-
Keby to Blizzard isiel predavat ako DLC, tak by som sa nad tym vsetkym pozastavil. Ale on to vyda ako mod zdarma. Nezarobi na tom ani $, vazne pochybujem, ze si niekto kupi 60$ SC2 len preto, aby si nanom mohol zahral Blizzard implementaciu doty.
Pritom Blizzard Dota a nieje prva a ani jedina dota, ktore uz existuje pre SC2. -
-
Vidíš a já třeba jo:) Stejně jako jsem to udělal s W3:)
-
-
Jo, Blizz zaspal dobu (dotu :) ). Obvykle je bráním jako o život, ale tady jsou teda těžce mimo. Z toho, že DotA byla módem pro W3 jim žádnej nárok nevzniká. U SC2, kde je v EULA uvedeno, že vytvořený mapy jsou majetkem Blizzu, tam už by to bylo něco jinýho, ale tady to prostě propásli *2*
-
Třeba takový HON od S2GAMES je okopírovaná DOTA z WC3. Sice tam hrdinové vypadí trošku jinak, ale v podstate jsou stejní.... DOTA jasně patři blizzardu a být to na mě, tak ostatním zlodějům bych napařil pokuty a přikázal, aby určité procento ze zisku(35%) dávali každý rok blizzardu *5*
-
Když vynechám ostatní věci týkající se otázky kdo má nárok(?)Věřím že se tyhle dvě firmy rozumně dohodnou.Je to přece Valve a Blizzard.Prozatím budu optimista. *3*
-
-
Ano, je to Blizzard, které v těchto otázkách už nějakou dobu zastupuje Activision. :(
-
-
Activision, nikdy bych to neřek, ale oproti nim EA zbožňuju, to co předvádí je naprosto nehorázný a je s podivem, že si od nich ještě někdo hry kupuje. Od tý doby, co se knim Blizzard připojil (jako by to měli zapotřebí), to snim šlo hodně dolů a to je škoda...
-
-