Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ok Když se posune na rok 2017, co má přesně podle tebe stát?
  • Ravenshot
    Haha, já už asi vím, v čem je problém. Ty nevíš, jaký je rozdíl mezi pre-pre alphou, alphou a betou AAA hry. A zřejmě nevíš, co tyto jednotlivé stavy her na sebe vážou a jak moc je jednoduché předvídat jejich vývoj a finální obsah. Ty si bereš příklady (a k tomu ještě špatné) z jiných her, ale já osobně neznám jedinou AAA hru, která by byla vyvíjena bez vydavatele, dovolila komunitě vidět obsah hry už ve fázi, kdy jiné společnosti, kolikrát ještě tají, že na něčem vůbec pracují, natož aby si vůbec troufli říct datum vydání. V dnešní době neexistuje jediný příklad crowdfundingové AAA hry se stylem a otevřeným vývojem, jako má SC. To není poklona Star Citizen, to je skutečnost, na kterou je nutné myslet, když se něco kritizuje stylem, jakým to děláš ty. Jablka a hrušky možná lze srovnávat, ale nejde srovnávat jablka a šprcky.
  • Veskoslave máš problém s pochopením psaného textu nebo si tak omezený? Zkus si ještě jednou přečíst, co jsem napsal. Ubisoft je uvedl jako firmu, která si hry financuje sama. SZ je financován lidmi, čili tady může nastat problém, pokud se hra bude pousovat např. na rok 2017, lidi se budou rozčilovat, to mi věř.
  • Jdi se radši projít, to ti udělá líp, než tohle. ;-)
  • Veskoslav
    Evidentně o tom, co a jak se děje víš absolutně kulové. Spíše než hra samotná Tě zajímá, co se na ni pokazí atd. Nic víc od toho ani neočekáváš a vsadím boty, že ani nevíš, co je to Wing Commander.
  • Ravenshot
    Zklamu tě, ale není to fail. Když ti nejvyšší představitel celého projektu v den, kdy zveřejní datum vydání modulu, řekne, že dvacátého osmého (den před vydáním) je ten den, kdy on sám rozhodne svým podpisem, zdali je hra dostatečně hratelna nebo ne, tak to fail není. Takže když ti někdo předem řekne, jaké jsou podmínky a co může nastat a přesně to se pak stane, tak to fail není.

Odkaz je RSI webu (arena commander report).
  • Veskoslav
    Ty sem dáváš jako příklad Ubisoft? Prosím, podívej se, jak dopadl půl roční odklad WD... *7*
  • walltar
    Neodložili to v den vydání ... jsou v americe, když ten článek dali na stránky tak byl večer 28. Kdyby sis to přečetl, tak je tam jasně napsané, že to odložili na základě meetingu, který byl plánovaný a už 14 dní víme, že na tomhle meetingu se rozhodne zda vydat, nebo ne.

No jo, ale lidi se neobtěžují si nějaké informace přečíst.

- 28. 5: RC verze hry bude zkompilována. Pokud vše půjde dobře, tuhle verzi Arena Commandera budete hrát. Tým v Turbulentu začne přepínat stránku na verzi, která udělá Arena Commandera dostupným pro backery. Já osobně potvrdím, že Arena Commander je připravený pro vypuštění komunitě večer 28. Plně očekáváme, že pořád zůstanou bugy, potencionálně i nějaké velké. Ale naším primárním zaměřením zůstává dát tuhle verzi komunitě, aby nám pomohla s vyřešením problémů a abychom společně začali pracovat na zlepšení Arena Commandera.

Tohle je 14 dní staré info ... plán byl, že se večer 28. rozhodne jestli vydat ... no a rozhodlo se, že ne.
  • podruhé... původně měl být v prosinci 2013 ;)
  • Není nic špatného být něčeho fanboys, to máš pravdu, jenže tahle hra má sotva obrysy. Vůbec nevíš ani finální obsah, co bude vše obsahovat. A k odkládání? Tady nastává problém, tohle je hra financovaná lidmi, takže velký odklad by mohl totálně pošramotit firmu atd. Tohle není Ubisoft, který si hry zafinancovává sám, čili si je v klidu může odkládat.
  • walltar
    Ale co se mě nejvíc na hráčích her líbí ...
    Hra se vydá na čas zabugovaná: FAIL! Měli to posunout!
    Hra se posune, protože je zabugovaná: FAIL! My to chceme hned!
    Já sem tak rád, že sem se k tomuhle odvětví nikdy ani nepřiblížil.
  • Ravenshot
    Pana Vávru neznám.

Nikdo nevybral 200 mega a nikdo ani po vybrání aktuálních 44 milionů si nestojí za rokem 2015.

Ale máš pravdu, nikdo neví, kdy ta hra vyjde. A víš proč? Protože žádný tým kolem AAA hry, nemůže v pre-pre-alhpa fázi říct, kdy takový kolos vyjde. To prostě není možné. Pokud si to někdo myslí, tak je extrémně naivní a nebo nedostatečně informovaný, jak takové věci vůbec fungují.
  • To ne, to tu nebudu :D I kdyz teoreticky je to jedno, zda si to zahraji ted nebo za 14 dni :) V posledni dobe mam stejne hry na cekacce.
  • Mno tak evidentne to tak hrozne neni, uvidime jak dlouho jim to potrva. :)
  • Já nekřičím, já se ti jenom směju, jak se tu hádáš o blbostech. :-) Jsem fanboys na tom není nic špatnýho, někdo je je třeba fanboys něčeho jinýho nebo je fanboys jiných věcí. To je normální.
  • Dobře oni to odložili, ale v den vydaní? To je docela fail ne? Lidi se těší na stáhnutí a ono nic? To teprve pár hodin před vydáním zjistili, že je to zabugovaný? Něco je shnílého v králoství SZ...
  • tomocz
    Už rozumím, díky :) Možná ještě jedna otázka... když si koupím ten GamePackage, řekněme ten za 40 dolarů, tak už je v tom pak i plná verze hry, až to vyjde, nemýlím-li se? Jen se chci ujistit, abych pak nebyl naštván...

Edit: Omluva, už nic, už jsem to našel.
  • Bohuzel se musim priklonit k Ravenshotovi, ze i po tom tvem dalsim komentari, nechapu pojem epochalni fail. Vybrali penize a to solidni balik, ano. Posunuji terminy, ano. Ale to neznamena, ze v dobe vydani at uz cele hry nebo jednotlivych casti bude ta hra propadak.

Spousta velkych studii by hru rada posunula o kousek pozdeji ale vydavatel jim dava termin pred nohy a pak to u tech her dopada jak to dopada. Nebo byva jiny scenar, ze ani nereknou kdy to vydaji, protoze si jednoduse termin muzou nastavit sami a pak hrac ceka, kdy oznami finalni datum vydani hry. Duvodem je vlastni financovani (studia nebo vydavatele).

Pokud tato hra bude vydana a jeji casti vydany pozdeji a v dobre kvalite, tak nevidim vubec proc by to mel byt epochalni fail. Pokud hru vydaji i pozdeji a nebude mit takovou kvalit ale bude to standardni prumer, tak i tehdy to nebude epochalni fail, ale pouze bezna rutini prace, ktera neni nijak vyrazna.

Epochalni fail by byl pouze v pripade, kdyby hru ani nevydali, a kdyby ji vydali, tak bude v totalne nehratelne podobe, coz vzhledem k dodavanym informacim nehrozi.
    Epochalni a fail jsou zmichana dve slova (anglicke a ceske) a nasledne epochalni by melo vyjadrovat velke casove odobi a v kombinaci se slovem fail by se melo jednat o takovou unikatni udalost, ktera tu jeste nebyla. Obavam se, ze k tomu nejspis nedojde vzhledem k problemum rady jinych znamych titulu, ktere skoncili at uz hned po vydani nebo se nedostali ani do faze vydani hry.
  • Ježíš, co se nám tu vyrojilo? Stádo ukřiečených fanboys. Takže podle Masaryka je odkládaní v pořádku a pan Vrána tvrdí, že je rok 2015 překonán. Ok a o kolik? Dva, tři roky? Nikdo neví co? Takže oni vybrali 200 mega a slíbili nám rok 15 a najednou je v tichosti překonán a co nějaké závazky, k těm co to financovali? Who Cares, že ano .) stádo pcbotů se můžou uklidovat akorát tím, že je to pouze na pc a to jim ke štěstí stačí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit