-
druha je ta co zacinas venku pred takovym skladem a je tam minovy pole, nebo to je ta s tim hranicnim prechodem? Protoze z ty na tom prechodu sem hodil ovladac obloukem jednou =D.
-
Pravdepodobne nejaka hipster indie vec, ktera je tak underground, zes o ni nikdy neslysel.
Tedy, nic proti indie, akorat mam tendence rozlisovat hry na ty, ktere me bavi a nebavi, ne na indie a mainstream. -
Přesně druhá mise od Grim sem prakticky na začátku hry a prostě dva dny se s tím peru zapnu dvakrát to zkusím dvakrát mě zahlídne nějakej hmmm a já to prsotě vypínám myslím že strávím u blacklistu pár desítek hodin.
-
Jsi ho utrel jak maslo na teply chleba :D
-
Hitman byl 5račka? :D. Tady ten Splinter je 5račka? :D. Zajímá mě, co je u tebe dobrá hra.
-
v tejto diskusii je vidiet preco sli vsetky AAA stealth hry do sraciek (SC, Hitman, s najvacsou pravdepodobnostou aj thief) proste vydaju takuto hovadinu parazitujucu na slavnej znacke, a ludia si to tu pochvaluju ako navrat k splinter cellovi... lol. fakt lol.
-
Není důvod být homofobní. Většinou jsou to pravě gayové skrývající své pravé já. Je třeba se s tím s někým podělit, aby sis konečně uvolnil ten špunt v zadnici co tě tak svírá. Pak budeš tolerantní i k diskutujícím co nemají stejný názor na věc. S pozdravem buzeranský hipster. PS. Už mi nevolej.
-
Na víc mají, mohly dát 9/10
-
WTF prosim prectete si po sobe jeste jednou verdikt redakce a zamyslete se zda nemate na vic...
-
aha, koho nebaví stealth nemá právo žít. LoL co si nový hitler?
-
"Jenom člověk co nehrál původní trilogii muže tvrdit, že to má něco společného." Tolik ke snášení cizího názoru, ty kuřbuřte. A hlavně se neudus dickama s příliš vysokym IQ, hipstříku tyvole. *15* *15*
-
conviction je mozno nemasny neslany ale mal lepsie napisany pribeh, kvoli hracom casual ktorym sa moc rozmyslat nechce tak sa tvorcovia rozhodli hru spravit viac akcnu, neporovnavajte to ptm s chaos theory, toto je nova generacia sama fishera a splintera, novy pribeh , nove vsetko filmovejsie a akcnejsie, co mi na tom tiez vadi , ale pohode prisposobim sa, aspon ze sa vratilo viac stealthu aky pozname z prvych troch splinterov
niektore misie ma bavia, ine zas nudia ze ich prebehnem, niektoru su zas zalozene tak ze najlepsia situacia je celu miestnost vystrielat ,co je blbé lebo to neni COD, da sa aj potichucky nenapadne aj ked vsade strielaju debili po vas, ale takych ako som spominal CASUAL nenarocnych hracov hned napadne ze to vystrielame, a preto sme tam kde sme 8 bodova hra tu aj na sectore -
Přestaň házet ho*na do větráku... Mě jsou tvoje nadávky opravdu někde. Pokud nesneseš jiný názor na věc tak jdi do pr*ele a pozdravuj tam svoji hlavu. S pozdravem buzerantský hipster. PS. Pokud budeš chtít příště vykouřit, už mi laskavě nevolej ,už nám to spolu neklape brouku.
-
Tak musím říct že po nemastném a neslaném Convictionu je tohle návrat k dobrému Splinter Cellovi.Jelikož se Samem neznám téměř jiný styl než stealth tak jsem si tuhle hru užil víc než dost.Nechci hru hodnotit číslem, takže bych to asi přirovnal tak že můj nejoblíbenější díl byl vždycky Pandora Tomorrow a tenhle díl mu šlápl na paty. *4*
-
A to jenom ty delsi. Ty od Grim se neukladaji vubec, a poplach = konec mise, takze nevim, jestli se tak levej, nebo sem hral neco jinyho, ale me to obcas docela zabrat dalo teda.
-
Naprostej souhlas, Rhulad je z toho mimo. Tedkanc si mu to nandal az az , vlastne ses strefil do jeho slabeho mistecka, pravda no ja nemam zadne iq ty mas na mne moc velke to bych mohl, seredne odskakat. *15*
-
Da se praktikovat jen 3x , pak se musi "Execution¸¸ zas nabit takze silne pochybuji.
-
Tak jsem do toho nakonec šel. Nelituju. Je pravda, že Sam Fisher je prostě jiný, ale neznamená to, že je nutně horší. A co se stylu hry týče, hra opravdu nenutí žádný konkrétní postup. Kdo chce, může se prostřílet (i když to není jednoduché), ale tichý průchod je často výhodnější.
Myslím, že ta osmička v hodnocení je adekvátní. -
Si vyjimka, a je mi te lito ( pak se nediv, ze si takovy jak jsi.)
-
Savovat sam nevies, funguje tu iba autosave, a ten nie je na kazdom kroku, takze si svoj postup musis poriadne rozmysliet (hlavne vo vedlajsich misiach, ktore ti ulozi iba 1x priblizne v polovici).