Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, byl bych raději, kdyby čtyřka zůstala na západním pobřeží...a ještě lépe v rukou Obsidianu...
    • Pro mě za mě ať je to fallout třeba z ruska, ale ten obsidian by si to do parády mohl vzít
    • Já za Fallout považuju pouze 1, 2 a New Vegas. Tactics a Fallout 3 jsem si pomyslně odstranil z univerza a považuju je pouze za hry s postapo tematikou, které byly výrazně ovlivněné "pravým" Falloutem. Takže západnímu pobřeží a Obsidianu tleskám.
    • Spise bych preferoval stejnou kooperaci jako v pripade Fallout 3 a Fallout New Vegas. Snad bude podobna spoluprace jako ted. Kazda z techto her ma neco do sebe a libi se mi to rozdeleni na Zapadni a Vychodni pobrezi. Sice ve Fallout 3 pokulhavalo zpracovani Fallout universa, ale libilo se mi trosku odlisne prostredi od Zapadniho pobrezi. Tim se krasne rozsiruje Fallouti universum. Uzil jsem si oba novejsi dily jako predchozi Fallout 1 a 2, vcetne Tactics. Byl bych moc rad kdyby 2-4 roky objevaly hry z Falloutiho universa, protoze si myslim, ze ma toho dost nabidnout.
    • Cahir
      Yep.
      • Malleth
        Obsidiani jsou skvělý pisálkové, ale technologie a gameplay jim moc nejde. Bál bych se že by to stejně postavili na enginu New Vegas.
        • To si nemyslím, podle mě, teda jestli to Bethesda "nechá" udělat Obsidian, tak jim i dá nebo spíš půjčí engin ze Skyrimu.
        • Gamebryo zvládli dobře. Narozdíl od předchozích enginů (u Kotora a Alpha Protocolu). A FNV mě baví víc než F3. Tolik chyb ve hře být nemuselo, ale Skyrim jich má mnohem více.
        • Hmm, a proto je New Vegas asi ve všech ohledech lepší než Fallout 3... *15*
          • Malleth
            To byl, kromě zpracování krajiny
            • Největší peklo Capital wasteland byla oblast samotého city. Tak nepřehledný a zběsilý level-design aby člověk pohledal :).
            • deridon
              mně ani ne.. Vegas vypadalo jak vesnice (budovy kasín vypadali fakt hodně malé z venku a další nešvary) oproti DC.. obě hry zbožnuju, ale F3 byl v prostředí určitě lepší, kdyby se spojilo to nejlepší z obou dílů, tak bych byl šťastný jak blecha, ve trojce mi totiž chyběli věci co byli v NV a naopak
            • To nevím, mně krajina Mojave Wasteland narozdíl od Capital Wasteland dávala větší smysl.
        • vojtas562
          Tak samozřejmě *6*
        • To je hloupost. Nicmene je mozne ze opet Bethesda vyda F4 a pote Obsidian na jejich Enginu neco jako Fallout New Vegas 2
          • Malleth
            To bych právě nerad, chci změnu
  • vojtas562
    řešíte chujoviny a děláte machra *3*
    Dobrá trojky sice proněkoho neexistujou ale promě skvělá hra (ne nezačal sem na 3kách *3* *5* ) FNV ještě lepší tak nevim co furt remcáte !
  • To je pořád kritiky .. pro mě Fallout 3 nejlepší hra, co jsem kdy hrál. Naprosto dokonalá atmosféra, hratelnost, hlavní i vedlejší questy, hudba... a FNV byl taky fajn. A grafické provedení mi vyhovovalo, nepotřebuji nutně ultrafotorealitickou grafiku, ani si jí u tak rozsáhleho projektu neumím představit ... takže říkám, navalte 4ku, už se těšim. :)
    • "pro mě Fallout 3 nejlepší hra, co jsem kdy hrál." velmi smutne
      • Laker, nebuďte z toho smutný ... naštěstí má každý rád něco jiného, stejně jako v životě. :)
  • He he už jsem se lekl že je to screenshot ze čtyřky *1* Přeci jen proč ten engine ještě jednou nerecyklovat

Stejně to bude stejná blbost jako všechno od Bethesdy. Jediná jakž takž dobrá hra byl Morrowind. Všechno ostatní navrh huj vespod fuj.
  • Jednicka skvela dvojka uzasna Tactics prumer trojka prumer s odrenenyma usima New Vegas skvely :)
  • vzhladom na to ze to robi Bethesda tak ma to nijak nezaujima. Robia hry pre peniaze a nie pre hracov. A ak by chceli tvrdit ze pre hracov tak jedine pre tych casual.

F3 som sa snazil hrat, nutil som sa do toho, no vobec sa mi to nepacilo.

FNV bol super
    • A kdo dneska nedělá hry pro prachy? Samozřejmě to může být i radost, ale taky potřebujou něco jíst (a ferari a vilu a jachtu)
      • je rozdiel robit hry pretoze mas hry a potrebovat na tom zarobit, tak ako kazdy. a je rozdiel robit hry pretoze chces prachy a nic ine
    • Hohooo! Bethesdi RPGcka pro casual hrace? *15*
      Si mozna pletes pojmy, ne?
      Beru nektery vytky smerem k pribehu (resp. hlavne postavam), ale co do hernich mechanik je F3 a FNV uplne stejna hra, prokrista..

F3 sa vobec nepacil, zato FNV bol super. *15*

Kdybys mluvil o scenari, tak to jeste pochopim, ale celkove? No jeden z nas je asi hodne povrchni, ze? Nebo hloupej pozer (na tebe se divam - trollingu zdar) *15*
      • tvoj tatko

ano, RPGcka od Bethesdi su pre casual hracov. Co na nich nie je casual? Skyrimu sa predalo cez 10kk kusov. Myslis ze je 10kk RPG hracov? Nie. Na to aby si ich hral nepotrebujes vediet absolutne nic.

Ano zakladne mechaniky su rovnake, v oboch sa mozes pozerat na to ako niekomu rozstrielavas hlavu. A? V RPG ide o atmosferu, o svet, o pribeh, o to ako to do seba zapada. A tam je medzi F3 a FNV priepastny rozdiel.

Tak chod naspat do skolky a stfu.
        • Angry Birds jsou pre casualov. Skyrim je RPG jak poleno, a i kdyby 10kk "hardcore" hracu nebylo, toho casual hrace (jelikoz ty jsi koukam taky z tech, co svet rozlisujou jen na A a B) muze zaujmout treba otevrenej svet, fantasy namet, nebo cokoli jinyho. FNV je taky pro casual hrace?
          Pocet prodanejch kusu vazne nemusi vypovidat o cilovce - to se mozna zamysli znovu. No zavery delas opravdu legracnim zpusobem, tak me pak ani neprekvapi, ze jako zasadni herni mechaniku uvedes killcam. Debilita, nebo demagogie? Uz jsem tu od tebe cetl komentaru vic, a rekl bych ze kombinace obojiho *4*
          Nic zlyho ti ale nepreju - neboj. Jsou na svete urcite i horsi lidi. Jen kdyz ctu takhle omletej, prehnanej vykrik, mam tendenci taky prehnane reagovat.
          S "V RPG ide o atmosferu, o svet, o pribeh, o to ako to do seba zapada. A tam je medzi F3 a FNV priepastny rozdiel." bych urcite souhlasil. Az na tu "propast" - prehanet zapory je ale holt popularni nastroj k zapozovani.
          FNV byl lepsi nez F3. A spousta lidi ty ten rozdil mozna fakt ani nedoceni, ale daleko smesnejsi je, kdyz si ti "stastnejsi" pripadaj jako nejmoudrejsi vykvet nasi generace. Pritom neco totalne zavrhovat na zaklade (v celkovym "recenzentskym" meritku) JEDNOHO spatnyho aspektu mi prijde daleko povrchnejsi.
          On je totiz rozdil rict treba "Trojku mi zabili spatnejma postavama, scenarem, ... blabla", ale vzdycky kdyz slysim, jak "FNV a F3 jsou jako hra nebe a dudy", je celkem jasny, ze dotycnej asi nebude moc kovanej na strizlivy soudy.
          Je to fajn, umet si na vecech najit i to dobry - to me naucili mozna uz v ty skolce. Jestli spis tebe by ty deticky nemohly leccos naucit *3*
          • este ma tak napadlo.
            mne kamos tiez strasne nadaval ze p*cujem na F3 len tak, ze na to nie je ziaden realny dovod. Ze ved vsetci to vychvaluju. On to vtedy nehral.

Potom to isiel hrat a cudoval sa, ze ako to ze ho to nebavi, nevedel sa donutit hrat to a po par hodinach to zmazal, rovnako ako ja.

FNV presiel, rovnako ako ja. A on teda vela hier neprechadza lebo na to nema cas.

Takze staci pripustit to ze ludia maju rozdielne nazory, nemusia hned byt debilny, ty retard, a hned sa ti bude lahsie dychat.
          • "Nic zlyho ti ale nepreju - neboj. Jsou na svete urcite i horsi lidi. " rofl. fakt ze ma zaujima co mi prajes:D "Debilita, nebo demagogie? Uz jsem tu od tebe cetl komentaru vic, a rekl bych ze kombinace obojiho " to sa ma tiez velmi dotklo, asi budem plakat. pozovat nepotrebujem, mam svoj vlastny nazor.

"S "V RPG ide o atmosferu, o svet, o pribeh, o to ako to do seba zapada. A tam je medzi F3 a FNV priepastny rozdiel." bych urcite souhlasil. Az na tu "propast" " - podla mna tam ta priepast naozaj je, F3 proste nedava absolutne ziaden zmysel. Teda aspon to co som hral, vydrzal som len niekolko hodin, viac sa nedalo.

To ze ty tam rozdiel taky nevidis je tvoja vec, ja ti svoj postoj nenutim, kazdy ma svoj vlastny nazor. To ty ale evidentne nevies prekusnut ked tu taketo trapne pateticke kecy pises.
            JEDEN zly aspekt? To ze sa nemozem vcitit do sveta lebo je nelogicky a deb*lne navrhnuty? Cize kebyze jes jedlo, a nechuti ti, tak nemas podla JEDNEHO APSKETU posudzovat jeho kvalitu? Su ludia co RPG hraju preto aby roleplayovali. A ked ten svet nie je vhodny na roleplaying tak si tu hru neuzijes. Pre mna vhodny nebol, narozdiel od FNV.

Nikde som nepovedla ze to RPG nie je, ale Bethesda proste robi plytke hry. Tak ako skyrim tak aj F3. Nie ze by som sa pri skyrime nebavil, ale oni sa zamieriavaju na wow efekt, nie na to co je pre RPG najdolezitejsie. ICH HRY NEMAJU HLBKU. tak to proste je. Ak by si este reagoval, tie prij*bane kecy o debilite, poze a podobnych p*covinach si nechaj, na mna tym fakt nezaposobis pepiku.
  • Cahir
    Off-topic. Zkoušel jste někdo ten Sawyerův mód na obtížnost? Je to dobrý?
    • Když jsme u těch modifikací. Zrovna bych si s chutí rozjel FVN kompletní edici a špekuluji, jakými módy to nabudit. Vždy jsem modifikoval pouze drobnosti, jako je interface a podobně,
      • Ja teraz idem s Project Nevada, A World of Pain, New Vegas Bounties I a II, Afterschool Special, WMX, CASM, EVE, Nevada Skies, Quick trade, Dynavision, Imaginator, One HUD, Directors chair, Unified HUD, DUINV, Weapon Mod Menu, NMC, Weapon Retexture Project, Bottle That Water, Centered 3rd Person Camera. Na newvegasnexus som si dal top 100 a postupne som si to prechadzal, ze co mi bude vyhovovat.
        • Cahir
          Centered 3rd Person Camera? *8*
          • Pethulla
            tak jelikož ve vanille se postava ve 3rd person pohledu pohybovala lehce nalevo od středu (což někomu nevyhovuje), tak tenhle mod ji, jak je ostatně z názvu patrno, přesune do středu
            • Pethulla
              Cahir: tak z otazníku a vykuleného smajlíka jsem to fakt nepochopil. Použitelnost? - osobně si myslím, že v těchhle Bethesdích hrách je 3rd person camera dobrá tak na prohlížení postavy, ale k tvoji otázce- použitená určitě je, teď už funguje dobře - stará verze mi semtam shazovala hru.

K těm omezením - Bethesda toho taky nakecala spoustu - např. boj z koně. A vida, komunita to dokáže, takže řeči o omezení enginem bych bral s rezervou.
            • Cahir
              Thank you, Captain Obvious! Zajímalo mě, jestli za něco stojí, jestli se povedla. To měl vyjádřit ten otazník. *1* Přitom se Obsidian při vydání bránil, že líp ta kamera nastavit nejde, že prý je to dáno enginem...
      • No pokud's to zrovna rozjel, tak bez modů, dokud to nedohraješ :)
        • Abych předešel nedorozumnění, hru jsem již několikrát dohrál, a rád bych nyní využil co nejvíce čar a kouzel moderské komunity :)
          • Pethulla
            Si najeď na newvegasnexus.com a vybírej. Z těch větších módů ,co mění mimo jiné i balanc, jsou dobré FOOK nebo Project Nevada, jenom na balanc Arwen tweak. Na počasí zase Project Reality nebo Nevada skies. Výborný je i iHud, Electro City, Weapon Mods Expanded. Z grafických věcí třeba NMC Texture pack, EVE, Detailed Normals,Wasteland flora Overhaul, Interior Lightning Overhaul nebo Weapon retexture. A to je jenom špička ledovce.
            • dakujem, zaspial som si tento vyrok ako citat do zapisnicku a bude ma tam cakat ked pojdem opat hrat FNV

tento vikend idem do prahy, ak tam byvas mozem ta pozvat na pivo
  • až tady bude o zase o ničem spekulovat Troll diskuzní, tak z toho taky uděláte článek? *7*
  • miker17
    Ja chci Van Buren....kašlu vám na Fallout 3/NV/4
    • Cahir
      Van Buren zemřel a jeho ostatky byly použity pro New Vegas...
      • Když mluvíš o ostatcích, tak byl použit pouze "mozek" Van Buren, protože o zbytek se očividně postaralo Gamebryo.
  • Pochybujem, že by Bethesda zverila vývoj Fallout 4 Obsidianu. Myslím, že už pre nich majú prichystaný STALKER 2.
    • Cahir
      Obsidian teď dělá na Wheel of Time, pokud se nepletu. *3*
      • No určite makajú na South Parku. Neviem okolo Wheel of Time je už dosť dlho ticho, ani by som sa nedivil, keby s toho zišlo ...
        • Cahir
          Co je mi známo, tak mají dva týmy. Souběžně se dělalo na Dungeon Siege i na Falloutu. A stejně tak se pracuje zároveň na South Parku i Wheel of Time. Sawyer na Twitteru potvrdil, že projekt rozhodně není u ledu, ale že je zatím brzo na nějaké oficiální informace. Dává to smysl, jelikož Sawyer nedělal ani na Dungeon Siege a explicitně potvrdil, že nedělá ani na South Parku... No a do zadku se asi nekope.
    • Pokracovani Stalker serie pod kridla Bethesdy? Pan Buh s nami a zle pryc.
    • Hlavně NE na GAMEBRYU !!! *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit