Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě konkrétně zdražení ps+ netankuje. Nepoužívám ho. Nenabízí mi nic za co bych byl ochoten platit 1500+ ročně. Koupím si co si chci zahrát ve chvíli kdy to chci hrát. Výběr na ps+ se mému vkusu nesedí. Kdych se ho účastnil asi by mi vadilo zražení, které pro mě neznamená žádný přínos. Pokud ale uživatelům PS+ zdražení nevadí, protože i po zdražení zisk ve formě zábavy a ušetřených neněz v různých akcích významě převyšuje vloženou investici, tak proč ne.
  • PS+ je služba, které mi šetří peníze i čas, je ekonomicky výhodná sama o sobě a ještě mi navíc poskytuje další zajímavé služby.
  • ucho
    krysobijec: nedelam
  • Proč sem vůbec chodíš diskutovat, když i ty sám víš že jedinej kdo má pravdu si ty.
    Neříkej mi že si tak ubohý, že to děláš jen pro potěšení ega.
    Jako kam se hrabe GGG, z něho občas i vypadne něco sčím se člověk ztotožní.
  • No on je flashík takový zdejší chytrolínek, který vše vykládá jako holá fakta a když ho přeargumentuješ tak mění téma nebo to začne celé zlehčovat. Někteří se hold nemění a zůstanou paky už napořád.
  • Uvědomuješ si vůbec že to za co do něj reješ děláš i ty sám?

    Jak říkáš, číst po vás ty blitky je fakt vtipné.
  • Na co si to tady hraješ *1* ... Na většinu mainstreamu máš steam, to že má PC mnohem větší žánrový záběr není chybou platformy ..

    Lenost a neschopnost by se neměli shazovat na další koníčky, přítelkyni či výchovu dětí .

    Taky bych ti napsal že až vyrosteš tak to pochopíš, bohužel ty už si vyrostl ale k pochopení očividně nedošlo..
  • Nevim přesně jak se ten psychologickej fenomén nazývá, ale spočívá v tom, že když máš na výběr z příliš mnoha možností, tak si nedokážeš vybrat a místo volby stojíš na místě.

    Další a pravděpodobně důležitější faktor je, že Valve má skvěle zmáknutou logistiku - knihovna her, marketing, obchod, recenze, komunitní funkce atd. všechno v dosahu jednoho kliknutí nebo přinejhorším několika, takže si většina uživatelů kupuje desítky až stovky her, který ani hrát nechce a pak utrácí další peníze za mikrotransakce v Dotě, CSGO apod.

    Geniální obchod, legální slot machines pro děti, nemalý poplatky za obchodování s virtuálním smetím na komunitním marketu a většina zákazníků vrní blahem. To je lepší než diamantovej důl.
  • Mám ženu a dvě děti (2,5 + 0,5 roku). Starám se o starší, žena o mladší. Té starší večer pouštím cca 19:30-20:30 pohádky z Youtube, sedím s ní v obýváku, já u PC ona u TV, pak ji jdu uspat a pak mám většinou ještě další hodinku (dohromady teda 2h na hry denně). Jinak se rodině věnuju naplno celý zbytek dne, mám to do práce 5min., furt chodím se starší na hřiště atd. Nemluvě o tom, že je teď léto a občas dáme starší na prázdniny k babičkám.. ;-) A ke tchýni si nosím PS Vitu..:-D
  • U mě to prostě funguje tak, že pokud si koupím Humble bundle, tak z něj dohrávám míň a míň her. Naposledy jen jednu. Hry mi zůstanou, ale kromě Skyrimu jsem si za posledních 5 let žádnou hru neinstaloval 2x! Nepočítám multiplayerovky.. Team fortress2, CS:GO, Warframe, Lotro.
    Neříkám, že PS4 je lepší než PC, jen jsem před cca rokem dospěl do stavu PC-Steam-vyhoření. Procházím těch svých 248 her na Steamu, chci začít něco nového hrát, ale nevím co a pak stejně jen čumím na web. A PS4ka mě znovu do her nakopla.
  • Asi si tu píšu s debilama. Reálné měření ukázalo, že sestava má průměrně 120 W (zaokrouhleno z 118 W) v max zátěži. A stále si budete vymýšlet hausnumera...
    Mě je úplně jedno, jestli je lepší konzole nebo PC jako ústřední topení. Jenom nemám rád plácání blbostí bez jediného dokladu pravdivosti. A to, co tu předvádí flash789 je úplná komedie. Ten ani netuší, jak se počítá výkon zdroje. Netuší, jak elektřina funguje. Ale bude o tom plácat nesmysly jak kdyby to byla pravda. Vědomosti totiž z marketingových letáků nevyčteš.
  • snorgrind
    flash: no pokud to nebudes srovnavat s pc ktery nekolikanasobne presahuje vykon ten konzole ale pouzijes jako priklad NTB se srovnatelnou grafickou kartou tak se do tech 200W vlezes ....
  • flash789
    battleffield 1 v dobe vydani pro PC 1499kc , pro PS4 1799. At delam co delam vidim rozdil 300kc, navic hru na konzoli muzes prodat do bazaru a kdyz to udelas jses na tom lip nez kdyz si ji koupis na pc.

    A k ty spotrebe. Takze tobe by vlastne stacil 200w zdroj, me nikdy neprestane udivovat co dokaze cesky kutil, bravo:)
  • zajímavý jak řešíš spotřebu, ale že na lowzolích platíte 800-600 na KAŽDÉ HŘE NAVÍC jaksi zapomínáš a to tu hru dostanete v horší grafice a filmových sotva 25 fps *1* , ale jako jo kdo si koupí konzoli a pak na ní jednu hru ročně asi se mu to finančně vyplatí *1*
  • chapu, ale uz jsi nekdy sedel u hernho PC co jede na SSD? to je jiny kafe nez cumet na "loading" u lowzole *3*
  • A já jsem nehledal, ale měřil. 1060GTX, i5-6470S, SSD+HDD. Zátěž při BTC mining (CPU+GPU jede na plno) a spotřeba ze zásuvky? Zaokrouhleně nahoru 120W ! Takže si jdi hodit mašli hňupe.
    Napájím to 360W seasonic G a pro tvou informaci, ty watty se skládají z 3.3V, 5V a 12V větví. Výrobci GPU doporučují zdroje jen na základě toho, že si lidé kupují šmejdy a nerozumí tomu - proto doporučují tak naoko silné zdroje. 360W tak mám pouze na 12V větvi a dorovnávám tak klidně zdroje se štítkem 500W od horších výrobců, kteří výkon dohánějí na zbytečně silných 5V větvích, které stejně většina moc nepoužije.
  • bukrr
    Jako čerstvému PSkaři a bývalému Xboxáři mi přijdou 3 stovky za rok navíc snesitelný. Platit za hraní MP jsem zvyklý. Snad jen ty hry by opravdu mohlo dávat a ne jen pronajímat....
  • to je samozřejmě holý nesmysl s těmí exkluzivitami.
  • to víš moroni můžou mít i jiné zájmy než hraní her, třeba vychovávat dítě, čili pak se moronům nechce instalovat x programů, aby si mohli zahrát y her.

    Jednou pochopíš, až vyrosteš...
  • Nevim kde vidíš hry zadarmo, ona stupidita lidí nemá konce. Nemluvě že když hra stojí obvykle 1000-2000 na konzole ještě víc. Pád další dlc a pořizovací ceny přístroje a komponentů. Ale je pravda že někteří zoufalci ještě platí plus další tisíce jen za to že PS nebo Xbox je on-line. Bez připojení k internetu. Jinak mam PS i Xbox.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit