Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja by som chcel fallout z europy, preco sa stale pozerat na zdevastovanu ameriku? je mi jasne ze slovensko z toho vyhodia, ale co tak pariz, alebo kus anglicka.
    • Taky mi přijde "americké" téma už vyčerpané - něco se stalo na západě země (Fallout 1 a 2), něco na východě (Fallout 3). Pokud vím, tak ta válka, která předcházela Falloutu 1, nezasáhla jen Ameriku, ale i jiné kontinenty, takže nevidím důvod, proč nezapojit i Evropu, byl by to takový nový impulz... Pamatuju si, že nějací nadšenci pracovali na modifikaci k původním Falloutům, jmenovalo se to Fallout: Yurop, byly tam i mluvící hlavy, nový objekty a všecko. Škoda, že to nakonec padlo, jako většina těhle fanouškovských projektů.
      • To by s Falloutem mělo společné jen jméno a postapo tématiku. Jinak by tam chyběl program Vaultů, NukaCola, i Pipboy....
        • vyjmenoval jsi vsechno, proc by se to uz Fallout ani nemohlo jmenovat...
          • Vlastně jo. *15*
    • Promiň, ale Fallout není zrovna série, která by fungovala, tak jak funguje (a safra, že funguje) kdyby nebyla zasazena do prostředí spojených států s futu-retro vizuálem ala 50's. To už si víc dokáži představit sérii S.T.A.L.K.E.R někde na tropických ostrovech.
  • Nah. Kdyby raději udělali znova Fallout s pohledem z vrchu a plný černého humoru jako předchozí díly.
    F3 jsem vypl po 2 hodinách a F:NV jsem musel vypnout asi po 4. Hrozná nuda, není to vtipné a Oblivionská verze gamebrya je naprosto nekoukatelná, nejedná-li se o Oblivion.
    • MrSanta
      Fallout 3 vypnout po dvou hodinách? To se pomalu ani nevyhrabeš z Vaultu *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit