-
šullík:Víš oni jdou hry do předu a to nejen graficky,ale i realističností.Takže se nediv že se ve hrách objevují ty tvé zapřekážkuschovávačky.Už si někdy viděl aby nějaký mariňák v klídku střílel uprostřed prázdné cesty a ještě k tomu stojmo při nejlepším trochu skrčený?Já tedy ne.Zde máš vysvětlení.
-
šullík:Víš oni jdou hry do předu a to nejen graficky,ale i realističností.Takže se nediv že se ve hrách objevují ty tvé zapřekážkuschovávačky.Už si nikdy viděl aby nějaký mariňák si to v klídku střílel uprostřed věcí prázdné cesty a ještě k tomu stojmo při nejlepším trochu skrčený?Já tedy ne.Zde máš vysvětlení.
-
Ten příběh mně přišel moc přehnaný.Sice skvělé,že něco takové zde je když to není běžné,ale pro mně moc přehnané.Jsem si říkal často "Co to jako je?"
-
Může mi někdo vysvětlit, proč vymřel styl fps který představil Half-life? Měl jsem je vždycky rád,a le tyhle zapřekážkuschovávačky s dementníma NPC bez hitpointů už mi nic neříkají. Poslední věc, co si poamatuju byl Syndicate, který se dost nepovedl, takže snad jedině Deus Ex a to je vyjjímka z pravidla.
-
staré dobré Spec Ops z PS1 to nejsou..ale jinak celkem baví