Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No ale jen pro ty starsi, existuje vyhlaska, ktera brani prodeji tech "kopii"
  • eeeee
    Ano, Far Cry 3 je komplexni hra.
  • na prodeji noveho auta (neluxusniho) maji automobilky pry 2,5% zisku. Spoleha se na prodej originalnich nahradnich dilu. Trochu to pripomina leven inkoustove tiskarny a drahe cartrige.
  • no potom by sa mohla postupne vystriedat cela planeta :)

ja si myslim ze tak by to fungovat nemalo
  • A kedy sa s teba stal velky odporca bazaru? Pred par mesiacmi si ho obhajoval ako perfektnu vec na podporu predaja a penetracie hier, zrazu si Sony patentuje nieco co ho moze potlacit a uz si za? ;-)
  • walltar
    Právo na užívání pokud vím není problém převést na jinou osobu.
  • u hier si kupuješ právo na hranie tej hry a nie obsah s ktorým si možeš robit čo chceš, narozdiel od auta.
  • walltar
    Každou hru určitě nehraju ... dneska jde už hodně her kolem mě. Navíc AAA hry mě většinou omrzí v půlce a ani je nedohraju. Naštěstí je tu semtam nějaká indie, která mě zabaví na celkem dost dlouhou dobu.

Jo a hry stahuju ... když sem je kupoval tak sem většinou litoval těch peněz dýl, než sem vlastně hrál hru. Semtam něco co vydržím hrát dýl než dva tři dny koupím.

Jejda: Ok pokud o Far Cry 3 řekneš že je komplexní ... tak to se asi nemá cenu o ničem bavit.
  • majú snád autá autorské práva? panebože dokáže tu vobec niekto premýšlať
  • Hry jsou tady primarne pro zabavu. K uvedenym:

Far Cry 3 je dobra hra, originalni, zabavna, komplexni.
    Dark Souls je opet vynikajici hra, hardcore, zabavna, komplexni.

Strizeny podle stejne sablony nejsou ani omylem.

A dale bych uvedl: Dragons Dogma, Tokyo Jungle, Dishonored, Mark of the Ninja, The Walking Dead, Dishonored, Batman, Portal 2, Red Dead Redemption a spousta dalsich.
  • Sony si tímto krokem zničilo svojí herní divizi *1*
  • Robotron3
    No, to bude asi ten problém, že hraješ každou hru co vyjde a hned jdeš zase dál (předpokládám warez), to se pak nediv, že ti všechno připadá průměrný a ničeho si nevážíš.
  • walltar
    Já neříkám, že se mě nelíbí ... já sem řekl, že to sou průměrné hry. Že je něco průměrné neznamená, že je to špatné, ale nijak to nevyčuhuje z davu. Sou to prostě hry které si zahraju, ale za jeden dva roky si ani nevzpomenu, že nějaká toaková hra byla. Sou to hry které sou tu k rychlému zabavení. Stejně jak u jídla ... já si nepamatuje co sem měl před měsícem na oběd, ale pamatuju si excelentní jídlo, které sem měl tak před 4 rokama. To neznamená, že bych každý den jedl jídla co by mě nechutnali ... ale prostě to byl průměr.
  • Robotron3
    Tak proč ty hry vlastně hraješ, když se ti žádné nelíbí?
  • Hele, mas nejaky tok penez od hracu k tvurcum her. Bazar je nabytecny prostrednik, ktery cast tech financi odklani do jinych (neproduktivnich) kapes. Hernimu prumyslu nic neprinasi. Kdo si nemuze/nechce dovolit koupit hryu za plnou cenu, tan si muze pockat na slevu.
  • walltar
    Tak podle mě to všechno byli totálné průměrné hry ... u každé sem chvilku vydržel a potom sem šel zase dál. Nic co by u té hry člověk objevil, nic co by ho to naučilo, nikde nic zajímavého. Prostě jenom hry střižené podle jedné šablony bez jakékoliv myšlenky. Prostě obdoba dnešních filmů.

A u Far Cry 3 mě navíc hrozně vadil ten hlavní hrdina ...
  • Borderlands 2 - nuda, jednicka byla o mnoho lepsi
    Far Cry 3 - priserny konec, kratky
    Dark Souls - nehral jsem, podle recenzi a komentaru sileny port z konzoli (na konzolich to muze byt fajn hra)
  • Robotron3
    Borderlands 2, Far Cry 3, Dark Souls, třeba, to nejsou dobrý hry? Podle mě jsou víc než dobrý.
  • Veskoslav
    Loni Batman:-P
  • walltar
    Tak to potom už dobří producenti vymřeli, vzhledem k tomu že žádná dobrá hra už hodně dlouho nevyšla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší