Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jestli tohle bude fungovat "tak mě do dvou let bude stačit" 4jádrovej tablet (AMD-APU nebo ARM s Tegrou 4), HDD stanice s 4T pamětí, nějaké periférie a obrovská televize. PC a konzole se mužou zahrabat.:DDD Pro náročné uživatele jako já samozřejmě že ne. (Programování, grafika, tvorba videa a smaženi moderních outstanding tech. dokonalích PC her)
  • Jinak bych nahodil hnedka HALO 3 a Gears of War 2 a 3 *1*
  • A to mam jako verit tomu, ze soucasna PC naemuluji X360? LOOOOOOOOOOOOOOOOOL
    • necekal jsem ze prvni trolling se objevi az takhle pozde :)
      • Mas na to jiny nazor? :)
  • Zní to až moc dobře na to aby to mohla být pravda.Nejsem žádný hw expert ale myslím že když na pc nejdou pořádně emulovat ani ps2 hry tak s xboxem 360 to je již čirá utopie,ale rád se nechám překvapit...
    • no 3th party emulace ps2 bych s ms emulaci xboxu nesrovnaval .. jednak kuli uplne jine architekture a taky MS ma zrejme trochu detailnejsi informace o moznostech windows a xboxu :)
      • Vidim ze umis pocitat. Takze na mem dual core PC s taktem 2.4GHz v pohode naemuluju 3 jadra 3.2Ghz PowerPC architektury. Paraaada, uz se na tu nadheru tesim. :) Mozna si i updgradnu na quad-core, tam se jiste dosahne perfektni synchronizace taktovani vsech komponent v tom emulatoru. Bomba! :)
        • diky rozdilum architektur nejde pouze srovnavat cisla :)
          • Presne a o to hure pro emulaci jineho HW. Nepojede to proste a tecka. :)
            • protoze uvazujes o klasicke emulaci jak ji znas ted (ps, amiga, dos ... )
            • Odbornik se vyjadril.Howgh
  • na 100% Condemned 2: Bloodshot a Alan Wake :-)
  • toto sa s našimi ps hrami stať nemôže. microsoft si urobil z xbox hráčov len tupé ovečky čo kupujú pomalý počitač v dizajne chladničky. ako sa bude spomínať za rok, dva, desať na xbox360? ako na platformu multiplatformných hier? žiadne exkluzivity nič, hlučná mechanika, nízky výkon, otrasný dizajn.
    sony ďakujeme ti za skvelé exkluzivity ktoré za hranice PS nikdy nepôjdu *5*
    • Jako sice vlastním PS3 ale nikdy bych to stejné o xboxu ani nemohl říct. děkuješ za exkluzivky? vždyť i jedna z nejlepších Metal gear solid teď až na 4 díl pujde i na Xbox. Ale v jednom máš pravdu toto se s ps hrami stát nemuže, ale ne kvuli tomu že by je pc nedejbohu nezvládly, nebo že by to sony třeba nechtělo, ale spíš proto že by málokdo byl kvůli těm pár exkluzivkám ochotný si kupovat Blu ray mechaniku. Výkon xboxu bys taky moc komentovat neměl, vzhledem k tomu že je to takřka vyrovnané, Design konzole je mi stejně docela fuk, jenom to leží pod televizí tak ať to klidně vypadá jako krabice od bod s dírou na médium ....
    • Ja vazne nepochopim,jak nekdo muze byt rad za exkluzivni hry.Kazdy normalni hrac by byl nejradsi,kdyby si mohl zahrat vsechno na vsem a ne on*novat nad tim,jak jeho hracka ma tolik a tolik exkluzivnich her.
      O tom,jak zaslepeny tenhle "nazor" je se asi nema cenu ani rozepisovat.
    • ty do ty konzole snad strkáš pindíka jinak si to neumim představit, jak někdo může být zaslepený a neobjektivní...
      • Ten jeho nick myslim mluvi za vse *1*
    • Tak jeste neco o micíkovi, a pro denni davku demence uz dal chodit nemusim *6*
  • paleček nahoru *4*
  • Prodlužovat životnost Xboxu360? To je velká chyba. Je to už na stará šunka a brzdí vývoj ostatním. Osobně doufám, že je to jen nesmysl, protože nechápu, proč bych si pouštěl stejné hry v horší kvalitě na PC. Těch pár exkluzivit není argument...
    • to nevadi, ale ja bych si docela dal Gears of War II a III..jednicka na Pc byla skvela...Tak proc ne..tolik pecek na X-boxu a ps3 neni tak max 5 *1* ale pokud by to slo tak porad lepsi 5 her navic nez nic..A hlavne sla by udelat asi i CZ a poradne si to uzit s titlema
    • Hry nemusis notne poustet v horsi kvalite, na Xboxu se da nastavit klasicke rolizeni jako na monitoru od PC a nejednou se mi stalo ze hry pres analog meli lepsi grafiku nez treba pres HDMI ...
      • Samozřejmě že jde o hry a né o grafiku. Ale stačí si pustit hru na pc a pak tu samou hru na xboxu a je to jako cesta časem o pět let zpět do dob kostičkovaných textur a doskakujícího horizontu... Ale to je tím, že už mají tyto konzole roky. Já hlasuju pro novou generaci. Čím dřív tím líp.
    • Presne tak!
  • Jde o to, že život X360 se rychle krátí a Microsoft chce z jeho potenciálu vytřískat maximum. Měsíční poplatek za možnost hraní Xboxových her by tak byl jen logický a já bych ho milerád zaplatil, protože zahrát si např. Red Dead Redemption mi zůstalo, jako zarytému PCčkáři zapovězeno. A to mě opravdu dokáže nevýslovně nas....
  • MishKonn
    Konečně bych si zahrál Alan Wake a hry ze sérií Halo a Gears Of War, jinak ale no big deal. PC a PS3 zatím plně postačují tak, jak jsou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit