Přejít na výpis diskuzí
Sony vydala hromadu odpovědí na otázky kolem PlayStation 4
1.11.2013 | Adam Homola
258 příspěvků
-
Vždyť tohle jde i s počítačem ! Co je PS-4 jiného než převlečené PCčko na platformě AMD ? Stačí malá slušně větraná skříňka, do ní herní deska, nějaká nabušená karta , k tomu Xbox 360 bezdrátový joypad a - užívej si ! Nemluvě o tom že grafika bude mnohem hezřčí u herního PC vyšší kategorie nežli u konzolky. Samozřejmě, za větší peníze ale morální životnost (vývoj se opět zasekne na nedostatku výkonu konzolí.)bude delší či minimálně srovnatelá s konzolemi, nemluvě o hezčí grafice. Konzole má výhodu v tom že je lacinější. Jak je patrno z článku, jedna z velkých výhod - instantní hraní - u této generace padá - musíte hry instalovat na disk, stejně jako u PC. To mi příjde jako krok zpět.
-
Kto si mysli ze bude mat PS4 doma uz tento rok tak ziskava cenu naivka roka ;)
-
Je ti snad jasné, že DDWorld vede pomatený šílenec, který považuje Apple, nVidii, Sony za hřích a káže svým většinou stejně praštěným ovečkám(normální jedinci dostali ban), že jediná pravá víra je Samsung a jejich osm jader a PC se třemi monitorami s 32AA.
-
Předpojatější srovnání jsem ještě neviděl :-)
-
me spis fascinuje, ze exkluzivitu nekdo pocita do vyhod, to je zakladni a zasadni nevyhoda krabicek
-
ne, mne zalezi na mym blahu, a to konzole tristenim trhu na dilci distribucni kanaly sony, ms, pripadne applu narusujou
jsem pro jednu otrevrenou platformu a vsechny distribucni kanaly v ramci ni
konzole jsou pro vsechny nevyhodny, prospech z nich ma jedine jeji majitel
lidi nemuzou hrat vsechno na jednom stroji, musi platit premrsteny ceny za toto exkluzivni omezeni
vyvojari musi bud delat na jednu platformu (maj mensi zisk) nebo musi delat verze pro vic platforem (takze vic prace = min casu, neboli taky mensi zisk, a misto dalsiho vyvoje resi vicemene vyvoj paralelni), navic musi vyjednavat se treti stranou (do cesty vyvojar - hrac se stavi jeste majitel platformy) -
To je možné... *3*
-
Lepší určitě nejsou, to nevím kdo si to myslí. Ale mají svoje... v práci sedím dnes a denně u PC a po těch letech mě už fakt sedět u komplu nebaví, chci se natáhnout na gauči nebo si rovnou lehnout do postele a v pohodlí si když tak něco zahrát. Navíc některé exkluzivní tituly stojí fakt za to, ale spíš mi jde už o to pohodlí. Na PC nikdy nezanevřu, ale sedět se mi u toho už fakt moc nechce.
-
Vidis a me tzv exkluzivity ani nelakaji a hry typu FIFA a NHL uz vubec ne. Kazdopadne ja osobne nejsem proti konzolim, ze je lidi maji, nekomu se holt vyplati a vystaci si s tim. Ale ten hate PC vs Konzole me vzdy pobavi :)
PS: posledni dobou se tu spis roji tzv. exkluzivity na jen jednu z konzoli a PC. Tedy konkurence mezi konzolemi ale ne mezi platformami. -
Nevím proč křižovat, časem bych to viděl stejně. Teď mám jen PC, ale časem bych do PS4ky šel, třeba až bude "slim" verze a v lineupu bude něco co mě doopravdy zajímá v kombinaci s exkluzivitou. A co se týče sportovních her, každý PCčkář musí uznat, že na konzolích jsou vždycky dál a NHLko taky pouze tam (nehledě na to, že se na gamepadu hrají líp).
-
To ne no, ma ho vetsi a lepsi :D ale co uz.. *5*
-
Vzdyt jsou lepsi. Se podivej na ten seznam co na PS4 nebudes moct. Takovej seznam zadny PC nema... *7*
-
Ti co by tě rádi ukřižovali, nejsou PCčkáři, ale jen banda smutných lidí, co chcou jen na sebe upozornit názorem, který nikoho nezajímá, ale oni ti ho pořád vnucují, jako by jim záleželo na tvém blahu, že utrácíš svoje peníze za (pro ně) zbytečné věci. *4*
-
Tak me nevadi, ze lidi si hrajou na konzolich, me spis vadi, ze furt rikaji, jak jsou ty konzole lepsi jak PC :D. Takze osobne si myslim, ze delas chybu, ale je to tve rozhodnuti a mas k nemu sve duvody. Takze good luck :P
-
Je mi jasne, ze tento prispevek ke konzolim neresi vsechny otazky, a rozhodne sem necpete otazku optimalizace, ktere mozna fungovala u strasich konzoli. Mrknete na toto srovnani :) http://goo.gl/lLWRVn
-
Už se těším... po letech tvrdého odporu ke konzolím a těžkého zastánce PC platformy, sem se rozhodl jít i já do konzole. Na PC nikdy nezanevřu, ale konzole mají taky svoje, tak mě PCčkáři hlavně neukřižujte... *1* *3*
-
některý věci se časem změní, ale tentokrát ani podpora PSone her? asi se na PS Store prodávají, jinak by to nerušili
-
koukam ze Adam Homola dneska potreboval penize na 10 rohliku, party a krabicku cigaret a tak pise jeden clanek za druhym :D po precteni toho ze ouya byla "trochu zklamanim", musim tudiz bohuzel konstatovat ze mam celou jednu stranku na games zaspamovanou ho*nama :( no nic, snad to v sobotu bude lepsi