Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nej bylo kdyz sem to hral a rekl sem cover me i am reloading a cernoch se ozval cover my ass!! *1*
  • Far Cry? Hrál jsem to teprve nedávno a protivníci mi připadali celkem debilní. Jsem za stromem, ví o mě, ale nemůže mě najít..., střílím mimo jeho oblast a neslyší, nebo ho to nezajímá..., zahlídne, mě uteču, ale ten blb po několika minutách stále stojí a míří někam, kde už dávno nejsem, i když mu na druhém konci základny zabíjím kámoše... Jako někdy mi dávali zabrat, ale na to, jak se o tom básnilo, mi ta AI zase moc extra nepřipadala.
  • fuck*ng christ, its fuck*ng ambush...tak tohle mě rozsekalo.
  • To nejsou marinaci ale Delta Force, a nepriblizuji se k nim ani na chlup, dyt ta vystroj hl. hrdiny, molleckova neprustrelka s 1 sumkou na zasobniky ? WTF fail. A furt jen samy pisek, ten nemam rad. Ja raci zelenou dzungli.
  • At si každej hraje 3rd jak chce, jenom mě mrzí, že klasická FPS vymizela. CoD už ani jako akci neberu, to je prostě shooter pro odreagování

Koupil jsem si Thiefa na GoG a je pravda, že bez cover systému, jenom s vykláněním to má pořádnou atmosféru
  • KutilTim
    Internet Download Manager - automaticky se po instalaci zabuduje do prohlížeče a u každého videa ti na horní straně vyskočí malé okénko: "stáhnout video", dá se tam vybrat i kvalita videa, pokud je jich víc.
  • samozřejmě, vždyt sem to tak napsal...
    a překládat mi to jak malýmu parchantovi nemusíš...
    A ani tak nejde o to ,že oblíbené.... ale prostě je to podle mě lepší... přirozenější a realistištější... toť vše...
  • Veskoslav
    FPS je tvoje oblibené, TPS tvoje neoblibené (TPS je pohled "třetí" osoby:)) Third person shooter)
  • Pripada mi ze hlavni postavou se inspirovaly trochu u Black Ops kdo dohral oboje ví jak to myslim.
  • pokud těm zkratkám dobře rozumím.... :-)
    Tak potom teda jednoznačně preferuji FPS..... protože mi to přijde jednoznačně přirozenější a realističtější....
    ale jinak v těchdle skratkách moc nejedu.... jakože žánr "akční FPS" atd....
    Pro mě, všude kde prostě běhám v roli nějakýho týpka s nějakým samopalem a kosím jednoho za druhým, tak pro mě je to prostě střílečka.... :-)
  • Veskoslav
    Ale musíš rozlišovat žánr TPS a FPS:)
  • to už je trochu "moc na kost" Mně nejvíc vadí fakt, že když využiju systému krytí například v RO2, tak po vyklonení mi přece nějaký čas trvá, než zamířim a můžu střílet. A to, že jsem za překážkou ještě neznamená, že mi nepřítel nemůže ustřelit koleno, nebo prostřelí materiál, za kterym se schovávám.
  • Cover system....:-)
    Tak jsem přelouskal tu vaši diskuzi o cover systemu... a musím se přiklonit na stranu těch co jsou proti cover systemu...
    Nejsem žádnej velkej hráč, ale něco nahráno mám, a to i žánru klasickejch stříleček...a podle když stílečka, tak by měla být jednoznačně z pohledu tý osoby za kterou hraju... abych skutečně viděl jen to co ona může skutečně vidět...
    všeobecně tenhle pohled "ze zadu na postavu" ještě k tomu spojenej s tím cover je podle mě nejhorší v otm, že to je něco tak sakra nepřirozenýho.... protože opravdu to funguje tak, že si někam zalezu... a v klídku z bezpečnýho aniž bych vystrčil jen jedinej vlásek, tak si můžu v klidu prohlídnout celý bitevní pole a podle toho potom jednat....
    za mě prostě platí, když střílečka, tak jedině z pohledu dané osoby za kterou hraju....
  • janchor
    Atmosférou, pro kterou chci ten ponor pohledu vlastních očí, je pro mě Thief trochu jinde. Ale pokud to vyřeší po způsobu Deus Ex, tak to bude asi snesitelnej (a hlavně nepovinnej) kompromis.
  • DangerousDave
    to je zaujimavé keďže cover system u deus ex si chválil a zrejme aj používal a pritom je to vpodstate hra rovnakého typu ako thief :)

ale tak aspoň v niečom sa zhodneme.
  • janchor
    ad Thief: ne, pokud tam bude tak netěším, protože do hry takovýho typu mi ani za mák nesedne. Ostatně už ve trojce jsem se pohledu třetí osoby ani nedotkl.
  • DangerousDave
    Mickey: áno v tom sa určite nezhodneme, keďže tie vety v rozpore nie sú *3*
    Lukáš: majú pauzu... mimochodom, predpokladám, že cover systém bude aj v novom Thiefovi, dúfam, že sa na neho tešíš *1*
  • MickeyMutant
    DD & Janchor: Oběma jsem vám dal +, aby vám nebylo smutno.
  • MickeyMutant
    "cover systém skutočne uľahčuje hru už zo svojej podstaty"

"prítomnosť či neprítomnosť cover systému v hre nehovorí nič o jej obtiažnosti"

Tyhle dva tvé výroky jsou podle mě v rozporu, na tom se asi prostě neshodneme, tak to nechme být.

Z mínusek a plusek si nic nedělej, ty nikdy neurčují, jestli někdo má, nebo nemá pravdu.
  • janchor
    V tom případě se zdá, že dneska to fanklub nějak fláká.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit