Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth
    To máš pravdu, ale už jsou indikace toho, že s další generací se to bude zase zlepšovat. EA a Ubi dropnuli Online passy, konzole budou mít suspend režim, možnost hrát hru během jejího stahování a v Killzone nebudou úvodní loga (snad se to rozšíří i do dalších her).
  • Zajimave.. asi moc nectes me prispevky, kdyby jo tak by jsi zjistil, ze ja osobne primo proti konzolim nejsem, je to vec jednotlivcu, aby si zvazili, zda je to pro ne vyhodne nebo ne. Ale rozhodne nesnasim kecy typu: PC je dinosaur, patri do srotu, konzole jsou nejlepsi. Ja osobne shledavam vyhodu PC nad konzolemi. Ale na druhou stranu beru konzoli jako doplnek do domacnosti do obyvaku, proc ne..

"Takze se bez ty "konzolisto - fanatiku" lecit sam. Az vychladnes nebo se vylecis v bohnicich tak mi tu prijd neco napsat " *5*
  • Nestačím se divit, čeho je všechno SONY možné. Doba, kdy lidi trhali ruce za možnost nějakého hraní je tamtam a dnes se výrobce musí sakra snažit, aby i mainstreamového zákazníka zaujal. Opravdu je té firmě jedno vydat nedodělek se spousty (z mého pohledu naprosto nepochopitelný) omezeními? Jsem moc zvědav na reakci trhu...
  • Je paradoxni, ze se konzole s kazdou dalsi generaci stavaji slozitejsi a s kazdou dalsi generaci se tak vlastne vic a vic stavaji pocitaci (kterymi stejne defakto jsou). Kdyz si vzpomenu na ps1 a jak fungovala - to byla prava konzole, proste clovek vlozil cd a hral. To uz je dneska davno pryc. Jestli je to dobre, to at si kazdej rozhodne sam :)
  • protože jsi de*il a neumíš hrát na gamepadu... nikdo nemůže za to, že jsi tupé kopyto. mimochodem, k PS3 se dají připojit i neoficiální gamepady, takže zase fail *1*
  • Akorat na nej polovina dobrych her vubec nevychazi.
  • TheGGG
    Diskuzi jsem nečetl, jen bych se rozčílil nad zv*atky PC komunity. Holt asi je n*sralo že ta PC verze GTA V co se objevila na torrentech bylo jen 18GB virů, který si natahali do PC. *5*
    Každopádně, mě udivuje že to PCčkáře baví, pořád tu trollovat v diskuzích pod články o konzolích, asi závist nebo co. *7*
  • Robotron3
    Mě přijde, že tu vidim vždycky mnohem víc takovýchle reakcí, které odsuzují někoho jiného, jak se chová. Buďto do těch diskusí přijdu, když už jsou promazané, nebo to tak fakt je, a to je snad ještě horší, než ty původní komentáře.
  • A proc tu blijes ty?
  • Rhulad
    Mindráky a já? Vtipná představa při pohledu do zrcadla. Tohle je snad článek o ps4 ne? Tak proč tu bliji pc- nerdi? Mě to teda zajímalo, proč je tu nejvíc přísavku o tom, jak je pc nejlepší a nejsvatější. Když někdo napíše, že chce konzoli, sesype se na něho stádo nerdíku, kteří mu radí naprosto zcestně ať si postaví pc do obýváku což je na největší kok*otina pod sluncem
  • C-BEAM
    " Opravdu by mě zajímalo, co si ten chudáček kompenzuje za mindráky, ale měl by vyhledat odbornou pomoc."

a aké mindráky máš ty, že si ich tu liečiš na "pc fanatikoch" ?
  • Rhulad
    Zjištění: Veskoslav začíná být trošku hudba minulosti a začínají se tu vyskytovat daleko horší pc- fanatici. Tak třeba Jump, to je zajímavý materiál k prostudovaní. Tak narušeného pc-fanatika těžko pohledat. Opravdu by mě zajímalo, co si ten chudáček kompenzuje za mindráky, ale měl by vyhledat odbornou pomoc.
  • Tak pokud je pro tebe lepsi 30 fps nez 60+, lepsi 720p nez fhd a vic, pak ano konzole umi hry lip. Inteligente. *15*
  • Mě zas příde úsměvná tvá inteligence
  • Rhulad
    Je to konzole ty ču*áčku a ne pc. Tam s parametry nic neuděláš. Takže ano je mi to u pi če, co tam mají za jádro nebo pamět.
  • Pořádné hry sem myslel FPS a strategie, ty jsou pro mě na gamepadu očistec. Na druhou stranu si na myši a klávesnici pořádně nezahraješ, třeba sportovní tituly. Každý žánr má svůj controller. Závodní simulace - volant, letecký simulátor - joystick, FPS - myš, sport - gamepad. Konzole se snaží zvládnout s jední ovladačem vše a to má svá úskalí a nevýhody.
  • Jejdasek: 25.000.000 lidí (včetně mě) hraje GTAV na gamepadu protože nemají jinou možnost. Hrát se to samozřejmě dá, výhoda je přesnější ovládání auta, ale velká nevýhoda je pro mě aim. Prostě analog, nebude nikdy tak precizní a rychlý jako myš. To mi kazí požitek ze hry daleko víc než to, že mi nevibruje myš.

A vůbec mi nejde o nějako jednoduchost, naopak mi přijde že hry, hlavně FPS se zjednodušují hlavně s ohledem na aim s pomocí analogu (nepřátelé mají pomalejší reakce, abys měl čas zamířit). Sice je to pořád lepší než v dobách před analogových, kdy sem opravdu nechápal, jak někdo vůbec může hrát Medal of Honor na PS1 a něco trefit, ale stále se to v přesnosti, rychlosti a intuitivnosti myši nevyrovná.

A abych ti pravdu řekl, tak v době kdy sem pařil prvního Duka, za frenetického kvílení speekeru mi zvuková karta opravdu nechyběla. Tenkrát byl člověk rád, že je rád a že vůbec něco hraje. Ale to byly doby před Sound Blaster a 3dfx :) Dnes už je to holt jiné a všichni sme moc zmlsaní.

Já už si teď ani nevzpomenu, jestli měli hry na Didaktiku vůbec nějaký zvuk, ale dodnes si pamatuju, jak sem se královsky bavil při sestřelování vesmírných mnohoúhelníků :D
  • Napsal presne toto: "pořádné hry se ani na gamepadu dát nedají"

Zbytecna diskuze, kdyz ani nevis o cem je rec :-).
  • Nikdo tu netvrdi, ze konzole je nejlepsi pro kazdeho, jestli to tak chcapes, hledej chybu v sobe. Naopak tu nekdo razil nazor, ze by tu mela byt jen jedna jedina platforma (a myslel tim pc), coz asi uznas, ze je blbost. To same plati i o gamepadech. Na hlavu si kakas sam :-).
  • Jestli to taky trochu neni tim, ze pozitiva muzu a nemuzu vyuzit, napriklad tvuj stupidni priklad jak konzole vynika v tom ze je mensi a tissi nez PC. Negativa nemuzu ignorovat a tim zmizet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší