Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janchor
    Promiň, ale to je nesmysl. Docela stejně může odsýpat Duke Nukem 3D, záleží jen a jen na obtížnosti. A zrovna Spec Ops umí na těch vyšších solidně zatopit. O něco výš zmiňuješ zalézaní za překážku, autoheal.. překážku ti můžou rozstřílet, obejít, hodit ti pod nohy granát. Samozřejmě jsou tam chvilky, kdy můžeš donekonečna lelkovat, ale to už je čistě tvoje věc, jak moc tě baví tyhle díry ve hrách využívat.
  • tak ono sa tazko robi recenzia na nemastnu neslanu hru...
    prejdene za dve noci... hrali to na black ops, zabijam a neviem kdo som :D ale bavilo to ale kratke
  • Tak je to samozřejmě o vkusu. Mně osobně vadí, když jsou všude možně uměle nastrkaný krabice, poházený předměty a bůh ví co a panáček mi po stisku jedný klávesy připravenou animací skočí do krytu, kde se stane nesmrtelným. Vezmu první Mafii. Pohled z třetí osoby, střílečka a jak se bez systému krytí obešla. Člověk si kryty vybíral, sám do nich vbíhal, sám z nich mířil a sám z nich vybíhal, což zase mně přijde zábavnější. Taky záleží na provedení a stylu. Třeba poslední GTA. Tam systém krytí byl, ale člověk se po většinu času dokázal obejít i bez něj a navíc tam byla tuna vedlejších činností. Nemůžu si pomoc, ale díky tomu co je vidět ve videorecenzi vypadá akce neskutečně stereotypně a nudně.
  • Touché
  • Shaker
    mozna jeste lepsi je system z call of juarez 2... nijak nezvyhodnuje hrace, kterej se kryje, protoze porad vidi jen pohledem z vlastnich oci a funguje to.
  • DangerousDave
    tento systém je dobrý hlavne pre dva typy ľudí : pre nenáročných casual hráčov a recenzentov ... obaja sú radí ak hra rýchlo odsýpa bez vynaloženie zvýšenej námahy.
  • No ta hra vypadá reálněji než realita sama *1* Systém krytí je naopak arkádová záležitost, kdy se panáček stiskem jedný klávesy zašije sám tak, že je prakticky nesmrtelnej. Podle mě je to blbost co kazí hry, ale jestli se to někomu líbí... Jen to prosím nepřirovnávejte k realitě *3*
  • janchor
    A vidíš, třeba já to cejtím přesně naopak - díky krytí a "lepení se" za překážky mě akce baví víc, než v klasicky pojatejch střílečkách z devadesátek a dokonce mi taková forma akce přijde přirozenější, pokud tedy nekulhá její provedení. Realismus v tom samozřejmě není skoro žádnej, ale jako hraní si na vojáčky to funguje ideálně.
  • Veskoslav
    Hra, co jasně ukazuje, že ve válkách není nic černobílé a vše má své pro a proti (viz mise s použitím fosforu např.)
  • a omlouvám se, že píši jako tatar... ale, co Vám tady budu věšet bulíky na nos, jsem zkrátka negramota *4*
  • Musím souhlasit. Systémy krytí niči akční schránku hratelnosti a tohle vypadá, jako by na něm byla založená celá hra. Minimálně 90 % videorecenze...
  • Panečku tak rozporuplnou hru jsem dlouho nehrál :). Ona samotná hratelnost, ruku na srdce... nic extra. Přidejte k tomu laciný a nezajímavý příběh a hra by postupně vyšuměla do ztracena. Ale opak je pravdou. Takovou kontroverzi jsem dlouho nezažil. Bravo bravisimo, ačkoliv to mnohdy působilo přehnaně "hollwoodsky" (efektní skluzy, tříčlená delta force jednotka vyhubí celou pěchotní divizi, atd.), přesto ve Vás jisté okamžiky dokázaly vzbudit i jisté emoce. Když nad tím přemýšlím, tak kolik akčních her Vám dává možnost hrát za válečného zločince a tyto zločiny i sám praktikovat :)
    VYZRAZENÍ PŘÍBĚHU:
    když jsem tu hromadu civilistů nakrmil bílým fosforem, tak ve mne opravdu na moment zamrazilo, zajímalo by mne, jestli je šlo ušetřit. Já jsem to tam jen z principu celé metodou vybombardoval hlava nehlava, přesto Vám ale blikaly různé zvýraznění na lokace, kde jste to poslat vyloženě museli a netuším již, jestli zrovna ta skupina prchajících civilistů byla mezi nimi. Takový hlouček lidí mi však nedal a se slovy "nažerte se fosforu vy zrádná kapitalistická prasata, jsem je odeslal ke svým stvořitelům". To samé se skupinou civilistů, kteří ulinčovali mého kolegu... neznám slitování, jste sice jen ubohé oběti tohoto šílenství, ale žerte olovo, navíc když Váš kolega tak nalehá, abyste vydali povel k masakru :)
    Přesto však finále asi determinuje jen závěrečné rozhodnutí, což?
  • přesně tak..a hlavně žádnej efekt míření. Z videa jsem si nevšiml, že by zrovna po našem avatarovi někde cíleně střílel, přesto mu stačilo jen na půl vteřiny vystrčit hlavu a už se červenala obrazovka a stejně tak naopak. člověk zmáčne tlačítko myši a už během zlomku sekundy míří na cíl, úplně přesně stačí jedna rána....

Kdyby taky nepřátelé něco vydrželi, nemuselo by jich tam v jedné scéně nabíhat třicet, ale stačili by tří
  • BoB.2
    Pořád mě to připadá jako videopreview a né jako videorecenze.
  • vypada to lakave ale 49€ je hodne, ale za stahnuti by to snad stalo
  • zipp
    Stáhni si addon do prohlížeče. Do FF třeba - DownloadHelper.
  • DangerousDave
    ja som sa v hrách kryl za prekážkami už pred 15 a viac rokmi, takže mne sa to ako nič nové nezdá *1* Neviem čo presne myslel šullík ale mne vadí to, že je krytie zautomatizované, takisto strelba z krytu a vôbec fakt, že postava je 100% krytá za prekážkov a napriek tomu vidí všetko okolo nej. Poctivá FPS hra kde by sa človek bál vystrčiť hlavu za roh pretože nevie čo ho tam čaká a nemôže sa spoliehať na bleskový autoheal už pomaly ani neexistuje.

V týchto hrách je to všetko na jedno kopyto : zaliezť za prekážku, postrielať nepriatelov a počas toho môže kludne schytať aj 100 rán, pretože autoheal to vyrieši. Toto ma fakt nebaví. A pritom by som si túto hru velmi rád zahral keby bola koncipovaná inak, pretože to prostredie a dramatický dej vyzerajú zaujímavo.
  • já nemluvit řečí tvého kmene
  • Mato1987
    prosím Vás pekne dajte k tomu aj download link mne to nahráva asi 5 sekúnd videa tak 10 minút....alebo to dajto na youtube prosím Vás
  • Shaker
    evidentne pro tebe proste tenhle dru hry neni... takovej novej hitman by se ti moh libit. Jinak Half life byl v podstate stejnym stylem jako medal of honor a CoD, jenze tyhle hry uz se ted dotahujou do silenych extremu ala Michael Bay... proste, dobre se na to kouka, ale je to tak dementni, az to boli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit