Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zkus mozek, gilette jsou na prd, nejlepší jsou Astry, já je používám na holení, ale ty si je můžeš narvat do análu a zprudka dosednout
  • Jsem na tom stejně, léta u PC, a kupuji první konzoli, PS4. *2*
  • Uz ted padaji pc komponenty k cenovemu dnu,jsou jich plne sklady . A proc?
    Nikdo uz nechce predrazene pc , ked dostane uzivatesky privetivy next.gen. Pc uz pomalu dochazi dech. Jen si vemte sluzbu steam -online je jen 6mil uctu.... konzole ma denne priopojeno prez 150mil lidi- 6vs150-6mil socek co cekaji na slevy.
  • novej Black Flag se dá už předobjednat pro PS4 .. teď otázka co s těma starejma.. zatím to vypadá, že spíš ne..
  • C-BEAM
    myslel som opoustenie PC ako primárnej hernej platformy. Keďže na pc pracujem tak to by nebolo najmúdrejšie ju opustiť *1*
  • P1trs
    Na PS3 taky mely bezet PS2 hry... a jak to dopadlo.
  • C-BEAM
    nerozumieš tomu, optimalizovať sa samozrejme bude. Portovať takisto ale nebude to tak náročné ako u minulej generácie.
  • ucho
    já myslím, že přijdou s nějakým kompromisem. ne hned, ale v budoucnu, až přestanou PS3 podporovat.
  • Psychotic
    Myslím, že něco takového je nevyhnutelné, ale samozřejmě to nebude zdarma.
    Tzn. tvoje nakoupené hry budou stále k ničemu, pokud si nenecháš PS3.
  • Mozna jsi na to jeste neprisel, ale i PC se da pripojit na TV a pouzit controler :D Dostanes lepsi grafiku, vetsi mnozstvi her.. a jeste si na tom lecos muzes robit.. dokonce to jde propojit do ruznych systemu, jako mit treba NAS a u televizna DLNA
    *5*
  • Rhulad
    Zase si nic sám nevymyslel co? Běž raději agitovat za umírající platformu na tvůj oblíbený DegenDegen Web.
  • Vím, že Ps4 není kompatibilní,ale na Wikipedii píší o službě Gaikai přes kterou by hry z minulé generace šly hrát. Je to možný?
  • Psychotic
    Proč bys měl opouštět PC? Konzole přece nejsou exkluzivní klub. Mám PC, které jsem před 7 lety postavil za 13 tisíc. Do dneška na něm hraju Bladur's Gate, OpenTTD, Heroesy...

Jen AAA tituly hraju na konzoli. Staré pecky z mého dětství mi nikdo nevezme!
  • "dva lidi mohou používat váš obsah na dvou různých PS4 najednou - co tím chtěl básník říci? Koupím jednu hru a pojede na dvou PS4kách najednou?"

Ano, tak je to teraz aj s PS3. Kupim hru digitalne (pripadne stiahnem zadarmo v ramci PS+) a mozem ju nainsatalovat a hrat na dvoch konzoliach (a to aj zaroven).
  • Tak by sis mel vzit sva slova k srdci :)
  • Mozna ti uniklo, ze konzele nove generace JSOU PC, a zadna optimalizace neprobiha. Ustavajicich konzoli se to proste jen musi prelozit na dany HW, u novych konzoli to bude stejny jako u PC => zadna "spesl" verze pro konzole nebude.

Navic si uvedom, ze u konzole se pocita s zivotnosti rekneme 5 let... uz dneska neni zasadni problem parit na PC ve 4k (samo, je to pomerne nakladny, ale da se). A fullHD je naprostej standard, kazda prumerna/podrumerna grafarna zvladne v 1080p vetsinu games. Konzole horko tezko utahne tohle ... jak asi tak bude vypadat srovnani za 5let? Proste lol.
  • Jop, ja zas nelituju mamlasy jako ses ty, ktery si koupej sony a pak chodej po netu brecet, ze to neumi prehrat to ci ono ... braska si od cinanu koupil kopii sonacky konzole do ruky ... a krome spousty predinstalenych games, a toho, ze na tom ty sonacky samo chodili, to navrch jeste umelo prehravat video a spoustu dalsich veci, o kterych si sony muze nechat leda zdat ...
  • Psychotic
    Pročpak jsou všichni posledlí mým nickem?
    Že PC nikdo nevlastní, toho jsem si vědom (čteš vůbec, co říkám?), nicméně v případě neexistence konzolí by se z něj monopol rychle stal - o to už by se Microsoft asi postaral. A to by pan "N" chtěl.

S poslední větou nesouhlasí většina světa. Možná jsi nějaký supergénius, který chápe něco, co ostatní ne, ale pochybuji. Vysvětlovat ti, v čem smysl konzole spočívá by asi bylo podobné házení hrachu proti zdi.
  • => nahrajes to na fuckbook, z nej to stahnes, nakomentis k tomu ze je to s…hit a das to na yt ... ;D
  • Oni si to dovoli radi, PS3 si spousta lidi koupila jako levnej BR prehravac, a hry na tom nikdy hrat nehodlali => ani zaplatit dalsi $$$. Porad rikam, neni nad PC, muzu si nainstalovat a pripojit co chci ... vzhledem k tomu, ze PS4 je PC, neexistuje absolutne zadnej duvod, aby k tomu nesel pripojit trebas disk na USB. Navic system to samozrejme umi, jen oni to umyslne zmervej.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit