-
Hraju to na realistic obtížnost s tím, že chci dohrát každou misi bez odhalení... Zatím jsem ve 4 nebo 5 příběhové misi a odehráno mám cca 7 hodin a to jsem zatím nehrál ani jednu vedlejší misi. Hraju to čistě stealth, odnáším případné omráčené, vyčkávám, nikam nespěchám... Hra mě opravdu baví, asi to bude po hodně dlouhé době něco co dohraju.
-
Nevim jestli jsi to byl zrovna ty, ale když napíšeš něco v tak absurdním stylu jako je - proč to píšou "tihle lidé" (očividně jsi myslel ženy) a že by tihle lidé měli recenzovat sims, tak se nediv. Nejen, že si s takovym přístupem v životě nezaš*káš, alespoň né se ženskou a teda bůhví jestli je vůbec při sexu preferuješ, ale hlavně nemáš vůbec pravdu.
-
Co se týče obtížnosti, vždy volím zlatou střední cestu, ale samozřejmě to chci hrát co nejvíce stealth stylem. Vedlejší mise já rád, takže pokud to bude tak cca 10-15 hodin, tak to bude ok. Každopádně díky za odpovědi, jdu objednat, ať mám po dohrání Saints Row co pařit. *3*
-
Jojo, nejvíc to natáhnou postranní mise, kde neni žádnej checkpoint a při odhalení tě to hodí na začátek. Ale je to prd€l *15*
-
Podle toho jakým stylem to hraješ, na jakou obtížnost a jestli děláš vedlejší mise. Kdybys to dělal se vším všudy a na nejtěžší, tak možná i 20 hodin.
-
Toto cca 10 hodin
-
Jak je to u SC s délkou hraní?
-
Nechcel som tu s tym zacinat ale v podstate si to povedal za mna ;)
-
Nachcat do vočí, strejdo Rulando. S pozdravem, milostpán Sobiesky.
-
Vis co LOLku....jdi do p*dele
-
Mám to obdobně. Taky rozlišuji hry co mě baví a co mě nebaví. Moje nejlepší herní zážitky poslední doby: Hotline Miami, Bastion, Guacamelee, Dust: An Elysian Tail a Alan Wake... (steam slevy no :-)
-
Bože jak já tam nesnášim ty psi, to jsou takový sviňuchy :)
-
Tak to je vážně hodně, ale hodně slabé kníže. Už to jaksi nezvládáš a začínáš ještě k té trapnosti být nudný. S pozdravem strejda Rhulad.
-
Jaký slovo, Brňáku? *15* Přesně tak, podíval jsem se ti na profil a všechno se vysvětluje. Vysvětluje se i to, že proti větru chčiješ ty, já chčiju proti závanu smradu z tvojí držky.
-
Víš já jsem rád, že jsi se naučil nové slovo, které teď musíš používat, aby ses cítil důležitý, bohužel, když to slovo opakuješ stále dokolečka, vychází mi na to zcela jasná rovnice = jsi trapný kníže. S pozdravem a s neutichající úctou tvá nula, gay, buzeranstký hipster. PS. Vidím, že tě baví ch*át proti větru.)
-
Do Pandory anebo Chaos T. to má rozhodně daleko.
-
Hrála jsem a plně souhlasím.
-
Já nejsem homofóbní. Tvojí orientaci respektuju, jen nazývám věci pravým jménem, aby ti tady někdo v diskuzi nenaletěl. A tolerantní jsem jen k diskutujícím, kteří tolerují cizí názor a nechovájí se povýšeně a arogantně, přestože jsou to naprostý nuly zaujímající hipsterský pózy.
-
Hra mě velice baví, graficky je to povedené (ultra + nějaký machtloviny od nvidie), příběh ucházející, novej Sam je v klídku... Po Conviction solidní změna, těšim se na coop a MP :-)
-
Se nediv když to píše osoba, která to píše.... Už jsem se k tomu tady vyjádřil a můj příspěvek byl smazán nechápu proč když jsme řekl pravdu a nebyl vulgární. Udělejte si tam pořádek.... Opravdu tohle je WTF....