Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • iSpirit

hele jantare. On to skoro nikdo nekupuje na PC ani na Xboxu. To je ten problém. 

• redicius

konferenci ne, ale měli představení her pro Xko - ANI JEDNA nejela na xku (všude bylo napsáno, že je to PC a pouze adekvátní výkonu) a co se gameplayů samotných týče, ty tam v podstatě nebyly .. když pominu, že se jednalo o multiplatformy a hry, který budou všechny na PC .. Sony ukázala mimo jiné i věci, který jsou pouze PS5, takový Xko nemělo zatím ani jednu ... promarněná šance jak blázen, sony tak dlouho byla ticho a MS to totálně nevyužil ..

..a to píšu jako majitel XOX a budoucí kupujíxí XSX

• iSpirit

a i když to prodává dvakrát, tak toho prodá o dost méně než Sony v rámci herního SW. To je trošku na pováženou, ne? Popravdě oni ani nemají co prodávat v rámci herního SW. Tak nechápu, o čem tady točíš diskuzi? Game pass bude s velkou pravděpodobností prodělečný. Xbox One byl zdecimován i Switchem v rámci prodejů a ten je na trhu o čtyři roky méně. A jestli si myslíš, že zrovna konzole jako PS4 či Xbox One jsou prodělečné, tak to se taky pleteš. Od začátku měli low-end cpu a gpu, takže nebyly skoro dotované, samozřejmě po x letech na trhu z toho mají čistý zisk oba výrobci. Navíc čím více prodejů tím vice Xbox live nebo PS+ prodaných. Absolutně šlapete vodu v téhle diskuzi ohledně MS a tys tomu nasadil korunu.

• redicius

Njn, proto je všechno na Xku a Gamepassu v rámci směšnýho měsíčního poplatku .. to ti nějak ty počty nesedí ..

Ale co, takovej vývoj Crackdown 3 se určitě zaplatil .. :D

• Eh, docela brzo na podobny clanek, mozna by se hodil na nejaky blogisek, kde si po kazde vetsi konferenci vylije clovek nazor, jak a kdo vede.

A nebo se na to jako vestina normalnich lidi muzem divat s odstupem, kdy se u obou platforem s kazdym dalsim oznamenim doplnuje kus skladanky, ktery muzeme treba mesic pred vydanim, kdy uz to ma nejaky smysl, objektivne (v ramci nabizenych sluzeb) a subjektivne (v ramci nabizenych her) zhodnotit.

• Paul_cz

Mít za 90 eur všechny MS hry day 1 na dva roky dopředu je dost dobrá nabídka. Cena jedný a půl hry. Vzhledem k tomu kolik studií pod sebou MS teď má..dost dobrá nabídka.

• Paul_cz

Ano, to se vyplatí, protože kupodivu Microsoftu je jedno, jestli si jejich hry kupuje člověk na konzoli nebo na PC. Prachy jsou prachy. Fakt divný.

• Paul_cz

Sakra Adame, jako novináři by ti nemuselo ucházet, že MS je úplně jedno, kolik prodá konzolí. Je to softwarová firma, konzole jsou ztrátová věc. Jde jim o to prodat software, kdekoliv to jde. Takže jestli si koupíš Forzu na PC nebo na Xboxu je jedno. Dokud si jí koupíš, tak jsi jejich zákazník. A tím, že MS vydává teď všechno i na PC si (minimálně) zdvojnásobili zákaznickou základnu.

Nemluvě o tom, že jejich konferenčka ještě neproběhla, to co proběhlo bylo (ano, zpackaný po stránce PR) zahřívací kolo.

Jinak tohle píšu jako někdo kdo má pod televizí PS4 Pro a předplacenej Game Pass Ultimate na 3 roky dopředu.

• Phillios191

Zrovna jsem ze zvědavosti koukal kolik, že exkluzivit na Xbox One zůstalo po tom, co jich většina byla přeportována na PC, no světe div se, je jich celých 12 a ještě žádná z nich nená zajímavá :D A to se vyplatí

• Luk83

Upřímně jsem měl Games za seriózní web, ale koho napadlo schválit tenhle komentář mi jasné není.

Jakoby nestačilo, že se hádají hráči, teď do toho ještě budou takhle blbě rejt redakce? To snad ne...

Navíc pan autor moc neví, která bije, zákulisních informací ohledně toho co MS chystá taky moc nemá, ale už teď je mu jasné, kde všude ujel MS vlak. 

Hlavně ta digitální verze konzolí, to snad nemůže ani myslet vážně. MS ji netlačí, protože lidi chtějí zatím placky a co jsem koukal na reakce na PS webech, i tam lidi chtějí klasickou s mechanikou, i když údajně není tak hezká.

A pak je tady ta věc, že na PS jsou lepší hry. Proč hráči na PS nemůžou pochopit, že ne každého baví TLOU nebo God of War a Uncharted? Proč nechápou, že nás baví Halo, Gearsy a Forza? Navíc žánry těch PS exkluzivit jsou pořád dokola a třeba super Killzone už asi nikdy nebude? Ale to se nehodí do krámu, chápu řekl bych, že tenhle článek je placené PR pro Sony, akorát to tu není nikde napsané...

• Veskoslav

Ten jsem upravil asi tak 2 vteřiny po tom, co jsem ho dopsal, protože pak nejde upravit. A toho hned prvního jsem si nevšiml, že ho myslíš, já myslel ten, na který reaguješ.

• Proč lžeš? Víš že máš pod komentářem napsáno "upraveno"? 

• Kingdom come i Shadow Tactics se dokonce rozdávaly zadarmo, ale na ty Microsoft hry je to dobrá služba, to musím uznat. 

Jenom ty hry prostě nejsou nic pro mě. Zkusil jsem Halo a Forzu a nevydržel jsem. 

Na druhou stranu jsem díky tomu zkusil pár malých her jako My friend Pedro nebo Superhot, který bych si asi sám nekoupil. 

• Jack1947

No jasně protože to tam vyšlo dříve než Na Stýmu, nicméně opravdu hamepass není tak parádní... ale neberu ti to pro fandy M$ her se to vyplatí no.

Já bych si z jejich portfolia moc nezahrál. Abych to ukončil Uplay+ se jeví kvůli Ubisoftím her lépe třeba;)

• Veskoslav

Nic jsem neupravoval:)

• Veskoslav

Metro je exkluzivita od Microsoftu například Jacku? Nebo Mech Warrior poslední?

• Jack1947

Takovýhle lozjy co se regnou jen proto aby napsali že končí, vždycky pobaví 😛

• Jack1947

M$ projíždí válku už nějakou dobu... takže nevím o jaký Flame se jedná 🙂

• Jack1947

Možná kdybys neměl omezený pohled věděl bys že se nezastávám PS ale prostě M$ game pass je slabota kvůli hrám který nabízí. Já vím co je tam za hry každý nová i stará, ale exkluzivně od Mrkvostu.

• Vážně jsi upravil svůj komentář po tom, co jsem na něj reagoval a pak mi odepišeš jako bych reagoval na ten upravený komentář? 😀

Jinak v pořádku, že jsi se službou spokojen, ale přijde mi, že to tu zbytečně hrotíš a nejsi teda jediný. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit