Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm ... vzhledem k tomu, ze to bezi na BSDlike systemu, tak ten vycet vypovida o jedinym ... zmrvime to co se da, a uvidime, jak moc budou lidi rvat, kdyz moc, tak neco lehce pridame, a zbytek jim budem po kouskach prodavat jako "bonus".

Ted jen pockat az vyjde upraveny distro BSD/tuxe, ktery z ty konzole udela plnotucnej stroj ... ;D
  • P1trs
    k filmům, tak si je na PS4 samozřejmě přehrajete, ale pouze s aktualizací, která bude k dispozici v den zahájení prodeje

Kdo vi, slibujou ze jo. Moc bych se toho nebal, takovej trapas si nemuzou dovolit.
  • MrSanta
    Lehce tupá otázka, ale rád bych v tom měl jasno: půjde na PS4 přehrávat origo filmy na DVD/Blue-Ray?
    Přemejšlím o nákupu jedné konzole z nové generace a rád bych ji využil i jako přehrávač filmů. Nerad bych měl pod TV dvě krabice. Z toho článku jsem to nějak na 100 % nevyčetl.
  • P1trs
    - absolutně žádná zpětná kompatibilita
  • P1trs
    doma to mit budou, otazka je co na tom budou moct delat *1*
  • C-BEAM
    nebudú zasie*ať YT ale FB ? ďaľšia dobrá správa...
  • C-BEAM
    na druhej strane je 900p + 60fps určite lepšie ako 1080p + 30 fps. Navyše im vcelku rozumiem pretože väčšina konzolových hráčov nevie odlíšiť ani natívne 720p od upscaled 1080p takže rozdiel medzi 900p a 1080p jednoducho nezistia. Ale nebudem hádzať machra ono by to robilo trochu problém aj mne *1*
  • Rhulad
    Nikdy se nedívám na parametry. Prvně se dívám jestli je to od Applu a pokud ne tak od Sony. Jiné značky mě nezajímají. Pak vždycky lituji ty co mají Ťamťung s 8 jádrem, kterým se to laguje jako každý Android. Pokud je optimalizace, tak nepotřebuješ 8jádra a podobné zoufalé věci pro nerdíky. Se podívej na testy novýho iPhonu, jak výkonem doslova drtí konkurenci.
  • P1trs
    snaz se neco vysvetlovat cloveku s nickem Psychotic *1* ale proc ne:
    ano, PC neni zadnej monopol, nikdo ho nevlastni chapes? Naopak Sony/MS se snazi monopolizovat herni prumysl...
    Auto te nijak neomezuje = PC. Autobus te omezuje cas, zastavky jen na urcitych mistech = konzole. A na co v dobe kdy je auto(PC) stejne drahe jako autobus/mhd(konzole) zpatecnicky zavadet nejakou autobusovou dopravu???
    Autobusova doprava ma smysl, protoze je vyrazne levnejsi. Konzole dnes zadnej smysl nemaj.
  • Sorry, ale já pořád nechápu jestli půjde hrát na Ps4 třeba série Assassins Creed nebo Journey
    Dík
  • tak urcite, nenarocnej konzument, vybornej zakaznik *5*
  • ani tu MP3ku si na tom nepustíte, nepřipojíte ext. disk, nepřehrajete nic přes DLNA. perfektní nextgen záležitost.
    zatímco na PC se hraje už několik let ve fullhd i větším rozlišení, zde je např. u BF4 nextgen rozlišení 900p.
    gratuluji novým kupcům, sousedi s PC se budou chodit dívat, co to všechno umí.
  • Jazz
    On se už naučil normálně mluvit?
  • Staci si koupit treba xbox 360 ovladac bezdratovej pro pc a muzes hrat z postele:) Ja to tak mam a jsem maximalne spokojenej.
  • P1trs
    zrusit predobjednavky dokud je cas *1* ,tahle generace konzoli je jeste vic o nicem nez ta predchozi
    ted je to nefunkcni kram a nez na to bude slusna hromada her a firmware bude schopnej uploadnout video na YT, tak uz to bude zastaralej smejd...
  • Rhulad
    Víš mě je to absolutně u paty kolik to má otáček nebo kolik to má paměti. Předpokládam, že Sony a MS vědí co dělají a nějací experti jako ty nebo ten šulínek z DDworldu jsou mi u zádele.
  • Psychotic
    V tom případě přeju hodně zábavy :-)
  • tak urcite, radsi prosedet odpoledne u obrazovek s "loading" nez ho prosedet u kravin jako beyond two souls *5*
  • mozna bys ty moh zkusit nejakej kvalitni studijni material, doporucuju hledat hesla jako cpu, ram, cache, hdd a mozna pochopis, ze o nekolik radu pomalejsi hdd je proste brzda pro ten zbytek *6*
  • P1trs
    http://youtu.be/_yozUOgj1Ks asi tak

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit