Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No tak ty si jiny fail :D:D:D:D:D... Vubec nejde o rpg, ty sasku.. Jde o dobre propracovanou strategii, kde ovladas pouze jednoho hrdinu a musis spolupracovat s teamem.. Kdo u hry nepremejsli, prohraje. Narozdil od wow se tu totiz pocita s mozkovou kapacitou.. A jestli si delal, to co si prave napsal, tak si jeste vic k smichu. Tohle dela nekdo, kdo je opravdu nolifer. Mas bejt na co hrdej..
    • Promin ale tady jde o skutecne o "rpg v rychlíku". Je to o tom nalevelovat hera za pul hodiny, postavit mu itemy. Tedy neco co v beznem rpg delas dny nebo mesice. Nevim co tou mozkovou kapacitou ve wow. Wow v pvp vyzaduje skill a kdyz hras arenu nebo battleground taky spolupracuje s s tymem.
      Tak trochu znam komunitu W3 multiplayeru a vim ze na hrace doty se divaji s opovrzenim. Ja jako bejvalej hrac wow se na to taky divam trochu s despektem.
      P.S. leavovani doty byla sranda mezi zapasy W3 multiplayeru jako takove osvezeni *4* (koukni na to video je to fakt sranda)
      • Hochu ty jses fakt zmatenej :D.. To je skoro jak kdybys srovnaval CoD s Armou a o CoD bys rikal, ze to je zrychleny fps, ktery je o nicem.. Je to vpodstate uplne jina hra nebo staci rict, ze se uplne jinak hraje.. O itemy ani lvly v dote naopak vubec nejde.. Clovek nemusi mit vubec zadny itemy a lvly a stejne bude uzitecnej pro tym dobrym wardovanim a vecma, ktery samozrejme na publicu nezazijes.. WoW v pvp sice vyzaduje skill, ale to vyzaduje temer kazda hra a v bg o naky spolupraci s tymem nemuze bejt ani rec (prip. je, ale rozhodne minimalni oproti Dote)...
        Ja znam rozhodne komunitu W3 mp a rozhodne se na hrace doty nekoukaj s opovrzenim.. Naopak je to mod, kterej tu hru drzi tak dlouho nazivu.
        P.S. na tvy video se koukat nebudu, protoze me to vubec nezajima :D.. Reklamu moc nemusim.
        • "a o CoD bys rikal, ze to je zrychleny fps, ktery je o nicem.." - jenže ona to je zrychlená FPS o ničem...
          • ne, zalezi na vkusu..
            • 2 T.L.Blade: Jn nezalezi na vkusu, a proto je tvuj prispevek tak objektivni :D.. To, ze je kampan naskriptovana prece neznamena, ze neni zajimava.. -.- driv jsem si o tobe myslel, ze mas dobry argumenty.. nicmene nemas.
            • Blade - jak bylo řečneo, záleží na vkusu, pro mě je zas třeba Starcraft to samý co píšeš o CoD, ještě bych přidal "nudný, hloupý, nezajímavý, průměrně zábavný"
            • V tomto případě nezáleží na vkusu. Ta hra je tupá "brainwashing" FPS, která nemá příběh a ani zajímavou SP kampaň... Je to jeden gigantický skript...
      • Ty si uplne mimo kamo, tady vubec nejde o zadny RPG z rychliku je to proste udelany pro MP PVP, pro lidi ktery nechtej zabijet mesic jen moby v lese jako ve WoW ale zabit par lidi ... tvoje argumenty jsou neco jako ze by clovek musel hrat counterstrika tejden aby usetril na zbran a naboje ... Jinak nevim co je pro tebe bezny RPG ale vetsinu singlu za poslednich par let dohrajes za 20 hodin.
      • S dovolením, RPG zdaleka není pouze o 'levlování' a vylepšování vybavení.
    • A btw IceFrog neni autor doty.. To byl myslim Guinsoo nebo nekdo takovej, nvm.. Nicmene ted dela LoL..
    • Pardon.. to melo bejt Johnnymu P..
  • Drzost Blizzardu nezná hranic! Dota je ochranná známka tvůrce ( v podmínkách Blizzardu jsou mody nekomerční ) Pokud si autor plácnul s Valve kde bude jeho mod vyvíjen na jejich engine ( sorce ) a dostane za to zaplaceno je naprosto v pořádku a Blizzard se tu může vztekat jak chce! *10*
  • To je ale pekna Kotickovina. Dota je tu cca 9 let a kdyz Blizzard zaspal, zacne se trapne ozyvat Valve blaboly o etice? To ue Valve vyuzije talenty, da jim moznosti podporu a praci je neeticke? To at jde cely Blizzard do hajzlu, stejne se podle me ozvali protoze chteji neco trhnout. V nadeji, ze Valve misto soudniho sporu radeji upusti chlup.
  • Když jsem viděl první zprávu o tom že Valve vyvýjí novou DOTA(u) tak jsem si jen říkal kdy se něco podobného stane :)
  • Asi si kupoval něco jinýho, protože já už roky kupuju jen přes Steam a 1000 sem za EP1 rozhodně nedal, ale opravdu jen 500 (necelých, byla v tom i 10% sleva), takže se tady nesnaž řikat něco, co neni pravda... ;) EP1 stála v době vydání okolo 20 dolarů ;). Asi si si ji nechtěně koupil 2x :D:D.
  • Nechtěně sem poslal příspěvek bez vlákna, ale jinak sem ti ještě dohledal důkaz, že tu meleš kraviny a můj příspěvek nahoře je pravda...

http://store.steampowered.com/news/642/
  • stejne princip doty je smesny. To je neco jako rpg pro hodne netrpelive. To uz si udelam svyho hera ve wow ale hero za 10 minut? smesny. Jediny co bylo na dote zabavny bylo prihlasit se do matchu, nebo vytvorit vlastni a pak leavnout.
    btw znate tyhle videa?
    http://www.newgrounds.com/portal/view/193667
  • mislim si ze vtaki im seru na vlasi
  • Já to vidím trochu jinak...
    Blizzard vytvořil W3, Dotu jako značku sice ne, ale ten mód je postaven na W3, bez toho by žádna Dota nebyla...
    Takže, souhlasím ať si Blizzardi vymyslí jinou značku pro tento styl hry, ale na druhou stranu, Valve by do Dota 2 neměl přidat nic z obsahu W3. Co jsem viděl nějaké ty screeny, vykrádá to Warcraft, na jednom plakátu je Naga, BeastMaster, Paladin, Mountain Giant...to vymysleli Blizzardi a Valve nemá právo použít jejich postavy, které byli v původní Dotě, která jela na W3...

Já být Blizzard, tak neprskám okolo názvu (značky chcete-li), ale to, že si někdo dává do svého produktu mé nápady a výtvory.

Sám jsem fanda Blizzardích Sons of the Storm, takže se mi nelíbí, když je někdo kopíruje...
    • A zajímalo někdy někoho, že Warcraft a Starcraft je vykradený Warhammer a Warhammer 40.000? Ne. Nikdo to neřeší, takže jestli Blizz začne v tomto případě něco hrotit, tak už si budou opravdu koledovat...
      • Můžeš mít laskavě říct, v čem vykrádá Starcraft Warhammer 40k?
        • http://en.wikipedia.org/wiki/File:Collectors_figures_(StarCraft).jpg - Space Marine, Tyranid, Eldar. Blizzard nedokáže čerpat z více zdrojů. Nedokáží se pouze tu a tam inspirovat, oni prostě vezmou jeden zdroj a něco si z něj okopírují... A jelikož se tady řešil vzhled jednotek...
          • To sme tu preberali minule, Games Workshop nieje povodcom ideii ani power armoru, ani alienov, a protossy pre mna osobne nevyzeraju ako eldari, ktori sa vlastne elfovia vo vesmire. A ked sme takto pri elfoch, to tiez nieje povodne z game workshopu.
            To co prezentuje w40k aj SC su obycajne sci-fi stereotypy a je samozrejme, ze budu vyzerat podobne.
            • Ano, budou vypadat podobně, ale ne téměř stejně. Navíc power armor může vypadat různě, tak proč je z 95% ten ze Starcraftu stejný, jako ten z WH40K? Podívej se na tu fotku, co jsem poslal a netvrď mi, že ta figurka v pravo nevypadá, jako běžný válečník Eldarů... Navíc sám Blizzard se tím nikdy netajil, takže...
    • No zjevně mudruješ o něčem bez informací. Jediná práce blizzardu která byla využita je engine. Koncept(skilly, jméno.....) každého hrdiny vymysleli tvůrci / komunita, ne blizzard.
      • No spis ty protoze ty modely postav jsou uz od puvodniho blizzardu ... nebo minimalne valna vetsina z nich ... presne jak pise kolega nad tebou(a on ma pravdu) model beastmastera nagy a spol. je majetkem blizzu protoze oni je vymysleli, v Dote predelali tyto modely na hrdiny...
        • No dobře, čekal jsem že to pochopíte, zjevně to musím pro některé hláskovat. DotA využívá modely z W3, to je logické. DotA 2 bude mít modely vlastní, které bude dělat Valve. To tady někomu zjevně uniká. Blizzard nemá patent na fantasy stereotypy. Jak má asi vypadat Morphling? Masa vody je masa vody. I idiot pochopí, že modely v DotA 2 budou inspirované vlastnostmi a schopnostmi daných postav, tím pádem tu bude nějaká podobnost. To však neznamená že Valve něco vykrádá.

Nevím kde VODA ty screeny viděl, venku je zatím pouze Lina, Morph, Bloodseeker a Drow. Ani jeden nic nevykrádá, respektive nic co by bylo vlastnictvím Blizzardu. Budu velice rád když mi VODA ty obrázky linkne, protože mě minuly.
  • takze prostě Blizzard zaspal?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit