-
Tak to by sis měl zahrát multiplayer gears of war 3, i když tobě by možná stačil singl, pokud nemáš zkušenosti s konzolema.. Najednou by jsi zjistil jak moc seš smrtelnej i když jsi přílíplej ke zdi. *1*
Tenhle cover systém mi přijde už třeba jen na pohled lepší, než jak tomu bylo zas dob Thomasů Angelů, Vercettiů a Maxů Paynů. Prostě se intuitivně přílípnete k rohu stěny, než aby jste čichali omítku a naháněli kameru do co nejlepší pozice kvůli výhledu.
Osobně jsem neměl s touhle hrou nějakej vážnější problém, jestli teda vůbec nějakej, ovládání jsem měl hned v ruce. To je opravdu 1:1 převzatý z GoW. Takže jsem se jen nechal unášet, v rámci akčních her, perfektním příběhem a užíval si prostředí.
Jak už tu někde bylo řečeno, je to zkrátka o tom co komu sedí. A mně to sedí perfektně. *7*
+Killing for yourself is murder. Killing for the government is heroic. Killing for entertainment is harmless.. -
ja nič nezrovnávam... konštatujem, že dnešne hry už skoro nepoznajú nič iné ako 3rd+cover+autoheal a sú na to vo všetkých aspektoch stavané.
-
Ty ale porad nechapes to ze srovnavas fps vs 3rd person shooter to je rozdil v deus ex hr taky byl cover system a nikomu to nevadilo vzdyt to je jako kdyby si srovnaval nhl vs fifa
-
Jako tatar máš jedině nick *3*
-
Ja osobně bych tomu napálil i 9/10, protože na to jaká je tam ta akce tuctová, tak je neskutečně zábavná (mini zpomalovačky při zabití vojáků většinou headshot na jednu ránu, execute zraněného vojáka za který dostanete mimochodem malý počet nábojů, AI není zas tak dementní třeba takový týpci s brokovnicí a nebo rambo s nožem vás může slušně překvapit, krycí systém funguje víceméně klasicky, jak sme zvyklý z jiných her) a nutí vás to hnát se dopředu zaprvé kvůli příběhu a zadruhé kvúli té krásné Dubaji pokryté pískem.Hra má po celou dobu takovou temnější atmosféru v podstatě tam nejsou veselé momenty občas teda nějaka hláška tam je ale opravdu málo což není na škodu a s vyobrazováním nasilí si neberou servítky. Občas rešíte morální rozhodnutí zda někomu pomoct od bolesti zabitím a nebo koho popravit a koho ne a hlavně je tam pár scén, které se vám vryjou do paměti a to u některých her chybí, hlavně scéna po hrátkách s bílým fosforem. Kasaderské kousky neurazí asi nikoho. No a co dodává vyýbornou atmosféru je ta hudba ta je tam opravdu skvělá občas jsem pobíhal po oblasti jen abych si poslechl muziku. Zastaralá grafika mi nevadila a bugy vůbec neřeším, protože jsem tam nenašel vyloženě bug co by mi nějak pokazil hraní, ale hrál jsem to na normal a dost často jsem umíral, ale spiš vlastní blbostí. Až vyjde čeština, na které už se pracuje, tak si hru rozjedu na hard a posbírám všechny sběratelské předměty.
-
grafika humus..
-
vďaka bohu, že v Maxovi žiaden cover system alebo celkový autoheal nebol.
-
pri všetkej úcte, myslím, že tomu chápem dostatočne ... to ako sú vyskladané parametre ktoré vplývajú na obtiažnosť je absolútne irelevantné, keďže tu sa bavíme o konkrétnom prvku, ktorý hru bezdebaty robí znesitelnejšou a hráčovi reálne pomáha. bodka.
nekonečná munícia v DD hru reálne uľahčuje keďže nemusiš hľadať muníciu. -
btw: Vzhledem k tvýmu nicku si dovolím jedno přirovnání. Tvoje tvrzení o tom, jak cover system dělá automaticky lehčí hru, je asi tak stejně validní, jako kdybych řekl, že nekonečná munice v Dangerous Daveovi z toho dělala lehkou hru. I tam to bylo součástí hratelnosti a bylo to vyvážený ostatníma prvkama, stejně je to i u žánru cover stříleček.
-
To snad někde tvrdím? Ty prostě nechápeš, že cover systém je pouze jedním z činitelů, kterej tvoří obtížnost, výsledek záleží na naladění toho zbytku. Zjednodušeně "cover system + málo života = žádnej cover system + hodně života". Případně si tam můžeš zahrnout ještě počty nepřátel, jejich přesnost atd.
-
"Jak už zmínil nahoře Lukáš, kryt ti můžou rozstřílet, hodit ti tam granát (stačí jeden a je to instantní smrt), oběhnout tě, zasypat takovým množstvím palby"
pretože v hrách kde nie je cover systém nič z toho neexistuje, čo ? :-/ -
Jak už zmínil nahoře Lukáš, kryt ti můžou rozstřílet, hodit ti tam granát (stačí jeden a je to instantní smrt), oběhnout tě, zasypat takovým množstvím palby, že ani to rychlý vykukování nepřežiješ. Musíš často měnit pozice, což je díky minimální výdrži hrdiny (která by bez cover systému nestačila) celkem challenge. Spec Ops vůbec není lehká hra, i ve standardní cover shooter je spousta mechanismů, který ti můžou zvedat obtížnost.
-
Mazaj do p!če ty úbohá existencia.
-
sry ale ak ako recenzent nechápeš, že cover systém skutočne uľahčuje hru už zo svojej podstaty tak sa zrejme naozaj nemáme o čom baviť.
-
díky za tip už to ťahám
-
tak to si zrejme nikdy nehral hru s cover systémom kde z poza prekážky kde si 100% krytý môže zamerať ciel, poznáš celú situáciu a v zlomku sekundy vystrčíš hlavu (automaticky) a strielaš priamo na ciel ... ak toto nevypovedá nič o obtiažnosti tak potom asi operujeme na inej vlnovej dĺžke.
"Stejně tak bys mohl říct, že procentuální ukazatele zdraví u her z devadesátejch let, kdy do tebe mohla banda nepřátel šít třeba z pěti metrů a tobě ubejvalo zdraví šnečím tempem,je pro casual hráče"
tak to by ma zaujímalo aké hry si hral ... v starších hrách na vyššej obtiažnosti vydržala postava rovnako ak nie menej ako tu. A samozrejme s tým že v starých hrách ak si nemal v dosahu lekárničku tak si bol v poriadnom probléme, tu stačí stlačiť cover zaliezť za prekážku a zdravie sa ti za 10s obnový. -
jasna 8 :D
-
recenzia bola skvela :D skoda ze sa nedostalo na rozuzlenie :D je tiez take ine ako call of duty
-
Proti gustu žádná. Za sebe můžu jen přidat k dobru nedávnou zkušenost s rozehráním jedničky Maxe Paynea, kde mi to krytí vyloženě chybělo - ne proto, že bych to bez něj nedával, ale čistě pro dojem z akce, pro tu dynamiku, která tím vzniká. Z tohohle soudku se mi třeba extrémně líbily přestřelky ve druhý Mafii, ale to jen podtrhuje, jak to vnímáme jinak..
-
Nechápu, proč by to mělo bejt pro nenáročný hráče. O obtížnosti či pokročilosti zapojení hráče do akce přítomnost cover systému nevypovídá vůbec nic.
Stejně tak bys mohl říct, že procentuální ukazatele zdraví u her z devadesátejch let, kdy do tebe mohla banda nepřátel šít třeba z pěti metrů a tobě ubejvalo zdraví šnečím tempem, je pro casual hráče. Však tam byl hráč v podstatě nesmrtelnej. Tady je krytí, ale hráč vydrží výrazně méně než u her, kde krytí není...Jinej mechanismus, jinej způsob hraní, ale ne nutně víc či míň "casual".