Přejít na výpis diskuzí
Spekulace: Windows 8 přijde s možností hrát X360 hry
12.7.2011 | Petr Poláček
100 příspěvků
-
no 3th party emulace ps2 bych s ms emulaci xboxu nesrovnaval .. jednak kuli uplne jine architekture a taky MS ma zrejme trochu detailnejsi informace o moznostech windows a xboxu :)
-
paleček nahoru *4*
-
toto sa s našimi ps hrami stať nemôže. microsoft si urobil z xbox hráčov len tupé ovečky čo kupujú pomalý počitač v dizajne chladničky. ako sa bude spomínať za rok, dva, desať na xbox360? ako na platformu multiplatformných hier? žiadne exkluzivity nič, hlučná mechanika, nízky výkon, otrasný dizajn.
sony ďakujeme ti za skvelé exkluzivity ktoré za hranice PS nikdy nepôjdu *5* -
Mas na to jiny nazor? :)
-
Zní to až moc dobře na to aby to mohla být pravda.Nejsem žádný hw expert ale myslím že když na pc nejdou pořádně emulovat ani ps2 hry tak s xboxem 360 to je již čirá utopie,ale rád se nechám překvapit...
-
necekal jsem ze prvni trolling se objevi az takhle pozde :)
-
A to mam jako verit tomu, ze soucasna PC naemuluji X360? LOOOOOOOOOOOOOOOOOL
-
teda emulovat - nativne :)
-
žiadna emulácia ale windows8 by mal XBOX hry priamo prehrávať bez emulácie.
-
Tak, spekulace je to zajímavá a ve světle nedávných událostí ne nesmyslná. Vzpomeňme na ne tak starou záležitost, kdy byl Steve Ballmer označen za brzdu Microsoftu a byl veřejně vyzván k odchodu. Na relativně usilovné snahy MS propojit své služby i systémy (Windows Phone 7, Zune...), na od podlahy nové pojetí OS pod taktovkou MS, s názvem Windows 8. Hry a hráči jsou jednou z velmi, velmi mála věcí, díky kterým může Linux i Apple políbit MS pozadí (A PC jako mrtvá platforma? Už vidím tu brutální LAN party @xbox/ps. PC jako herní platforma byla, je a bude.), a pokud se MS rozhodl se právě této skupině věnovat, je to jen dobře. Nicméně i přesto mám jeden a půl argumentu, proč si myslím, že je to kachna. Ten celý jen podtrhne to, co se píše ve článku: Pokud to není kachna, jak je možné, že takhle podstatná informace už nebyla zveřejněna na některém z důvěryhodnějších zdrojů. Polovičatý argument zní: takový tah by měl mít dostatečnou marketingovou podporu a přesto jsme o něm neslyšeli ani slovo, ačkoliv za chvíli tu máme první betu win8. Protiargument je však na snadě - relativně nedávno vyšla revitalizovaná verze xboxu a MS by se tak připravil o zisk z této umírající platformy. Přála bych si, aby ta zpráva nelhala a MS se k něčemu takovému odhodlal, protože by to zajistilo světlou budoucnost dobrým titulům x360 ale zní to až příliš dobře na to, aby to byla pravda.
-
Forza!!!
-
PC hráči jsou zvyklí utrácet měsíční poplatky za různé služby, takže tady nevidím důvod proč by neměly být zvyklí. World of Warcraft budíž příkladem (měsíční platby za možnost hraní), spousta hráčů má konta na Rapidshare, Megaupload a jiné služby, kde se měsíčně platí pokud ji chtějí využívat naplno.
-
Ano přesně tak. Kdyby to bylo tak snadné tak se nedělají složité konverze konzolových titulů, ale stačilo by do toho vložit přímo emulátor.
Mě tačilo, když jsem měl ještě stařičký Pentium na 90 Mhz (to bylo tehdá dělo :))) tak tam 8bit atari hry tak tak běhaly a to byla přitom rychlost toho procesoru několika násobně vyšší. Nebo takový emulátor MAME, většina her má potíže i na nejnadupanějších počítačích. -
Hmm... platit za to, abych si zahrál GoW 2 na PC když jsem si ho už koupil na xbox?
LET TEH CRACKING BEGINZ!!!!! -
Gears of War 2 a 3, to jsou exkluzivity ktere mi na PC chybi, na nic jineho si momentalne nevzpominam. Navic tu mame prakticky nulovou lokalizaci konzolovych her, takze Win 8 me nechava klidnym. *6*
-
jiste ja tu sluzbu nekritizuji, naopak .. uz ted vim o dvou hrach ktere bych si rad zahral ale na PC nejsou .. jedine ceho se bojim je, ze pokud dojde k tehle situaci tak trochu ztraci vyznam delani multiplatformovek i na PC, pac pro vydavatele je jednoduchsi vyuzit levnejsi moznost teto sluzby .. cimz se jeste vic znizi kvalita hrani na PC ..
-
Samozřejmě že jde o hry a né o grafiku. Ale stačí si pustit hru na pc a pak tu samou hru na xboxu a je to jako cesta časem o pět let zpět do dob kostičkovaných textur a doskakujícího horizontu... Ale to je tím, že už mají tyto konzole roky. Já hlasuju pro novou generaci. Čím dřív tím líp.
-
Tak jasně. Potom ti tahle služba nic nepřinese, na druhou stanu tě nemusí štvát, že nehraním konzolovek o něco přicházíš.
-
to nevadi, ale ja bych si docela dal Gears of War II a III..jednicka na Pc byla skvela...Tak proc ne..tolik pecek na X-boxu a ps3 neni tak max 5 *1* ale pokud by to slo tak porad lepsi 5 her navic nez nic..A hlavne sla by udelat asi i CZ a poradne si to uzit s titlema
-
proč? protože hry na xbox se chlubí tím že jedou v 1080p což neni pravda. možná z xboxu leze 1080p ale přescalovany, realny rozlišení hry pokud vubec bude jen 720p a to jen v malo připadech. FullHD vypada uplně jinak. to znamená že jsou mene naročný a pokud pokud mas hru pro xbox a PC tak ta PC je sice hezčí ale zato naročnější a na to většina lidí kouka, na naročnost, a hlavně většina lidí co tomu nerozuměj si koupěj xbox hru jen proto že maji v hlavě pořád zaryto to:"NextGEN" :D