Přejít na výpis diskuzí
Soubojový modul Arena Commander pro Star Citizen se kvůli odstraňování chyb opozdí
29.5.2014 | Aleš Smutný
125 příspěvků
-
Achtak, už rozumím. Díky :)
-
V tom pledge obchodě je nalevo mezi kategoriemi sekce GAME PACKAGES. Z této sekce musíš mít alespoň jeden zakoupený balíček. A k takovému balíčku pak potřebuješ ten pass (pokud sis tedy už nekoupil balíček někdy dříve, který měl v sobě alpha slot).
-
Nech ho, on je jenom hater. On za to nemůže, on si to za ta léta vypěstoval. My máme tu výhodu, že nám jeho komentáře můžou být scela ukradeny a můžem dělat něco jiného, co budem chtít.A o hře můžem pokecat třeba na forum. ;-)
-
No potřebuješ nějaký balíček u kterého je hra ... Třeba Auroa MR, nebo Aurora MR+
Ten pass te jen dovolí hrát DFM pokud si ten balíček koupil až potom co se vypradli alpha sloty (máž v něm jen beta access) -
Star Citizen nemohl být odložen protože ještě nebylo oznámeno jeho vydání. Arena commander se odložil poprvé .. spočítat to jde celkem snadno ;-)
-
No já nevím, ale mě příjde odkládání her celkem normální ... navíc pokud nad sebou nemáš někoho, kdo tě donutí vydat zabugovaný nedodělek (což je případ většin dnešních AAA her) tak nemáš opravdu důvod hru vydávat zabugovanou. Ale já to říkám pořád, že SC bude posouvat ... stejně jako posouvá většina Crowdfundingových her. Prostě nad sebou nemají policajta, kterej by je nutil osekávat featury jen aby se dodržel termín.
Ale tak můžem si vždycky zahrát pecky jako Watch Dogs ... ty jsou přece tak úžasné a převratné. -
Aha, mě tam zmátla tahle věta: Note : you NEED to have a game package in your account if you want to use this pass to launch the module.
-
Závidět někomu úspěch a nápad, který dokáže oslovit hordy lidí, je tak jednoduché. Když vidím komentáře, jako je ten tvůj, tak se musím ptát, proč tě to vlastně tak žere? Co ti vadí na tom, že jiní lidi do toho vložili své peníze a těší se na hru, kterou si přejí? Co je na takovém principu špatně? Jsou to jejich peníze, ne tvoje.
Informace o roku 2015 je už dávno překonaná. Rok 2015 byl platný okamžiku, kdy byl zveřejněn; byl platný v okamžiku, kdy Chris ani netušil, jak velký úspěch bude jeho projekt mít a kolik prvků se do hry zakomponuje. Každý hráč, kdo se o Star Citizen zajímá ví moc dobře, že rok 2015 je dávno překonaný a nereálný pro vydání všeho, co bylo naslibováno. Na druhou stranu, je také pořád proklamováno, že vše, co bylo naslibováno, NEBUDE ve hře od začátku, ale bude přibývat postupně. Takže se klidně může stát, že hra vyjde za rok a půl s polovinou věcí, která byla slíbena. Může se to stát a nemusí.
Jestli tedy považuješ fakt, že Star Citizen nevyjde v roce 2015 se vším, co nasliboval, i když vybral nekřesťanské peníze, za epochální fail. Tak to není epochální fail Star Citizen, ale epochální fail tvého vnímání informací o Star Citizen, protože operuješ s fakty, která jsou chybná. Ještě větší epochální fail pro tebe to je, pokud jsi na SC přispěl taky a opravdu si myslíš, že někdo oficiální nedávno tvrdil, že ta hra prostě vyjde do roku 2015 se vším, na co se vybraly peníze. -
Ne ten přístup za 5 doláčů je od toho aby ses tam dostal. Pokud nemáš balíček s alphou ...
-
Ehmm, pardon pane. On už je to fail pomalu teď. Vybrali nekřestanské peníze a nejsou ani schopni vydat v čas jednu věc a když takových věcí slíbily stovky na rok 2015? Co teprve potom? Bude následovat epochální fail. Snad rozumíš.
-
Chápu to správně, že když nemám nějaký ten základní balíček (který už není dostupný), tak se do toho nedostanu, ani když si koupím ten přístup za pět doláčů?
-
Hele ten duke nebyl az tak zlej, hrat se to dalo, ale nedalo se to saveovat. To me prinutilo to zahodit. Jinak sem se celkem bavil.
-
Zdá se, že tvá komunikace směřuje do pásma sarkasmu a pohrdání. Naštěstí nemám takovou potřebu jako ty, abych se povyšoval nad ostatní. Takže to zkusím říct jinak. Můžeš mi prosím vysvětlit, co pro tebe znamená epochální fail Star Citizen? V čem konkrétně ta hra obrovsky pohoří?
-
Jedním z největších problémů je, že ti spadne hra, když se objeví nepřítel (Vanduul). Jak by se ti líbilo hrát hru, kde můžeš maximálně vyletět z hangáru a následně ti všechno spadne? Je přece logické, že kdyby mohli a věděli, že hra nebude padat tak často, tak to přece vydají. Oni se na to vydání těší jistě více, než se na to těší obyčejní hráči.
-
Zkus wiki - epochální a slovník z aj do čj a tam vyhledat fail.
-
Já tedy souhlasit nemůžu, protože netuším, co si mám pod pojmem „epochální fail“ představil. Rád bych tedy, aby mi to haha přiblížil.
-
Tak zase nám odložili Star Citizen pane Máchal. Po kolikáte už pane Novák? Už to ani nepočítám.
-
Ideální je posunout to na 12.6:-D Prosím:-D
-
Já sice souhlasím, ale obávám, že spousta jiných lidí nebude.
-
Čekal snad někdo něco jiného??? Ta hra má nakročeno opravdu k epochalnímu failu. Těch slibů bylo tolik, že to prostě nejde splnit. Očekávám rok 2016 možná spíše 2017.