Přejít na výpis diskuzí
Source 2 engine je zcela zdarma, ale hra musí vyjít na Steamu
6.3.2015 | Adam Homola
68 příspěvků
-
Tak Vojtíku a teď se to přečti znova.. A jen tak BTW proč je ti bližší UE4 když o Source enginu jako takovým (nástroje, uživatelský rozhraní...) nevíme nic víc než že bude naprosto zdarma?
-
Nečetl jsi článek. Nenutí tě k ničemu.
-
Chtějí si potvrdit monopol na distribuci her.
Už jenom kvůli tomu že mně nutí abych ditribuoval svoji hru pouze na jejich platformě, bych si radši vybral UE4, který je mi ostatně i tak daleko bližší.
EDIT: K ničemu mně nenutí, pravda, ale vyloženě mě se*e ten jejich monopol na distribuci her, chci hrát pěkně postaru, stáhnu a hraju, žádnej program na pozadí, CD Projekt ukazuje že to jde. -
Protože vypadá i na dnešní dobu famozně a kdybych neveděl že to Source řekl bych že je to snad jejich vlastní ale neboj Titanfall2 už pojede na 2enginu. *4*
-
Nejaky jiny, nez rok stary obrazek by nebyl?
-
Správně. *3*
-
nevíte proč si tvůrci Titanfallu vybrali zrovna starý Source 1? že nešly radši do Unity a ostatních enginu, co měl ten Source 1 na víc než ty ostatní?
-
Není skutečnost, že musíte hru prodávat i na Steamu výhodná pro uživatele samotného? Čím více míst, kde se hra dá koupit, tím větší bude potencionální výdělek, není-liž pravda? Takže, pokud není uživatel naprostý steam-hater, nemělo by se jednat o takový problém. Opravte mě, jestli se mýlím, protože