Přejít na výpis diskuzí
Source 2 engine je zcela zdarma, ale hra musí vyjít na Steamu
6.3.2015 | Adam Homola
68 příspěvků
-
xDDDDDDD ten háček je to co právě chci takže publikovat na Steamu to je muj sen :D *14* *14* *14* *14* *14*
-
To by si nejdřív to tlustý prase Gejbn musel chytnout společně s celym tim svým slavnym stýmem, sórsem a Valvíčkem za koule do průvanu. Pak bych to jako omluvu za vysraní se na číslo "3" bral....
-
Nevidím ten rozdíl mezi skutečným a neskutečným zdarma, vždyť to je z principu to stejné akorát to nebudu platit přímo za engine ale budou si účtovat provize za prodeje na steamu...
-
By ses hodně divil, jak "slušně" mluví pár titulovaných lidí. A vole je slušné slovo :-)
-
*15* *15*
-
Aniz bych vedel kdo to psal, bylo mi to v pulce clanku jasny... Zas zcestny
-
Mozna treba protoze o nem nevime nic, naproti tomu s UE mohl pracovat roky uz od UDK? Naprosto zadarmo? No ty jsi dobry, co tech 30%+ z toho co zere steam?
-
Uz jen 30+% royalty jsou duvod proc si ho nikdo nevybere.... tohle je absurdni, steam je nejvetsi bruska na vyvojare.... v tomhle se epic s 5% opravdu hrave schova.
-
Pokud ji nechces vydat gratis. V opacnym pripade jde 1/3 Valve.
-
Zapni si Dotu 2 ... popřípadě její authoring tools ... tam máš novej engine už nějakou chvíli k dispozici
-
Valve poslední dobou docela jede...Source 2 zadarmo a "háček" v podobě nutnosti prodeje na steamu není háček ale spíše reklama zdarma
-
Měl by ses naučit význam slova monopol...
-
Protože jako team jsou celkem neschopní používat moderní technologie :)
-
Unity má svoje problémy a oproti UE4 ztrácí, ale o tom se hádat nebudu :)
-
podle zvěstí to zas tak prvotřídní engine nebude, ale uvidíme :)
-
Jakože myslíš GreenLight nebo Steam Kurátory ? Nebo to že steam chat stále nemá chat log (protože Gaben), nebo fakt, že si streamer nebo game developer nemůže přidat víc jak 350 přátel protože neplní ty rádoby komunitní výměny kartiček a podobně ? jakožto Technical Support mám 200+ lidí a stále jich přibývá, co mám jako dělat až hitnu ten nelogický strop ?
Já myslím, že ty tady přehlížíš poměrně důležitá fakta a Valve má za sebou spoustu vyplašených a polovičatých rozhodnutí. VAC taky není neomylnej...
SteamOS není blbost ani omylem, je to snaha o prosazení Linuxu jako herní platformy a na tom nic špatného není, spousta lidí na to čeká (včetně mě).
SteamMachines mi až tak dobrý nápad nepřijdou už jen z toho důvodu, že nejsi omezen jejich modifikací ani tím OS. -
Dobrá správa! Už sa len naučiť aj s niečim iným ako RPG makerom *1*
-
Nakonec si usoudil že si to radši ani neměl psát, nechtěl ses snad tady zavděčit. Nebo ano?
-
Díky
-
Nevím proč?
Proto jsem taky napsal podle obrázku. Protože nic jiného tu není a o engine samotném nikdo nic neví. Když už někdo ohlašuje nějakou tu novinku tak prostě čekáš prezentaci. Epic se vytáhl se svým infiltrátor demem či elementál demo a Valve? 1 usmolenej obrázek nevalné kvality, který se nikterak neliší od her bežících na jejich stárnoucím engine a to už je pěkná řádka let a čas si vybírá svou daň.