Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jinak bych nahodil hnedka HALO 3 a Gears of War 2 a 3 *1*
  • Tak jestli tohle bude fungovat "tak mě do dvou let bude stačit" 4jádrovej tablet (AMD-APU nebo ARM s Tegrou 4), HDD stanice s 4T pamětí, nějaké periférie a obrovská televize. PC a konzole se mužou zahrabat.:DDD Pro náročné uživatele jako já samozřejmě že ne. (Programování, grafika, tvorba videa a smaženi moderních outstanding tech. dokonalích PC her)
  • a kdo rika ze musis byt nalepenej u PC kdyz to stejne budes muset hrat na gamepadu a tim pade si k tomu komplu klidne lehnout.... chjooo dalsi PC hater
  • Ryba9
    Děláš si kozy ty Xko??? Viděl sem dvě porovnání konzole-only her a Xbox nestíhal.
  • splash
    No na win8 si ještě počkáme a není to vubec jistý...a stejnak si radši zahraju na telce v obýváku nez nalepenej k PC u stolu...
  • na 100% Condemned 2: Bloodshot a Alan Wake :-)
  • MishKonn
    Pardon, netušil jsem, že někdo bude slovíčkařit...na gamepadu.
  • Paulcz
    asi budu trošku skeptickej, ale už vidím jak za rok vyjde xbox360 nebo PS3 konzole ve velikosti mobilu..
  • Jako sice vlastním PS3 ale nikdy bych to stejné o xboxu ani nemohl říct. děkuješ za exkluzivky? vždyť i jedna z nejlepších Metal gear solid teď až na 4 díl pujde i na Xbox. Ale v jednom máš pravdu toto se s ps hrami stát nemuže, ale ne kvuli tomu že by je pc nedejbohu nezvládly, nebo že by to sony třeba nechtělo, ale spíš proto že by málokdo byl kvůli těm pár exkluzivkám ochotný si kupovat Blu ray mechaniku. Výkon xboxu bys taky moc komentovat neměl, vzhledem k tomu že je to takřka vyrovnané, Design konzole je mi stejně docela fuk, jenom to leží pod televizí tak ať to klidně vypadá jako krabice od bod s dírou na médium ....
  • nVidia, iDSoft (Carmac) a jistě i další tvrdí, že mobilní zařízení (tablety, telefony,...) budou mít za rok až dva srovnatelný výkon se současnými konzolemi.
    Umím si předsavit, že budou různé edice W8, např Home nebo Game a některá bude opravdu podporovat hry s Xbox360.
    MS by tím vyřešil počáteční nedostatek software pro svoje tablety (mobilů si myslím, že se to týkat nebude).
    Tyhle konsekvence by měli najít místní redaktoři.....
  • Mylim že ne protože porád jsou hry jen na PC např. ARMA která by musela být osekaná protože nějaká stará prašivá konzole by to nezvládla.
  • Přesně ... kdo potřebuje HW od Microsoftu ?
  • tak ovladani se muze vyresit aplikacne .. to bych rekl je ta nejjednoduchsi cast z toho ..
  • tak uz by se vyplatilo kupovat xbox nez ps3 protoze hry na xbox by meli dvoji vyuziti a lepsi koipit hru pro pc a xbox nez jen na ps3
  • PROSIM PROSIM PROSIM
    PS.vzdycky kdyz si rikam ze si poridim konzoli okamzite se začnou obevovat zpravy tohoto typu
  • MishKonn
    Pokud by ty hry měly jít na PC, určitě nepůjdou hrát bez X360 controlleru - nikdo se nebude obtěžovat s portováním ovládání, pokud nebudou zamýšlené na PC.
  • Nerealne ale ked nahodou to hodia i na Win7 tak tych autobotov na boxe roznesiem v multaku na cervenu tv.
  • Playstation má (podle mě) lepší hry, kamarád strašně vychvaloval halo a zas takový haló to nebylo. Dále mám radši GT než forzu - spíš otázka vkusu. Ale stejně si myslím že žádné konzoli se zatím nepodařilo překročit stín PS2
  • Prodáno a nebo rozdáno?:)
  • Ataker
    Resistance no jak myslíš :D jinak vždy, když vidím porovnání hry na Xku s PS3 verzí, tak na Xku to rozhodně vypadalo zatím lépe...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit