Spider-Man Remastered – recenze PC verze pavoučího dobrodružství
-
Prvni FSR je oproti DLSS nesrovnatelne horsi, ale verze 2.0 je vyrazny pokrok a zaostava jen malo ..
-
Steam controler je jeden z největších shitů, co jsem měl kdy tu čest držet v ruce. Regulérně nejhorší gamepad. Taky stál na Steamu 5e.
-
FSR je joke oproti DLSS, sorry jako.
-
Je to tak. Nahral jsem s ovladacem par stovek hodin a netrefim ani vrata od stodoly..
Staci se podivat na YT na gameplaye s ovladacem. Vetsinou to hrajou jako ponocni. Velka cast dokonce domiruje chuzi, tzn. pohybuje levou packou. Vzdycky neverim svym ocim ... (cest vyjimkam!!)
Presto ... vyzkousel jsem steam controller a pecka. Oproti klavesnici s mysi jsem pomalejsi cca o 10%, ale za to pohodli to stoji. Navic pocit z jemneho mireni gyroskopem, ktere se po par desitkach hodin deje uz automaticky, mam daleko lepsi pocit ze hry, nez pri mireni na mysi. A uleva zapesti - driv nebo pozdej k nezaplaceni ....
-
Mmch, hra prosperuje i AMD FSR 2.0 (nVidia GTX karty křičí hurá). Ale kapříci holt připluli jen od zelených, takže se dělá, že není.
-
Není si na co zvykat, je to prostě pomalé a nepřesně ovládání.
A pokud chtějí být hráči aspoň trochu kompetitivní, tak musí gamepad MODOVAT 🤦♂️
V době, kdy např. Blizz bere, že ultra wide zobrazení je cheat. O M G...
-
Zkousel jsem nekolikrat gamepad, protoze miliarda lidi to pouziva, tak to asi takova zhovadilost neni, ale neda se.
-
Klávesnice+myš VS. Gamepad = to je převážně věc zvyku.
Jestli máš na K+M nahráno desetitíce hodin, tak když pak vezmeš do ruky Gamepad, tak ti zpočátku ten gamepad bude zaručeně připadat nemotorný.
A ono to platí i naopak, lidi co mají nahráno tisícovky hodin na Gamepadu, pak budou mít problém zvyknout si K+M.
Co s tím? Překonej několik počátečních nepříjemných hodin hraní a začneš si pomalu zvykat. Po 50+ odehraných hodinách na gamepadu už to bude úplně vpohodě (někdy si zvykne i rychleji). Dokonce pak u spousty her oceníš lepší ovládání na gamepadu.
-
Tak to sere pes. Gamepad nesnáším nic pomalejšího jsem nezažil. I God of War jsem zkusil na ps5 a ani jsem to nezkoušel dále jak 4h hraní. Na pc jsem to prošel na Hard a ovládání jsem si užil na klávese a myši jako nikde.
-
Recenzent nám fakt sdělil, že hra neumožňuje bindování ovládání?? 😲🤦♂️🤦♂️🤦♂️