Přejít na výpis diskuzí
Sony vydala hromadu odpovědí na otázky kolem PlayStation 4
1.11.2013 | Adam Homola
258 příspěvků
-
Fajn, takze se na gamepadu daji hrat poradne hry, jedna blbost vyvracena.
Neni obecne pravda, ze hry lide hraji na gamepadu, protoze nemaji jinou moznost. Ja preferuji multiplatformy na konzoli s gamepadem, prestoze mam moznost je hrat i na pc s klavesnici. A plati to i pro multiplayerovou FPS. Mireni s gamepadem mi nedela zadny problem. Ano, s mysi je to jednodussi a ty prteferujes jednoduchost, ja davam prednost lepsi zabave.
Jiste ze ti nechybela, ale dnes uz bys bez zvukovky hrat nechtel. A ja dnes uz nechci hrat bez zpetne hmatove vazby. Na PC mi ji poskytuje akorat muj joystick, ale jen u velmi malo her to jde vyuzit. Didaktik samozrejme mel nejaky zvuk, dokonce lepsi nez PC a hlavne k nemu existoval zvukovy modul s AY-3–8912. -
Prima, tak mám jasno. Nejdřív pořádný PC a ps4 až napřesrok.
-
Jo je s prominutim blbost. Absence pozitiva je negativum. A naopak, negativum se da ignorovat, pokud neni v konfliktu s tvymi potrebami. Napriklad negativum nemoznost prehravat Audio CD muzes klidne ignorovat, pokud na tom nechces prehravat Audio CD, treba proto, ze ani zadne nemas. A naopak, kdyz si chces dat konzoli na TV stolek, kde z principu veci neni moc mista, tak jsou pro tebe male rozmery dulezite.
-
Konzoli už bohužel nemám, tak sem zůstal jen Macař a Linuxák. PS3 byla jedna z těch prvních verzí a už se odporoučela do křemíkového nebe bohužel. Ale aspoň mám teď čas vrátit se k hrám mýho mládí, který sem nestih, jako třeba LBA a jiný DOSovky :)
Prostě se bavte o hrách, jakýkoliv osobní výpady jsou k ničemu... -
HAHA kdo dneska ještě využívá CDčka. 90% lidí tydle funkce nepotřebuje, důležité je aby se tam dali pařit ty luxusní exklusivity o kterých si PCčkáři a xboxáři mohou nechat jen zdát a tiše závidět, o brečení do polštáře ani nemluvím.
-
A kdyz uz sme u toho, tak PS3 mela mnohem povedenejsi design podle me.
Pac a pusu B. -
Jednoduše dělají jak Sony tak Microsoft z lidí stáda hlupáků a nejhorší na tom je, že to lidé kupují tak jak si oni představují. Chtělo by to prostě a jednoduše nekoupit a až bude konzole 100% dodělaná, odladěná a půjde na ní vše co v na současných + samozřejmě novinky, tak potom bych je koupil. Takhle to je jak u Apple, bohužel lidi jsou nenažraný a jak je psáno, stačí jim malinko s postupem (let) zlepšování. No kde to jsme ? *12*
-
Prechazel jsem z galaxy s3 na iphone 5 a ten rozdíl je kosmický. SIII byla rychlá jen na začátku, postupem je to pomalejší a pomalejší a iphone 5 je na tom rychlostně stejně jako na začátku.
-
Ja myslim, ze staci googlit a podivat se na ty fanouskouvske navrhy nebo udajne oficilani navrhy, ktere prechazeli samotnemu odhaleni.
A vetsina z nich vypadala mnohem lepe, nez to co sony a ms nakonec predvedli.
Nemluve o tom, ze obe nove konzole si jsou dost podobne. Clovek si pak rika, kdo od koho vlastne opisoval. -
Me zase udivuje tva bezbreha zabednenost. *1*
-
Ulmes, ty ses fakt traged. *1*
-
Tak tenhle prispevek a tento
"ze to je postavene na pc archytekture,to nezname ze v tom je pc arcytektura,jen se na tom podobne programuje,nic vic nic min.zadnou podobnou komponet s pc v tom nenajdes,to ze sony dala schemata na postaveni graf.cipu a processoru firme amd.to neznamena ze v tom je pc komponet, vse tam je only on sony laboratoryes kamo!"
aspiruji na nejdementnějsi prispeveky roku.
Vazne muze byt nekdo tak zabednenej? *1* -
Tak ted nevim, ktere pasazi se mam smat jako prvni . Jestli te o tom, ze tam nenajdu zadny pc komponent, nebo ze sony dala "schema na postaveni graf. cipu a procesoru firme amd".
*1*
"vse tam je only on sony laboratoryes kamo!" Taky bomba *1* -
Je pravda, ze take nechapu, proc to neumi tak jednoduchou vec jako prehravat MP3 nebo audio CD. Na druhou stranu si myslim, ze ti co to jdou koupit v den releasu, tak budou chtit primarne hrat a na ten zbytek par dni proste pockaji. Nerikam, ze je to spravny postup, ale na druhou stranu zadne drama.
-
S parametry sice nic neudelas, ale kdyz si to nekoupis a udela to tak i plno dalsich ovecek, tak si ta firma treba uvedomi, ze vyjeb*vat se zakaznikama se ji nevyplati a zmeni pristup.
Ale pokud si ovecky koupi i starej telefon zabalenej do noveho obalu za cenu noveho viz slabsi verze noveho iphonu, tak je logicke, ze to budou praktikovat dal.
Proste pro takhle naivni lidi, jako ses ty, co kupuji, a ted cituji "Prvně se dívám jestli je to od Applu a pokud ne tak od Sony. Jiné značky mě nezajímají" a je jim "u zadele" co vlastne kupuji, tak to pak vypada tak, jak to vypada.
A tu hlasku o sekajicim Androidu? To si zaspal dobu tak o 3 roky ne? V soucasnosti jsou telefony s androidem v cenove hladine toho tveho iPhonu naprosto svizna zarizeni. Ano, potrebuji pro plynuly chod vykonejsi HW, ale to je dan za to, ze se pouziva na sirokem spektru zarizeni a presto je cenove na stejne nebo nizsi hladine nez ten iphone.
Pac a pusu B. -
Mě se strašně "líbí", že si nevymyslíš vlastní myšlenku. Ono je tak snadné otáčet cizí myšlenky co?
-
Co mas porad s tim diablem 3?
-
Tak ted jsi me pobavil. Pc neprospiva technologickemu posunu? A kde se teda ten posun odehrava? Na konzolich? Vtipalku. *1*
-
je v tom určite veľká miera taktiky, je dobré dať zákaznikom isté benefity ale iba do určitej miery aby ich nezhýčkali a nemali tak "prehnané" očakávania v budúcnosti. História ukazuje, že to skutočne funguje a ich majoritná klientela veľmi dobre vychovaná(vycvičená) má radosť i z mála a nebude si sťažovať.
-
Bohuzel lidi jsou vztahovacny a uprimne i me se to stava dost casto (coz neni dobre, ale snazim se objektivne na veci nahlizet, pokud to okolnosti dovoli :))
Bohuzel at uz clovek zastava konzoli PS nebo Xbox a nebo PC, tak je tu spousta lidi, kteri nechteji mluvit k tematu, ale vytvaret dusno. A i ja svymi nazory ho zde zpusobuju :(
Treba o tobe vim, ze mas konzoli, ale i kdyz nekdy nesouhlasim se vsemi tvymi nazory, da se s tebou bavit, ale s Rhulad, GGG nebo Joe ani nema smysl odpovidat, presto jsem nepoucitelnej a pisu :D