Přejít na výpis diskuzí
Soubojový modul Arena Commander pro Star Citizen se kvůli odstraňování chyb opozdí
29.5.2014 | Aleš Smutný
125 příspěvků
-
Naštěstí se o SC starají mnohem zodpovědnější a kompetentnější lidi, než jsi ty. Bakeři nejsou jediní, pro které se tenhle první modul s opravdu herním obsahem vytváří. Protože SC nemá žádný přímý marketing, musí být první takový krok doslova „dokonalý“, protože pozornosti bude mnoho, haterů a konkurence, které by si chtěli na SC smlsnout také. Proto nemůže vyjít modul, který je nehratelný, ale musí vyjít modul, který je dostatečně hratelný. Svět není jen černobílý, tady je mnoho aspektů, které hrajou roli, proto se na projektech podílí řada odborníků a nestará se o něj jeden člověk, který nemá o herním průmyslu AAA her dotovaných komunitou ani páru (což nemá nikdo, protože to tu nikdy nebylo).
A pokud chceš tvrdit, že se softwarový vývoj takového rozsahu jako je SC dá snadno a přesně predikovat na den, tak nemáme o čem diskutovat, protože s tím zásadně nesouhlasím. -
Až do vydání bude na stránkách Star Citizen zveřejňován denní stav Arena Commander. To znamená, že komunita dost přesně ví, jak pokračuje vývoj. Je zvláštní, že přes všechna kvanta informací, která jsou každým týdnem zveřejňována, se stále množí jedinci, kteří přetékají skepsí a přitom ani nejsou schopní si tyto informace přečíst. Asi lenost.
-
No tys mě pobavil!!! Takže podle Tebe ve vesmírným simulátoru je letový a soubojový systém pouze pidi součást. No dobře tak mi prosím řekni co je ta hlavní součást vesmírného simulátoru ty projektovej managere... A když tady machruješ se svejma projektama, tak si zopákni teorii projektovýho managementu ty 14 denní lhůto. Fakt jsi mě pobavil...
-
Co to meleš? Chápeš vůbec co se SC povedlo? SC není žádná katastrofa nýbrž revoluce. A od toho jak to nakonec dopadne se bude odvíjet herní budoucnost...
-
Fuj co to sem dáváš? Ten dubbing je vážně hroznej, úplně se mě z něho udělalo špatně.
-
Ok, dostal jsi mě. Už nemáme o čem diskutovat, některé argumenty jsou prostě neprůstřelné! Gratuluju!!!
-
Co vidíme my ostatní, když čteme tuhle diskuzi: https://www.youtube.com/watch?v=ktcMrdJIZIs
-
Zase špatně. Zase jsi mimo. Žádná jiná hra nevybrala 800 mega od hráčů .)
-
Jednou jsi mi poradil, že si mám slovo "epochální" vyhledat na wiki. Tak mi teď dovol poradit ti, aby sis vyhledal slovo "standardní" a je mi jedno kde. Jsem si jist, že tvé vnímání psaného textu je na dostatečné úrovni, abys pochopil, že nepovažuji SC za standardní AAA hru, protože je financována komunitou a ne publisherem. Proto také říkám, že nemůžeš srovnávat SC se standardní AAA hrou a že k té kritice, kterou tady předvádíš, to chce příklad, na základě kterého můžeš říct, že tvá kritika je oprávněná. Takže ještě jednou: jmenuj jednu jedinou AAA hru, kterou lze srovnávat se SC, tj. není standardní, ale financována komunitou, a která v pre pre alpha fázi ani jednou nezměnila termín. Je to teď srozumitelnější?
-
Ty jsi zde začal s bláboly v této diskuzi;) Takže ano měj svou radost, že nám "naši" zafinancovanou hru odložili a můžeš si jít vesele hrát, co uznáš za vhodné. Nás tu můžeš zanechat s "mrtvým" žánrem na mrtvé platformě smutnit.
-
Píšeš, že to nemám srovávat s AAA hrami a pak chceš příklad AAA hru. Tak se už rozhodni *3*
-
Zase brebtáš bláboly o jaké si Trisce nebo GGG. Když ti dojdou argumenty, napíšeš nějaký, podobný nesmysl na úrovni dítěte po lobotomii.
-
Zase špatně. Pořád soudíš Star Citizen podle standardních her (které se ale často také několikrát posouvají). Řekni mi jeden jediný příklad AAA hry v pre pre alpha fázi, která se zmínila o termínu a ani jednou jej neposunula. Nechci víc, jen jedno jediné jméno hry, kterou lze se Star Citizen porovnat.
-
:-D Vtipné. Zato ty předvádíš brilantní diskuzi pokaždé, co se vlezeš. Co na tom, že o této hře víš absolutní kulové ty lidový soudče. A ohledně zbytku jako naklikávání. Máš důkaz? Jo já zapomněl, haha, kamarád GGG a Trisky;)
-
Zase špatně, nikdo totiž neví v jaké fázi ta hra je a podle odkladů v hodně špatné fázi. Původně měla arena vyjít v prosinci a půl roku uplynulo a nic. Takže nemají odladěný ani ten nejzákladnější aspekt hry. Smutné.
-
Je to samo minimalne treti odklad, protoze tardi jako ty netusej, ze v tom prosinci slibovali ze to bude za 2-3 mesice ... a proto to odkladaj, protoze to bude "hned po vanocich" ...
-
Hlavně, že ty diskutuješ na úrovni. Roky naklikáváš hlasy, nadáváš, nechápeš psaný text, argumenty opíráš o nadávky apod.
-
K tomu konci ... si promluvil jako bys byl na diskusi na games poprvé. *1*
-
Tvle, kdybych stejne makal ja, tak se muzu jit past ... kdyz reknu, ze neco bude za mesic, tak to rikam stim, ze sem si 100% jistej ze to bude za 14 dnu a tech 14 dnu si nechavam jako fora kdyby neco. Pokud budu delat projekt s tim, ze bakeri maj pristup, tak jim zcela klidne predhodim zcela nefunkcni protyp ... a necham je trebas hlasovat, co chtej rozchodit nejdriv. Naopak, pak mam daleko lepsi prehled o vsech vecech co nefungujou a mam ho prubezne ...
Uvedom si laskave, ze oni JEN na to posratym modulu (podle toho co prohlasujou) makaj 3/4 roku !!!! Za tu dobu se da udelat lecjaka zcela kompletni hra ...a ne jeji pidi soucast.
Souhlasim s tim, ze tohle bude nejvetsi pru…ser v historii kickstarteru, a pokud se to povede dost rozmaznout, tak to i na hodne dlouho pohrbi veskery financovani vyvoje komunitou. -
Ach jo Veskoslave, ty máš v hlavě seno a to ještě hodně promáčené. Takové Watch Dogs nebylo financováno komunitou, nikdo do toho nevložil ani cent, takže si můžeš koupi rozmyslet. Tahle hra je vyvíjena jen výhradně kvůli hráčům, proto tady bude na kvalitě produktu a dodržení termínu záležet několikanásobně více než u Ubisoftu..Tady porušené závazky můžou být kritické jelikož tok peněz od hráčů za chvíli ustane.Snad to ten tvůj slepičí mozeček chápe