Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Presne tak!
  • zadny smysl to nedava, nekupoval by se xbox a jeste by bylo jine ovladani a klavesnice by tam nesla
  • To je reálné tak z 20 %, navíc určitě ne dřív, než vyjde Xbox 3.
  • alan, forza, toy soldiers, Fable 2 (kterej btw > povazuju asi za nej. z teto serie zatim), Halo... s tim ze tam mas i spoustu arkadovek *6*
  • A pokud to bude fungovat tak urcitě i pro další xbox takže je to novinka celkem převratná protože pak nejspiše pujde hrat i mlutak mezi platformama.
  • Alan Wake třeba?
  • Ocelot23
    Alan Wake a Halo jsem zapoměl vidíš! :)
    A i Condemned 2 což je hra, kterou bych si určitě chtěl zahrát
  • Gearsy 2, Dead Rising, Alan wake, Halo3, Halo ODST, Halo Reach, HAlo wars....a hodně her, které vyšly na obou konzolích, ale na PC ne (NHL, Condemned 2, Castelvania, Vanquish, RDR, The Darkness....je toho hodně stačí se jen trochu zajímat).
  • jeste Limbo .. ale to se tusim dela uz i na PC ... a Metal Gear Solid ... (gears of war je preci i na PC .. ne ze by bylo o co stat) .. jinak me nic dalsiho nenapada
  • Autoaim jde vypnout ve všech hrách, stačí se jen podívat do options. Upřímně neznám konzolistu, kdo by hru hrál se zapnutým autoaimem. Tato funkce je tam jen pro hráče, kteří začínají hrát na gamepadu.
  • Ocelot23
    No to si moc nepomůžou... co má X-Box za pořádný hry? Většina Exkluzivit už dávnou jsou i na PC...jediná dobrá hra co je na X-ku a ne na PC je Red Dead Redeption..a možná Gears of War..jo to kdyby to samé udělalo Sony!!! Killzone,Little Big Planet,God of War,Heavy Rain,Infamous,Grand Turismo ..jova jak tak koukám závidim :-/ :D
  • Leonidasss
    Nejsem proti, rád si to RDR na PC zahraju :)
  • Nic...
  • jako proc ne, xbox ma exkluzivne minimalne 2-3 hry ktere za to stoji .. akorat rozumne vyresit podporu mysi a klavesnice .. a autoaim na vetsine konzolovych her vypnout nejde nebo jde ?
  • já to vidím docela reálně. Potom vyjde xbox 720, ale jeho hry zase nebudou dostupné pro pc, ale zato 360 gamesy se budou prodávat, protože každej kdo má pouze pc, tak si bude chtít zahrát například gears of war 3, halo 3 atd... podle mě dobrá strategie jak prodávat ještě starší tituly a přitom začít vydělávat na nových pro xbox 720 *5*
  • Jde o to, že život X360 se rychle krátí a Microsoft chce z jeho potenciálu vytřískat maximum. Měsíční poplatek za možnost hraní Xboxových her by tak byl jen logický a já bych ho milerád zaplatil, protože zahrát si např. Red Dead Redemption mi zůstalo, jako zarytému PCčkáři zapovězeno. A to mě opravdu dokáže nevýslovně nas....
  • Prodlužovat životnost Xboxu360? To je velká chyba. Je to už na stará šunka a brzdí vývoj ostatním. Osobně doufám, že je to jen nesmysl, protože nechápu, proč bych si pouštěl stejné hry v horší kvalitě na PC. Těch pár exkluzivit není argument...
  • čistě teoreticky pokud nejde x360ka na odbyt a oni potrebuji prachy treba na vyvoj nove konzole(protože současná generace konzolí je jak bych to slušně řekl... výkonově nedostačující) tak proč ne. Umožní Hry pro X360 na svuj novej Windows, a lidi nejenom že si koupí novej Windows ale koupí si i X360 hry. Pokud je to pravda tak je to opravdu zajímavý tah!
  • Co je to "Skeulace"?
  • Jako rozhodne by to nebylo pro radu lidi spatne, ze by si zahrali X360 hry na PC, ale jevi se mi to jako nesmysl... Prisli by o exkluzivitu nekterych her, prestala by se kupovat konzole, na druhou stranu by si koupilo hru vice lidi, ikdyz by zalezelo, jake by byly potreba naroky, ale to uz moc predbiham *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit