Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • čistě teoreticky pokud nejde x360ka na odbyt a oni potrebuji prachy treba na vyvoj nove konzole(protože současná generace konzolí je jak bych to slušně řekl... výkonově nedostačující) tak proč ne. Umožní Hry pro X360 na svuj novej Windows, a lidi nejenom že si koupí novej Windows ale koupí si i X360 hry. Pokud je to pravda tak je to opravdu zajímavý tah!
  • já to vidím docela reálně. Potom vyjde xbox 720, ale jeho hry zase nebudou dostupné pro pc, ale zato 360 gamesy se budou prodávat, protože každej kdo má pouze pc, tak si bude chtít zahrát například gears of war 3, halo 3 atd... podle mě dobrá strategie jak prodávat ještě starší tituly a přitom začít vydělávat na nových pro xbox 720 *5*
  • nVidia, iDSoft (Carmac) a jistě i další tvrdí, že mobilní zařízení (tablety, telefony,...) budou mít za rok až dva srovnatelný výkon se současnými konzolemi.
    Umím si předsavit, že budou různé edice W8, např Home nebo Game a některá bude opravdu podporovat hry s Xbox360.
    MS by tím vyřešil počáteční nedostatek software pro svoje tablety (mobilů si myslím, že se to týkat nebude).
    Tyhle konsekvence by měli najít místní redaktoři.....
    • Paulcz
      asi budu trošku skeptickej, ale už vidím jak za rok vyjde xbox360 nebo PS3 konzole ve velikosti mobilu..
  • CRYPT
    Pokud neco takoveho Microsoft skutecne chysta je dost mozne ze bych konecne mel tu cest si zahrat Skate3 od EA
  • Alan Wake, Red Dead Redemption, NHL ...
  • Gears of War 2 a 3, to jsou exkluzivity ktere mi na PC chybi, na nic jineho si momentalne nevzpominam. Navic tu mame prakticky nulovou lokalizaci konzolovych her, takze Win 8 me nechava klidnym. *6*
  • Nerealne ale ked nahodou to hodia i na Win7 tak tych autobotov na boxe roznesiem v multaku na cervenu tv.
    • MishKonn
      Pokud by ty hry měly jít na PC, určitě nepůjdou hrát bez X360 controlleru - nikdo se nebude obtěžovat s portováním ovládání, pokud nebudou zamýšlené na PC.
      • Přesně ... kdo potřebuje HW od Microsoftu ?
        • MishKonn
          Pardon, netušil jsem, že někdo bude slovíčkařit...na gamepadu.
      • tak ovladani se muze vyresit aplikacne .. to bych rekl je ta nejjednoduchsi cast z toho ..
  • Forza!!!
  • PROSIM PROSIM PROSIM
    PS.vzdycky kdyz si rikam ze si poridim konzoli okamzite se začnou obevovat zpravy tohoto typu
    • splash
      No na win8 si ještě počkáme a není to vubec jistý...a stejnak si radši zahraju na telce v obýváku nez nalepenej k PC u stolu...
      • a kdo rika ze musis byt nalepenej u PC kdyz to stejne budes muset hrat na gamepadu a tim pade si k tomu komplu klidne lehnout.... chjooo dalsi PC hater
  • tak uz by se vyplatilo kupovat xbox nez ps3 protoze hry na xbox by meli dvoji vyuziti a lepsi koipit hru pro pc a xbox nez jen na ps3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit