Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo s tim souhlasim :) konzole se na nektere veci muzou hodit, ale neni to nahrada za PC a opacne... Je to spise doplnek na zpusob tabletu, DVD, aj. :)
  • Duvod je jednoduchy. Pokrok ve vykonnosti soucasneho HW nestoupa tak rychle jako drive a soucasna PC vydrzi mnohem delsi dobu nez driv. Z toho vypliva, ze neni potreba si je kupovat tak casto, aby si clovek udrzel urcitou hladinu vykonnosti a kvality.

Steam nema kazdy, nektery lidi, co znam steam nepouzivaji. Ne vzdy je to nutnost. Navic proc byt porad online na steamu ? Existuje spousta her, ktere nevyzaduji steam, origin, uplay. Takze tyhle pseudo cisla nemaji vubec smysl obvzlast, kdyz vas nuti byt porad online.. :D
  • Tak s timhle souhlasim (i kdyz jsem PC hrac), podobna praxe se dela, ale u vetsiny spotrebniho zbozi.
  • Mno tot otazka zda se mu nedari. Jsou tu tablety, telefony, konzole, firemni PC, notebooky a tohle vsechno se kolikrat deli o nejakou pozici. Celkove klesaji prodeje a to z jednoho duvodu hlavniho. Vykon pocitacu se nyni nezvysuje tak rapidne jako tomu bylo pred deseti lety.

Jakmile dojde na novou technologii, zacne novy pokrok a zvysi se prodejnost (teda pokud nezacnou delat veci tak jako u většiny produktů, že se dávají naschvál špatné součástky, aby dlouho nevydrželi. (příklad dohody o nízké životností žárovek a tím to začalo, byla doba kdy se extremně zvyšovala doba výdrže žárovky až se díky tomu přestali kupovat nové a vedlo by to ke krachu velkých společností).

Technologie nějaké slibné jsou na světě, ale uvidí se zda se osvědčí, zlevní se a dojdou do soukromého sektoru. A právě na PC platformě se vydělává nejvíce, aby dotovala výzkum HW.
  • Vsak jo, "exkluzivity" nejsou nic jineho nez marketingovy tah. *7*
  • Tak sam uznavam, ze to neni zrovna objektivni, ale kdyz vy sami se na to podivate objektivne, a rozumite aspon nekterym vecem ohledne kompu, tak si z toho dokazete vybrat to spravne.. A klidne i po nejakem hledani po netu se doberete pravde.
    Ja nechci nikomu vnucovat PC nebo konzoli a vyber je na kazdem zvlast, ale nelibi se mi, kdyz lidi se nesnazi pouzivat mozek a berou, co jim marketing hazi pod xicht. *5*
  • Smutny na tom je, ze ja nemam nejaky specialni oblibeny degen degen web jako ty, ale koukam se na vice informaci po netu, bohuzel jsem se snazil zjistit i co je vazne dobryho na konzolich, ale pro me nic pozitivniho tam neni. A jelikoz jsem nic nenasel tak ani nemam chut si to kupovat a zustanu, kde jsem. Takze diky pouzivam mozek, davam si dohromady plusy a minusy a nejsem jen slepa ovce (nekteri fanousci svych konzoli, Apple aj. )
    *5*
  • takže budeš dva roky čekat, to je genialni napad
  • nechtel, ms by byl dalsi na rane, pc je diky trzni prevaze ms/windows zatim jen, rekneme, polootevrenou platformou (ale od ty doby, co ms zarlive kouka po praktikach, ktery prochazej sony a applu klidne muze dostat napad ji vic spoutat nebo dokonce uzavrit, triky okolo xbone+win8.1+dx11.2 k tomu podle valve udajne smerujou))
  • Jo broučkové konzoloví, užijte si klec, kterou vám Sony připravilo. PC i když se mu teď prodejně nedaří, nikdy neumře, páč jeho variabilita a možnosti využití nesestřelí ani mobilní stroječky.
  • Robotron3
    Se zkušeností s PS3 musim říct, že se absolutně nevyplatí kupovat konzoli hned co vyjde. Nejlíp tak až bude slimka, nebo nějaká nová verze, kde zas vychytaj spoustu problémů, kterými trpěly původní verze a už na to budou aspoň nějaký pořádný hry.
  • V podstatě není důvod na koupi konzole spěchat a předobjednávat. Žádné speciální hry k ní nevyjdou a aktualizace se kvůli různým opravám a doplňování funkcí jen pohrnou. Navíc si Sony otevírá cesta k redesignu konzole a HW vybavení na základě podnětů vývojářů a prvních nadšených vlastníků, kteří možná dostanou studenou sprchu. Funkce streamování her z dálky mne však oslovila a uvidíme do jaké šíře se rozroste nabídka exkluzivních her. Myslím, že si počkám na polovinu roku 2014. Buď zcela nové PC nebo PS4 ke stávajícímu.
  • ucho
    to dnes o PS4 slyšíš poprvý? vždyť od začátku tvrdí, že zpětná kompatibilita nebude...
  • všichni zahodí konzole a PC a na světě nastane mír :)
  • tak jako pr.. :) Lidi co mají jen PC nebo jen konzoli jsou socky. Tím nechci nikoho urazit, jen bych tím rád upozornil na nesmyslnou žabomyší válku mezi PC a konzolistama. Mám dva roky starej noťas v cenovce 25k (tzn. dneska nevýkonej stařec) a mám xbox360. Xbox360 s kinectem je prostě skvělej na party hry s návštěmava a prckové se u něj taky v děštivých dnech výborně zabaví. Problém mého xboxu je, že hry typu AC, Crysis 3 apod.. vypadají bohužel na tom starém noťasu daleko lépe - vyšší rozlišení, lepší detaily.. prostě to chce fakt porovnat a nebejt jen tupec.
  • hou hou hou tak tim je zatim rozhodnuto, protoze pokud Sony nevyresi zpetnou kompatibilitu s PS3, tak nemam zajem. Prece to vsechno co jsem si na PS3 koupil nezahodim a dve konzole mit doma nechci. Takze i kdyz od zacatku Sony fandim pres MCSoftem tak tohle neprekousnu.
  • Vzhledem k architektuře bych předpokládal, že základní věci typu připojení externího disku, práce s videem, přehrávání mp3.. že je to samozřejmé! Ale ne. Já snad dětem nechám starej xbox a pro sebe si snad zase na starý kolena postavím natruc nabušený herní PC. Za multiplayer nebudu muset platit měsíční desátek, hry jsou co koukám už teď o třetinu levnější.. Nechápu proč se Sony s MS předhánějí v tom, jak své konzole co nejvíc zku.. (zfušovat a ořezat funkce). Spíš jsem z nich zklamaný. Uvicíme co vnese do zábavy do obýváku Steam HW a Steam OS.. vlastně bych se nedivil, kdyby oběma novým konzolím nakopal pr.. (kam slunce nesvítí)..
  • Kdo ví, co se stane s příchodem steam boxu...
  • Duvodem je, ze lidi jsou hlupaci protoze jim ty dve konzolove firmy nakukali, ze PC hry je tezke nainstalovat a spustit. Troubove si pak k PC, ktere pozuzivaji denne koupili jeste konzoli a hrajou predrazene hry v rozliseni 640p nebo 720p i kdyz jim ukazovali ukazky jakoze konzolovych nexgen her na nabusenych PC ve Full HD. Troubove pak vsude rikaji jak hrajou konzolove hry ve full HD v suprove grafice v 30fps stabilne.
    Kdyby si hned vedle pustili PC verze te hry tak by jim padla celist. Jelikoz ale nektere hry jsou jenom konzole only tak to nemaji kde porovnat a veri, ze hrajou nativne ve 1080p a ultra rozliseni.
  • Nebude to tak strašné *3* Je prostě vidět, že konzole měla vyjít až na jaře příštího ruku, ale kvůli konkurenci launch uspíšili. Během jarních měsíců se to začne pomalu rozjíždět, co se týče her.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit