-
Předcházející verzi měli na vyzkoušení v sony centru v praze. Ale teda nic moc, celá váha spočívala v tý opěrce o čelo a po chvíli to bylo nepříjemný. Navíc obraz byl docela malej, na hry to moc nebylo. Navíc za tu cenu....
-