-
To rozhodně není. Tohle je arkáda. Chaos Theory byl opravdová stealth hra bez cutscén, debilního rpg systému a snad i to AI bylo chytřejší. Jenom člověk co nehrál původní trilogii muže tvrdit, že to má něco společného.
-
To je pak zbytecne komentovat, ani ja bych se neodvazil takhle komentovat hru co jsem nehral , a ze Dead space3 debilna hra? To mi tedy povedz co bolo na tom debilneho, ze sa to nedalo dohrat. *3*
-
stealth je hrozná nuda. Nikdy mě nebavilo hrát hry stealth
-
Jesteze, takhle nesmysli kazdy takovy , "troll¸¸, to by potom tenhle typ her ani nemnel sanci uspet. (na poli strilecek samozrejmne) Mimochodem ja jsem Killnul, ve stealth , treba mene zato jsem se nemusel zdrzovat zbytecnymi prestelkami, tudiz sem si hru mozna uzil i vic, ale chapu deti radi utracej cas aby pak mohli machrovat ve zdejsi komunite, kde to kazdeho ocividne strasne zajima *15* *2*
-
Mám stejný názor. Úžasná hra. A nový SAM mi rozhodně sedí.
-
Raději místo toho nadávání běž mi vyčistit hajzl už je zase ucpanej!
-
A nesnaz se napravovat zdejsi, "zkazenou komunitu¸¸ jim uz neni pomoci *3* .
-
chovej se slušne
-
Mhm, protoze me bavi kdyz je neco dynamicke, tak automaticky neumim ocenit i hry, ktere se hraji pomalu a rozvazne. Jiste.
-
ty zalez
-
Lepší luxusní prostitutka než trollící Trisska. *2* *1*
-
je na tobě jak hru projdeš...Rambo stylem, a nebo tiše se zabíjením, či jen omračováním...takže každej si hratelnost utváří podle chuti, tak jde vidět, žes nehrál....
-
tak tak
-
No to bych ti nedoporucil. Chaos Theory "dynamicky adrenalinovy" rozhodne neni. Je to 100% stealth akce. Jediny dil, ktery se ti tak da doporucit je Conviction.
-
Takže hádám dobře.. nehrál jsi a tudíž jsou tvoje příspěvky jen zvratky. Jen se ujišťuju. *3*
-
při vypuštění prvních trailerů jsem se hodně bál, že to nebude ono...ale dík bohu jsem se hodně mýlil;)
-
predpokladám podľa recenzie....raz som tú chybu spravil a kúpil si ten mega s*it Dead Space 3, čo sa ani dohrať nedal jak to bola debilná hra...toto už z trailerov a recenzií vyzerá extrémne tupo...
-
Když píšeš "nevěřím", tak jsi to očividně nehrál... Takže zbytek tvojeho výplodu je jen kýbl zvratek, chápu to dobře?
-
Počkej a když dítě uslyší slovo prostitutka, tak automaticky poběží a jednu si zaplatí? Nebo jako co jsi tím myslel?
-
neverím, že to je lepšie ako Pandora alebo Chaos Theory...zase nadhodnotená hra...taký bazmek, čo nie je ani poriadna stealth hra ani poriadna akcia...dačo ako Mass defekt....