Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prudislav
    http://s1.directupload.net/images/120604/wiy6vand.jpg
  • Dobrá ,to ,že Splinter Cell už nebyl ten pravý SC jakého známe jsem překousl ,říkal jsem si ,že
    ještě není vše úplně ztraceno,že přeci máme ještě hlas Ironsida ,který hru dostává o několik hodnocení výše,ale to ,že se na Samovi který byl nezaměnitelný díky hlasu přiživí nějaká pijavice,mě naštvalo.A to ,že ho mluví někdo jiný ,protože veletoče a podobně by Ironside nezvládl je totální blbost.Jasně díváme se mu na obličej ,když střílí :-/ ,videosekvence by nebyl problém nadabovat ,když je Ironside dabér.Myslím ,že hlavním problémem je samotný herec,který nechce hrát druhé housle.Sam pro mě tímto skončil
  • A příště bude i Sam sám střílet, hlavně že to bude EPIC. Ubisoft asi chce ochutnat stejnou vodu jako dříve Atari.
    • Cypri
      Nvm co bylo s Atari, můžes vysvětlit prosím?
      • to nikdo nevi, ale zaslouzi si pluska
  • B.o.b
    Takže asi zůstali u konceptu minulého dílu. *9*
    • no oni si od minuleho dilu vymysleli totiz novy koncept *1* Zajimave je, ze v chaos theory, nebo DA bylo na Fisherovi videt ta vaha, postava.....zkratka pusobil hodne realisticky co se tyka stavby tela.....neco jako Max Payne 3, hodne se mi libi, ze se postava chova jako clovek, jde to z ni poznat.....Navic si myslim, ze by postava mela starnout, pokud prozivate jeji pribeh od prvniho dilu....ale cim je Fisher starsi, tim je mrstnejsi....jojo kez bych taky v jeho veku umel skakat jako opice *1* hold PARKOUR v kazdem veku *1* Klobouk dolu vysplhat skalu za 5 vterin *1*
  • slyšel jsem správně "FOURTH" echelon?
    • Cosi
      Taky jsem si říkal, jestli říkal fourth ale ten zkurrvený přehrávač neumí posunovat, vždycky mi to skočilo na začátek. Což znamená že se to odehrává po Conviction.
      • přesně... ale pak to tam nějak ještě vysvětlovali ;) že sam je ve vedení fourth echelon ale nevim jestli to je celá nová společnost nebo nějaká část...
  • Jo, vypadá to dobře.

Doufám, že tenhle gameplay byl jen taková ukázka easy mode a ve hře to pak půjde trochu hůř.
  • jindra.veliky
    Kdyz tam bude mit hrac vic prostoru na reseni situaci tak by to mohlo byt dobre ale ty sipky jak pro retarda a oznacovani a zabiti nepratel *7*
  • Ale né... po Convictionu jsem čekal zase pořádný nášup stealthu a ono tohle! A Sam bez Ironsidea? To mohli rovnou dát nového agenta...
    • to je fakt... na druhou stranu nejakej crossover by nevadil.. ale to by lidi pindali!
  • at jdou do prde** SC moje nejoblíbenější značka a to co předvedli v Conviction to nemá obdoby, ale to co ted dělají v Blacklistu... proč kur** nemluví Sama Ironside? proč najednou omládl Sam o několik let? proč zase....
  • Core
    No ty vole...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit