Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak já to asi nahodim narovinu, ne? Jsi prostě jen buzerantskej hipstr. Žij si třeba v 90', hraj si svoje hardcore drsný starý dobrý hry a nadávej a breč si nad novejma hrama, jak chceš - vážně jsem od tebe jinej komentář zatim neviděl. Já si budu užívat nový hry s nadhledem a budu si je hrát s chutí, protože se u nich umim bavit, zatimco ty budeš žít v mylný představě, že každý zmáčknutí tlačítka (např. to tvoje X pro tiché zabití) je QTE zatimco mačkání tlačítka v 10 let starý hře je proper hardcore ultra uber skilling a budeš brečet někde v koutě, jak ti nikdo nerozumí a jak bys byl nejraději, kdyby vycházeli jen remakey starejch her.. Řekl bych, že na tom budu líp, ty loosře. *15*
  • Jako je to hra, neni to simulátor plížení samozřejmě. Kdyby byl, tak by to imho ani nebyla taková sranda a řekl bych, že by to ani jako stealth dohrát nešlo. Ale v rámci zažitejch mezí Splinter Cell série je to naprostej standard.
  • Tak jako luxusní št*tka teď vypadá hlavně Sam Fisher, který je vizáží, hlasem a charakterem kopírka Bourna nebo Sheparda. Nečekal jsem, že změnou stylu psaní postavy budu až tak zklamaný (dabing v tom hraje jen minimální roli).

Si vzpomínám, jak v chaos theory byl každý hlídač zážitek. Když na mě krátce před koncem vyskočili celí čtyři chlápci v hi tech oblečku, zůstal jsem civět s výrazem: to snad nejde udělat. V Blacklistu se to nerozlišuje: hlídač, těžkooděnec, hi tech žoldák, letadlo nebo ropná rafinerie -> press e to wow efect.
  • Rozumí se krycí systém v Conviction...To snad jako Stealth hrát nešlo.
  • Tak jak ? Ale upřímně !
    Je tam ta blbá Ubisoft ochrana ?
    Jde to hrát systémem - omráčím stráž, save, nalákám a omráčím druhou, save, přelezu po trubce, save, hele laser, podlezu jeden, save, podlezu druhý save, vylezu na turniket, save... Prostě neomezené savování jako ve starých dílech ?
    Jak moc to je odlišné od střílečkové Conviction ? Mám Splinter Cell rád ale poslední dva díly se mi vůbec nelíbily...Tohle je lepší ? Sice si to koupím až v nějaké slevě, ale zajímá mne jestli je to pro fanoušky původní trilogie, nebo je to prostě něco s názvem Splinter Cell ale je to taková "krycí střílejda". Krom toho systém neSAVE mě nutil hrát akčním stylem. Všechny postřílej a jdi dál. Au.
  • SC Blacklist je pro mě naprosto skvělá záležitost. Hraju na obtížnost realistic a občas se dost zapotím. Jakékoliv prozrazení a hraju odznova, jelikož je to pro mě větší výzva a hra mě takto opravdu BAVÍ, což už se mi dlouho nestalo.
  • Samo že nelžu .. a pokud si nepochopil správně, tak můj post je psaný s lehkou nadsázkou, ale sám řekni ... ? Mě prostě příjdou ty stíny moc OP i na nejtěžší obtížnost.
  • AI je v tomto diely jednoznacne najlepsia, cutsceny dobre dokresluju situaciu, a to ze je to arkada, zalezi na uhle pohladu, ale lahka hra to jednoznacne neni, ak sa to hra jak ma
  • Miserius
    A = B *15* *3*
  • Rhulad
    No budeš to muset hrát co půl rok starší dily, jelikož jsi krajně mimo. Chápu, když jsi to zahraješ jen jednou ročně tak něco zapomeneš čili ti tvou neznalost odpustím. Opravdu Chaos Theory se nevyznačoval sbíraní bodu za zabití či mačkaní X pro tíché zabití a podobné arkádoviny. Takže doporučuji dostudovat látku a pak tady můžeš trollit ty svoje pseudo-moudra. Do té doby jsi mi k smíchu ty experte.
    @Jacku prosím nereaguj na mě. Máš IQ tak 80 čili je zbytečné, aby jsi diskutoval s někým, který tě v inteligenci převyšuje o desítky bodů. Děkuji.
  • samozrejme, chaos theory ma daleko logickejsie nedesignovane levely, a ma ovela pomalsie tempo a inu atmosferu, to ze blacklist je to co byvlo som prehnal, len nerozumiem preco to vseci tak hejtuju, na to ake sa v dnesnej dobe robia hry je to skutocne kvalitny skvost a rozhodne je to daleko lepsie ako conviction, treba tomu dat len sancu *3*
  • láká mě si to zahrát... ale zařekl jsem se, že kvůli absence Ironsida si tento díl nekoupím. Nepřenesu se přes ten dabing. V podstatě jsem všechny předchozí díly hrál jen kvůli tomu, že jsem si oblíbil charakter Sama Fishera. To, že to byla i slušná stealth akce pro mě bylo vedlejší. Takže pro mě byl hlavním lákadlem vždy jen Sam Fisher. To už teď bohužel on není, takže pro mě skončil Splinter Cell v závěrečných titulkách Conviction, kde Sam s Vicem relaxují a popíjí...
  • BoB.2
    Jasně.
  • TheGGG
    Já také netrolluji, stealth je prostě hrozně nudné. Člověk jako by hru pořádně ani nehrál
  • Tak za prvé cutscény nejsou žádnou známkou arkády nebo nekvalitní hry, naopak skvěle podkreslují příběh. Za druhé žádnej RPG systém tu není, můžeš si vylepšovat gadgetky a zbraně, pokud ti to přijde jako známka nekvalitní hry, tak jsi jen hipstr, kterej bude ze setrvačnosti opakovat, že to co je starý je vždy lepší. A za třetí - AI nebylo chytřejší. To je prostě naprostá kokotina. AI je tady jedno z nejlepších - pokud jsi spatřen NPC tě začnou takticky obklopovat, pokud mají nějaký podezření, zavolaj si parťáka a jdou na průzkum ve dvou atp. A logicky prostě AI ve hře z 2013 nemůže bejt horší než 10 let stará hra.

Já jsem obrovskej fanda série a starý díly mám projetý nesčetněkrát. Ano, původní SC byly víc stealth, v podstatě pure stealth. Ale v podstatě tě to nutilo při odhalení okamžitě hitnout esc a load last save. Prostě dneska má hráč raději plynulou hru, kdy při odhalení máš šanci zmizet, popř. vyřídit nepřátele. To je víceméně jedinej rozdíl od původních titulů, ale jinak co se týče zážitku a míry adrenalinu typickýho pro stealth hry, tak je to stejný. Je to skvělá hra a tvoje názory mi vážně nepřijdou jako nic jinýho, než hipsterská póza wannabe světáka, kterej všechno nový odsoudí a bude tvrdit, že dřív bylo všechno lepší. Ale když si tak vzpomínám, tak jsem od tebe viděl asi komentáře jen tohohle typu, nikdy nic pozitivního, takže mi dochází, že jedeš asi nějakej trolling..
  • No hrát Hitmana 2 na hodnocení Silent Assassin bylo o nervy :-)
  • Ne, luxusní prostitutkou je proto, že je drahá, ale když na ní máš finance tak s tebou jde ať jsi kdokoli.
  • Asi hru koupím, ať vím jaký to je s luxusní prostitutkou.
  • Jack1947
    Sry, si debil, nerikam ze to je buhvico ale arkada to neni, spolecneho to ma hodne. ( di uz nekam s puvodni trilogii). Ty zaseklej zubu casu ve vesmiru zapomneni. *15*
  • Pri Pandore to asi problem nebude, nakolko to je slabsi diel. Holt vsak to robil Shanghai a nie Montreal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit