Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
    • Cahir
      Víceméně souhlas, ale s tím W40K jsi přestřelil. Hra pouze ctí svou předlohu, k níž prostě brutalita patří, jelikož umocňuje onu hrůznost, děs a beznaděj celého univerza.
      • Nesouhlasim, warhammer je moje oblibene tema, ktere mam i nacteno. A takhle primitivni warhammer neni. Nejde o brutalitu samotnou, ale jak je pouzita. Viz treba hannibal lecter, brutalni, drsne, ale ne primitivni.
        • Veskoslav
          Tak to s prominutím nemáš načteno. W40k je všech všech knížkách brutální a jasně ukazuje, co jsou lidé zač a jak málo lidství zůstalo v lidech a mnohdy cizí rasy jsou na tom lépe.
          • Zkus si znovu precist, co jsem napsal.
    • ty už to nehul ale co názor jejdáska rovná se názor druhořadého trolla
    • No tysi ale jantar, stydíš se hrát W40K kvůli brutalitě? A to tam maj jezdit na koloběžkách a házet po sobě lízátkama? "In the Grim Future of the 41st millenium, there is only War."

PS: K tématu, názor pána Mickeyho Spectora je naprosto zcestný a utopický. Ještě před 60ti lety a to po válce se děly mnohem větší zrůdnosti, než to co dnes vidíme na obrazovkách PC/TV... A ve světě se dějí stále, většinou na místech kde žádný člověk PC hru nikdy ani nehrál.
      • Ne kvuli brutalite, ale kvuli tomu, ze cili na primitivy. Z predstavy, ze se treba manzelka bude svedkem jakou hraju stupiditu je mi opravdu stydno.
        • Veskoslav
          Fakt hodně zcestné......Navíc si říkal, že mám svoji pracovnu, to ti manželka stojí za zády? Ty jak vidno nehraješ brutální hry, ale přesto tě poznamenalo něco naprosto jiného a daleko horším způsobem.
          • Co je zcestne na tom, ze nechci hrat hru, ktera se podbizi primitivum. Pracovnu mam, ale za prve na konzoli hraju v obyvaku, za druhe schovavat se s hranim pred manzelkou by bylo jeste trapnejsi :-), to jsou napady. Poznamenany jsi akorat ty neustalou snahou vsechny ve svem okoli napadat.
            • ggg: ja nechci hrat traktor zetor, ja chci hrat inteligentni akcni hry ktere nejsou okorenene stupidni bezduchou brutalitou, ktera ma ke hrani pritahnou primitivy.

Asi bohuzel nedokazes tohleto rozlisit, podle tebe zrejme nasili ve hre bud je nebo neni, a nevnimas rozdily mezi tim, jak a za jakym ucelem je podane, pak mi samoztejme nemuzes rozumnet. Stejne jako Veskoslav, ktery to nedovede rozlisit mezi knihou a hrou.
            • I pro tebe je tu skvělá nabídka her jako například Traktor Zetor Simulátor, Popeláří a z těch novějších ta hovadinka na PS move s tou magickou knihou.
            • Veskoslav
              Ty jsi vážně nečetl ani jednu knížku, že? Tam jsou mnohem horší popisy, od mučení až po upálení (Sesterstvo např.)
            • Ano, primitivum kteri jsou nadseni z neustale opakovanych zpomalenych zaberu na potoky krve, trhani tkani, lamani kosti a podobne hlouposti.
            • Veskoslav
              Primitivům? Sám jsi primitiv.....

P.S: Jenom by mě zajímalo, jak by jsi zpracoval hru, kde hlavní hrdia je Ultramariňák:)Jenom dotaz. Oni jsou bezduché stroje na zabíjení. Nic víc, nic míň. Hra byla špatná z jiných důvodů, ale zobrazilo to, co je v knihách. Malinká skupina SpaceMarine proráží tisíce nepřátel s naprostou brutalitou a lhostejností.
        • yuri.sidius
          Jejda tak to snad nehraj a máš to vyřešené ne *15*
        • Clovek by nemel delat, za co by se stydel. Budto to nehraj, nebo se nestyd, jednoduchy :)
          • vsak to taky nehraju, ale mrzi me to, protoze mam warhammer rad. Zbytecne pokazena hra snahou podbizet se primitivum. Nedela to ani dobre jmeno hram ve spolecnosti.
        • Ty máš manželku? A nemenuje se náhodou Karel?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit