Přejít na výpis diskuzí
Splinter Cell: Blacklist připomíná Assassin’s Creed s puškami
4.6.2012 | Aleš Smutný
60 příspěvků
-
Takze tedka leti nacpat ten Uncharted styl vsude, jo? Samej skript, uzky koridory s cestou jen vpred a skakani jak opice. To mame The Last Of Us (dejme tomu) a pak jdou na popravu skvely serie: Hitman, Tomb Raider a Splinter Cell, u vsech je ten gameplay skoro stejnej, kryti za prekazkou a pak pripadne nejakej silent kill... Na Samovi se mi vzdycky libil ten pohyb s rozvahou, zadny poskakovani jak kdyby vazil 20 kilo, jak u kazdy z techto her...
-
-
bez urazky ...nebylo to drobatko limitujici.. bavi me ovladat nekoho ciperneho.. a ta podobnost je urcita dan za realismus.. protoze kazdy chce aby jejich postava byla mrstna s realistickymi pohyby.. ta skala byla trochu prehnana.. ale v ramci zabavnosti dejme tomu... krasne bude az skripty budou upolne neviditelne.. jako treba v posledni dobe melee ktere kolizi mezi postavami zvlada skvele.. zadne prolinani nic..a pritom efektni, resi se pristup k postavam dle utoku ze strany zezadu zepredu.. driv to neslo ani ve splintru a to byla skoda.. jsem moc rad ze se da rychle zakrocit i zepredu... urcite by melo zustat planovani akce s rozvahou.. to jiste a budu rad.. v posledni dobe se to hodne musi tocit okolo pribehu, pridane hodnote, charakterech, prostredi... jinak to hejbani by se melo dle meho vazne priblizovat sobe napric akcnimi adventurami a bude zajimave sledovat jak moc se od sebe ty pohyby odlisuji, ale zaklad bude stejny.. tak jak to ma v planu engine euphoria
-
-
He shot himself *1*
-
Jěště bych přežil mnohem akčnější pojetí hry. Ale rentgenový přehled bojiště, abych náhodou někoho nepřehlédl, nepochopitelné šipky na vojácích za dveřmi, execute (který automaticky zabije každého označeného), slowmotion (aby se i největší lamy cítily cool, že každýho sejmou) a skákání po skále, jak kozlík... To už je prostě moc. R.I.P. Splinter Cell. F*ck Ubisoft.
-
jinak pro všechny ohledně ironsida. Bude tam. Prosím redakci tiscali, aby to nesmazala, jelikož jsem si toho tady nikde nevšim. http://www.eurogamer.cz/videos/jak-jsem-namlouval-splinter-cell-black-list
-
hm, já si pamatuju, že COnviction mělo bejt o super interakci s prostředim, možnost brát všecky možný předměty, co jsou kolem a tak, židle, stoly, něco málo z toho zůstalo, ale střílení je pruda, obzvlášť mě nebaví tyhle slowmo označení a pak bum prásk, k čemu je pak člověku nějaká zručnost, herní zkušenosti.....ale jinak Conviction byla pořád skvělá hra a tohle taky bude lepší než většina jinejch věcí.........ale tak samozřejmě atmosféra Chaos Theory, soundtrack, už je to dávno, pak DOuble agent byl trošku divnej, ale pořád skvělá hra
-
Tak to je bomba zatím největší překvapení *14*
-
-
no to mas pravdu, vsichni jsme cekali uplne neco jineho *1*
-
Ubisoft jede. Letos Splinter Cell, minulej rok Brothers in Arms. Francouzi evidentně mají rádi když se o nich mluví.....
-
-
Možná by bylo lepší, kdyby si vytvořili novou značku, místo toho aby "násilím" přetvářeli tu starou dobrou a osvědčenou. *2*
-
Vypadá to docela dobře líbí se mi jak je to zabíjení plynulý a propracovaný styli zabití. A ozvučení je také slušné. *3*
-
nevim o co de.. ale Conviction byl stealth jak vino,.. a tady koukam, lezeni, skakani, lamani vazu, bodani, plizeni, gadgety, strileni trochu moc, ale takhle vzdycky vypadaj ty trailery ne ?.. a mozna jsem jen beznadejny optimista... ten Ironside me mrzi