Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Reakce na Rhanula o pár příspěvků výš: " ..mě je to absolutně u paty.."
    Gratuluji, ale tohle je do nebe volající blbost. Kvůli takovejm jako ty nás velké firmy ojebávájí a my, resp. ty, si to necháš líbit a ještě si chrochtáš, jak jsi cool, že máš značkovou věc. V podstatě říkášto, že i kdyby sony do té konzole nadělalo, tak tobě je to jedno, protože to nesleduješ a věříš jim. Tohle už není naivita, ale prostá lidská hlupost.
  • Hlavni deviza konzoli je, ze jsou designovane pro obyvak, na rozdil od PC a tomu jsou prizpusobene i hry. Pologramotny je ten, kdo nechape rozdil mezi pc a konzoli a vyhody/nevyhody obeho. PS4 je oproti PS3 omezena jako multimedialni centrum, predpokladam ze jen docasne, protoze proste do lunche nestihli pripravit vsechny funkce a prednost mely herni funkce pred multimedialnimi. Neni to nic vyjimecneho, do PS Vity byly funkce take doplnovane postupne.
  • Tou pologramotností sem narážel na to, že uživatel PC musí umět aspoň trošku přemýšlet a pracovat sním, ne jen koukat, než se mu načte update. No ale pokud se někdo snažil rozchodit X360, tak aby mu to přehrálo aspoň některé video formáty, tak se bez PC stejně neobejde. Sám teď mám X360 a je to fakt peklo na tom něco rozchodit. Konzoly nikdy víc!!!
  • Takže pojďme si to shrnout. Neumí to vlastně nic kromě přehrávání her pár písniček, které jsou na jejich drahém a zbytečném shopu. Výborně Sony. Tleskám! Ještě že vás drží jiné periférie a ne jen konzole.
  • Když tak čtu, co všechno na tom nejde dělat a co všechno to neumí, tak mě napadá jestli není lepší PC... Hlavně jediná deviza konzolí, tj. žádná instalace je ta tam. Ale stejně je na světě spousta pologramotných kteří radši sáhnou po konzoli
  • Jazz
    Vůbec, máš úplnou pravdu!
    http://boallen.com/fps-compare.html
  • Ano, Sony ma v laboratorich ultrauber procesory a grafiky s vykonem o kterym se intelu a amd a nvidii jeste 5 let nebude ani zdat a spotrebou na dve tuzkovy baterky. Proto dali do ps4 lowend hw. *15*
  • dame soutez.kdo zvas s ps komponet narve stejne delo jako je ps4 do stejne velke krabicky joko je ps4.ale i ze zdrojem! a posle foto,je fakt machr!rozmery asi vite *1*
  • ze to je postavene na pc archytekture,to nezname ze v tom je pc arcytektura,jen se na tom podobne programuje,nic vic nic min.zadnou podobnou komponet s pc v tom nenajdes,to ze sony dala schemata na postaveni graf.cipu a processoru firme amd.to neznamena ze v tom je pc komponet, vse tam je only on sony laboratoryes kamo!
  • jo lidi jsou hlupaci.a kazdej chce nosit pullitry jak ten nejvetsi sprt *1*
  • sorry pisi na ps vita.nejak to games.cz na tom blbne,ale kdyz to prelouskate,tak asi vite co jsem chtel rici.dobrou
  • a jeste par veci.konzole je primarne do obyvaku.to znamena ze konecne je doba,ze aspon 70% domacnosti konecne ma doma lcd tv aspon full hd,ponevadz kdyz tak kokam treba na prostreno tv porad.tak skoro kazdy tam ma jeste v obyvaku starou ctr tv *2* .a dal...a provaz pc ckare delaj vetsi rozliseni her spis zlitosti aby zvetsi zvas nebyli brejlovci,kdyz jste u toho monitorku nalepeny tak 70cm,a 60fps?no proto,aby se vam ste male vdalenosti od toho monitorku nemtala hlavicka.a bohuzel je to fakt.sorry.
  • 30 a 60 okem nepoznáš
  • s-a-b-r-e
    Vybrané hry, by se po čase měli streamovat pomocí Gaikai (těžko ale říct, kdy to přesně bude, prý 2014) a za jakých podmínek (PS+?). Nic zahazovat nemusíš, dej to do skříně (na půdu, do sklepa..) a každé Vánoce oprašuj a vzpomínej (jako s Nintendem 64 a dalšími obstarožními kousky)
  • s-a-b-r-e
    PS3 mám UŽ dva měsíce. Jede v pohodě, vím, jaké má limity, je z čeho vybírat. PS4 si určitě taky koupím a přiznám se, že dřív, než za osm let *3*
  • pc komponenty jsou na seriovku.naky vodni chlazeni atd,vdit to je zastarali!vdit ani nevite co ma sony ve svich laboratorich za komponenty vy blazni!jsi vem jaky xko ma trafo,jako barak,to sami pc.a ps4 a ps3 to ma vsecko v jedne male krabicce.a vy pc kari jdete s tema svejma svetelnejma majakama nebo tourema,nebo prerostlejma pixlama do haje.u pc bude next gen az ta vase pixla bude stejne velka jako prvni model ps3!zadnou hnusnou mega pixlu doma nechci ani videt!30kg pixla v tom dvd z 16stoleti a24monitor.hura pc next gen je tu *3*
  • když nechápeš tak nepiš
  • ucho
    on zase někde probíhá nějaký souboj PC vs konzole? já jako hráč jsem si toho nevšiml. buď něco chci na něčem hrát nebo nechci. tyhle slabomyslný snahy navodit dojem, že PC a konzole nemohou existovat vedle sebe, nějak nechápu. to je jako kdybys nadával jako řidič auta na motorky a posmíval se jim...
  • Blue.Shark
    Hmm, pán je odborník. Osmijádro jsou vychytávky pro nerdíky...co já se ještě nedozvím *7*
  • C-BEAM
    keď si pozrieš výkony GPUs zistíš, že posledných 5 rokov ich výkon narastá rýchlejšie ako 5 rokov pred týmto obdobím. Takže nie je to o výkone ale čisto o hardwarovej náročnosti hier.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší