Přejít na výpis diskuzí
Sony vydala hromadu odpovědí na otázky kolem PlayStation 4
1.11.2013 | Adam Homola
258 příspěvků
-
takže koupím v prosinci konzoli a v podstatě další měsíce bude nepoužitelná, protože si musím počkat až se mi někdo uráčí polotovar zalátat v průběhu opravnýma balíčkama *1* Ale věřím, že plno bláznů si to koupí jen, aby si zahráli killzone *7* No nedávno jsem řešil zda XONE, PS4, herní notebook.....oboje konzole ještě rok nebo dva k ničemu, notebook není potřeba když BF4 herní doba 5 hodin, CoD GS to samé a jediné co se blíží je GTAV a watch dogs. No koupil jsem PS3 za pár korun v obchodě, k tomu plno bazarovek a myslím si, že když si občas zahraju tak PS3 za 4000 je ideální *3* hi-res textury nepotřebuji *6*
-
čím je FPS na Konzolí tak omezené?
-
taky jsem to minuly týden takto vyřešil *1* ps3 za 4100 je už cena, kterou akceptuji za stroj na hry a pokud to vezmu s pohledu her, koupil jsem spousty bazarových a po večerech mám rok co hrát *1*
-
Zrovna FPS (pokud je mysleno frame per second) tak me prijde blbe omezovat na PC jen proto, ze na konzolich je omezene :(.
PS: jinak se anglicky pise spravne fairplay :) -
Neni no, krome PC ktere lze pres HDMI, sit nebo jiny kabel pripojit tez a muzete pouzivat i controler, ktery maji konzole. Ne v tom to neni..
Konzole nenuti dotycneho nic dalsiho resit, dostane vyrobek primo delany na hry a omezeni s nim spojene, tedy jen ty hry, ktere jsou bud "exkluzivni" a nebo je vydaji zrovna na onu konzoli. Ale verim, ze spouste lidi prave jen toto vyhovuje.
Kdyz si vybiram na netu vyrobek, taky nesahnu po tom se vsemi funkcemi, jen proto ze je ma. Ale sahnu po tom vyrobku, ktery ma funkce, ktere me staci nyni, pripadne do budoucna (zalezi na investici). To je na obranu kupovani konzoli :) -
Me to netrapi,konzolistum se da totiz uz jen smat... *3*
-
a proč tebe to tak trápí...? asi proto, že budeš ta největší guma ze všech gum... *1*
Neřeš to... nemůžeš za to, že ses narodil s kaučukovým mozkem... *1* *1* *1* -
Vybral jsem dva nejznámější dalších takových můžou byt tisíce. Jak by to dopadlo nemůžu vědět ani já ani ty ale jednoznačná výhra PCčkářu by to nebyla.
-
vybral si dvoch čo majú talent ovládať gamepad na ďaleko vyššej úrovni ako priemerný konzolista a chceš tým dokázať čo ? keby si voči nim postavil dvoch čo to zase vedia nadpriemerne s myšou ako by to asi dopadlo ?
-
Jezisi,vy jste lamy... vyhazuete za konzole desitky tisic a ani si na tom neprehrajete hudbu,filmy,nezahrajete starsi konzolove hry a bez aktualizaci ten vas kram bude prakticky nepouzitelny,lolz!
PC rulez,vy gumy *5* -
no takze vlastne NE to pujde jen pres internet a jeste k tomu jen hodne rychlej a propustnej coz kazdy nema na to aby se dala pohodlne ve fulHD hra plynule hrat
-
V budoucnu "streamovane". Uz se to tu resilo. *3*
-
To si myslíš ty...podívej se na YT na XBOX360 COD hrače IReapZZ xxDarknessxx pak můžeš psát o nečem jakože hrač s myší by natrhl pr**l hráči s gamepadem. *3*
-
Mám jednu otázku. Bude možné hrát na PS4 hry z PS3 ?
-
Ale s nějakou podporou tvé radosti tady moc nepočítej, chodí tady spousta závistivců, kteří doma sedí na řiti a čekají až jim někdo něco koupí... a když zjistí, že si chce někdo něco koupit tak se jim to hrozně nelíbí. *1* *1*
-
třeba proto, že ho zajímají konkrétní hry a chce hlavně hrát v pohodlí obývacího pokoje, což mu ta konzole umožní i osekaná do mrtě? a dokud nebude SteamBox, jiná pohodlná alternativa pro to není...
-
Myslíš Metin,4Story atd.? Díky nechci.
-
Omlouvám se za překlep po PS1 sem měl PS3,eště dodám 3 měsíce pak sem ho dal na aukro :)
-
Já a kamarádi eště z 9 třídy kdy vyšel PS1 řešíme furt dokola to samé. PC vs PS.Eště u ps1 sem se kdysi nechal okecat a koupil ho.PS2 sem vynechal a koupil si později PS4.ale zároven sem vždy měl herní PC.KDyž vlastníte oboje ( pomineme exkluzivitu ) zjistíte že PC je v hodně ohledech lepší.Za prvé je tu upgrade všech komponent ne jen HDD.Myslím že i zde na webu sem v jednom článku četl že i nová konzole nebude mít výkonostně na kvalitnější herní PC.A ted si vemte PC komponenty se zlepšují takřka každým týdnem,ale konzole se nezlepší dokud tu nebude další generace. Dále u PC a doufám že i u Xbox One nejsou žádné omezení.Chcete nahrávat ? upravovat videa dávat komentář ? Proč ne PC vám nic nezakáže. A dále bych si dovolil tvrdit že PC má více exkluzivních her než obě konzole :) A navíc s příchodem Steam OS ( pokud splní co má ) pujde navíc PC dopředu a ne konzole které se prostě vždy zaseknou výkonostně na tom co vsobě měli vden výroby.
-
no dosť ma prekvapuje počet restrikcií a odobraných funkcií... akosi prestávam mať aj ten malý záujem o konzolu... staré konzoly tu očividne ešte nejakú dobu pobudnú
inštalačky, patche, virual store... naozaj to začína byť osekaný počítač... čo ma už prekvapilo pri PS3 že musí hra inštalovať (ako kupujúci som to nevedel)... okrem exkluzívnych titulov si naozaj myslím že konzola sa stáva osekaným počítačom... steam OS by mohol PC hranie posunúť na inú métu a konzoly už budú iba ako doplnok do obývačky