Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejhroší jsou ty budovatleské "hry", pár jsem jich ze zvědovasti zkusil a to snad ani hry nejsou. Hurá postavil jsi XY, za 5 min. si můžeš něco postavit. Hůrá sebral jsi suroviny, za 15 min. si můžeš kliknout a sebrat je znovu. Ale pokud použiješ drahokam za ###$ tak si můžeš kliknout znovu už v polovičním čase a to se vyplatí...

Chápu, že to možná baví někoho kdo v životě žádnou normální hru nehrál (maminka na mateřské co brouzdá po internetu a mezi prohlížením stránek si tu a tam někam klikne ve "hře", apod.), ale nazývat toto hrami? To se asi někdo zbláznil. Přijde mi to stejné jak ty "hry" v reklamních bannerech. Jde tam prakticky o to samé. Klikni sem a my z toho máme peníze, případně nám ještě zaplať, ale že by to mělo nějaký herní obsah, to v žádném případě.
  • BoB.2
    Já si frčím na MercElite a Drakensang.
  • Zrovna WoT mi nepřijde nějak závratně hrozné bez investic ani WT. Pokud ti je jedno jestli se ti nový tank/letadlo otevře za 100 nebo jenom 50 bitev tak v tom nevidím problém. Zkus si třeba free battlefiled (jestli to je ještě funční) - zbraň zadarmo = minimální poškození, přesnost atd. takže když už někoho zmerčíš, musíš do něho nasolit celý zásobník a to ještě pokud se trefíš. Se zbraní z reálné peníze sundáváš vše na jednu ránu.
  • Já si myslím, že tenhle model hraní je ve většině případů blbě nazvanej. Nemělo by se to jmenovat "free to play" ale "free to try". Jako příklad mě napadá World of Tanks, který se na dobré úrovní bez prachů hrát prostě nedá a taky ve Warthunderu si za peníze koupíš téměř všechno. Hra, která ze mně vytáhne čtyřku ročně mi moc free nepřipadá :-)
  • taky taky,jeste nez jsem tohle dopsal,tak jsem si ublinknul,jestli je tohle budoucnost "gamingu",pak ho radsi povesim na hrebik...
  • Hnisavec
    hrám Clash of Clans a je to silná namotávka....prakticky preto ani Vitu nepotrebujem, presne na čas v buse ideálna hra. Dá sa to hrať rovnocenne zadarmo, akurát je to viac user friendly keď si človek za 5 eur cvakne tretieho robotníka, prípadne...na štvrtého sa dá prípadne našetriť hraním a už to ide....takže rozhodne kvitujem tento model...
  • wenceslaus
    A proč to píšeš sem?
  • fizola
    Ono strašne vždy záleží ako je urobený f2p model, väčšina mobilných hier ho má naozaj strašný. Ale zasa sú (na pc) dobré príklady, trebars TERA, kde naozaj netreba investovať ani cent a hrať parádne.
    Len sa bojím že po presunutí velkých firiem do f2p bude stále viac Dungeon Keeper mobile
  • DeDy
    Ble, je mi zle *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit