-
saints row neni aaa
-
9/10 Za mne, a rozhodne jsem si poparil vic jak u COnviction, proc se mi zda ze vase hodnoceni, se vzajemne popira- odporuje s tim v levelu (sak to psal ten stejny autor nebo ne?) Pokud ne tak sry sem si treba nevsiml, i tak mi je porad blizsi pisemne hodnoceni nez znamka ( i kdyz znamka je do nebe volajici a nemuze obsahnout zhodnoceni herni naplne ze je pouze relativni i tak).
-
akorat v chaos theory byly pro coop specialni mapy
-
Chaos Theory je supr, zrovna to pařim na ps3 a pořád to vypadá dobře ale hlavně se to dobře hraje :)
-
To máš asi velkou radost, že je to v češtince, žé?
-
Jeste 4 sla, ale u tohodle sem cekal vraceni k puvodu, lepsi nez conviction, ale jinak zmacknete tohle a presunete se tam ...
-
Na ten coop sem se chtěl taky zeptat jak moc do toho zasahuje já na coop nikdy nebyl většinou hraju sám a aby mi tam nějaký děcko z ameriky dělalo bordel to fakt ne díky takže když nebudu hrát coop příjdu o hodně?
-
Jako fanoušek původní trilogie to nebudu moc hateovat. Jen ve zkratce - má to zatraceně daleko do Chaos Theory.
-
Ani ne týden co Saints Row 4 dostalo 7...
-
takmer žiadna veľká AAA hra nikdy nedostane menej ako 8....lol
-
Je tam coopu až moc na můj vkus.
-
Jak hru hrajete? Panther mode........
-
vypada to lakave, možna si to koupím a zahraju, nevite jestli je tam také coop jako v chaos teory?