Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Nějaký chytrák by se našel. Jak to tak bývá.
  • To je v poho, stejně to nikoho nezajímá.
  • já teď projel Dishonored na Nejtěžší obtížnost a ten dohled je pořád docela malý ale je to součást herního designu. Každopádně Dishonored je úžasná hra, úplně člověk vidí ty kousky převzatý z Thief 3 :)
  • Musim souhlasit s nadsenymi nazory, pro me ta osmicka sedi jak pulky na hrnec, uz dlouho jsem nehral neco podobne dynamicky adrenalinoveho a zabavneho. Priznam se i bez muceni, ze jsem ze starych splinter cellu hral jenom jednicku - ale po Blacklistu mam sto chuti si to dohnat a dat si alespon tu chaos theory!
  • Keyz
    Btw luxusní prostitutka se nesnaží přizpůsobit všem, ta si může vybírat protože to je luxusní prostitutka.

- A odpověď je:Ne, netestoval jsem to *3*
  • Jack1947
    Ani tomu nedas , sanci dyt prece MP slibovali, a snad i splnily ze bude zas navrat ke klasice a mimoto Spies vs Merc.
  • smejki
    zapomněl sis změnit nick
  • Keyz
    Mně se právě líbil systém v Dishonored anebo ve starém Commandos. Tam to bylo více věrohodné. Musel jsem být většinou schován tak abych byl naprosto mimo zorné pole NPC. Tedy za bednou na střeše a pod. Jinak rychle reagovali.
    - Zde to udělali jinak. Stačí šero/stín a i když jsem v zorné poli (jestli tedy nevidí jako když čumí do trubky), tak pak mně nevidí. A vypadá to dost blbě.

Tedy stačilo by to jinak postavit. Ideální by pro mně byla hra světla a stínu (když machrují s grafikou). Například za určitých okolností není člověk vidět i když stoji u okna a čumí ven a pod.. To je ale asi sen.
  • Jack1947
    Tak aby jsi nakonci, nebyl zklamanej ze to bylo kratke (mozna) a nakonci mohlo bejt , hlavne ten boss lepsi. Jinak souhlas a bwejt zasekla deska dneska in hold vubec neni.

Ja v tehle hrach, sice ostrilenej nijak nejsem zato ale mi to davalo zabrat, obcas i na normalni obtiznost ta Realna bylo moc, Pwerfecktionist sem ani nezkousel radsi *4* .
  • Tak tys to vystihnul v jedný větě.. souhlas. *15*
  • Jack1947
    To tady nehrozi, hned 3-4 mise je "SAfeHouse¸¸ a tam rozhodne par poldu nehlida, a prazdnou mistnost uz vubec ne *15* .
  • Ale hovno, to jsou zase kecy zhrzelýho rádobysvětáka aka "nic už není jako dřív", prostě zaseklá deska.. já mám nahráno ve starejch Splinter Cellech nespočet hodin a každoročně je hraju pravidelně znovu. Upřímně jsem se bál, že bude Blacklist jako Conviction a dopředu jsem to zatracoval, ale teď čím víc se blížím konci, tím lepší a lepší mi hra připadá a posun od lineárního level-designu z Conviction mi přijde obrovksej. Ta stealthová složka tam funguje v podstatě stejně jako v původních SC, možná je ještě víc umocněná - press na hráče naplánovat si řešení nějaký situace, která se pak stejně posere (díky kvalitní AI, která nedrží NPC na jedný trase sem a tam), takže musíš zničehonic jednat instinktivně a ipmrovizovaně. A díky tomu je SC (možná až na Conviction) pro mě osobně jednou z nejlepších sérií a Blacklist to potvrzuje..
  • blacklist je Chaos theory s dynamickejsim gameplayom, moj nazor.
  • minimalne 9/10, taky kvalitny stealth som uz dlho nehral, konecne je z toho citit Chaos Theory.
  • Samozřejmě máš pravdu.Dalším na řadě bude ZVOLENÝ prezident Assad.Důvod (použití chemických zbraní chacha) je samozřejmě zrežírován západními státy.
  • Jack1947
    Netusim ja jen "sjel¸¸ tech 11misi a skoncil. (prozatim)
  • pro mě byl Double Agent první Splinter Cell, který jsem přestal hrát po několika hodinách. Vypadal zajímavě, ale levely pro mě osobně měly strašný design.
    Kupříkladu na zámořský lodi bych čekal turisty a ne že 6 poldů bude hlídat prázdnou místnost...nic mi tam nedávalo smysl.
  • Jack1947
    Taky jsem si ted vsiml *15* . ( na tom samozrejmne neni, nic spatneho je jedine dobre, ze tu mame i jinej nez tradicni pohled.)
  • Dotaz na ty, co už hrají. Občas se na mapě objeví mise (označena žlutou barvou), která píše, že mám rozluštit nějakou zprávu a pak lokaci vyhledat na mapě, netušíte někdo, jak tyto mise zprovoznit? diky za pomoc
  • Souhlasim, že bude osvěžující, raději si projet znovu původní tři díly.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit