-
A co Games.cz?
-
v chaos theory si mal napriklad meter na osvetlenie, nebolo to tak trapne ciernobiele ze si v najnepatrnejsom pritmi neviditelny. tiez tam bolo vyriesene to ze ked rychlo behas tak pochopitelne sposobujes hluk. uz len pri obycajnych dverach si mal aspon 7 moznosti ako s nimi interagovat. nebol ti vnucovany trapny pribeh. a hlavne to malo dobry level design, neboli vsade rozhadzane nelogicke prekazky len aby si sa mal kde kryt, ani trubky tam neboli tak do oci bijuce. proste povedat ze je to presne to co to byvalo je prinajmensom totalne retardovane. proste sa ti blacklist paci dobre, to ale neznamena ze to je dobra hra jak chaos theory,
-
Asi tak.. Nevim teda jak na nižší obtížnosti, ale když k někomu přijdu do zornýho pole na krátko, tak mě prostě uvidí. Buďto to ty vejš hráli na easy nebo kecaj. Nebo vážně netuší, že zorný pole člověk nemá za zády.
-
Ty jsi to nepochopil. Myslel jsem to tak, že po tom Conviction nepokračovali v té akční složce, ale vrátili tam ty prvky stealthu z předchozích dílů.
-
Hodně dobrá hra, od dob CoD jsem si neužil tolik akce. Jsem v druhé misi a mám asi 150 killů. Při hraní si připadám jako velký pán a nekompromisní badass. Hraji na PC na max a grafika je neskutečná. *5*
Jen Fischer je moc škaredý, trochu gelu bych mu přidal na hlavu. -
Trossko, hra je 18+ ne?
-
*Splinter Cell: Blacklist je jako plastelína nebo luxusní prostitutka. Snaží se vyhovět a přizpůsobit všem, aniž by je okrádala na zážitku.*
Poněkud zvláštní přirovnání s tou luxusní prostitutkou, obzvláště na stránkách kam choděj především děti. Autorka článku se v této *profesi* vyzná očividně lépe než já... -
A netusim, jestli jsem osobne viditelnejsi nez ostatni, ale me teda dva metry daleko vidi naprosto kazdej, pokud ke me neni zady, samozrejme. Podivne.
-
To se musíš zeptat předchozí redakce.
-
já jsem s hrou spokojen a líbi se mně.čislem hodnotit nebudu u mne je zkrátka výborná
-
to ze ta v drvivej vacsine pripadov straz nevidela v tieni bolo tak uz od prvej casti, inak by stealth nemal ani zmysel :)
-
Jo když problém je, že tady na tiscali kždej jenom hatuje, když né hry tak číslo v recenzi, recenzenta samotného.... každopádně já zas hatuju všechny lidi co tu hatujou a na hru se těším :)
-
az teraz som si vsimol ze games.cz nerecenzoval Conviction ...:OO preco ?
-
Pac je nostalgik nekdo a rad vzpomina a tohle se mu holt do foroty nehodi...
-
Jesteze tak, to by byla skoda to aspon "nezkusit¸¸.
-
já si zase z Commandos pamatuji systém, kdy jsem stál za rohem a střílel hordy nepřátel, kteří chodili jak na porážku :)
-
No .. docela mě překvapuje, jak je většina z vás z blacklistu na větev.Já jsem teda opačný názor .. na hru jsem se určitě těšil, ale po pár misích mě to dost přešlo. Hra vede za ručičku od začátku až do konce ... nejvyšší obtížnost ? Skoro žádná výzva .. AI je až směšně tupá ... Jak tady někdo psal .. stát ve stínu a být metr od idiota, který kouká vaším směrem, ale "jsem přece neviditelnej ve stínu" tak se mu můžu maximálně tak smát do xichtu. Bohužel jsem hrál jen conviction a připadá mi to jak lehce vylepšený klon = stejná nuda.
Grafika je sice hezká, ale některé textury vypadají naprosto otřesně viz auta ...
Když asi v 5 misi ? Přijelo mega,ultra comando ve své "2D" dodávce .. tak jsem se málem pochcal smíchy a říkal si .. tohle snad není možné v roce 2013, jak můžou některé věci tak odfláknout.
Za mě 7/10 s radou pro ty, kterým se nelíbil conviction, tak rozhodně ruce pryč, protože tohle je takřka to stejné. -
dám, ale až to bude v nějaký slevě :-)
-
Musis najit dalsi lokaci podle napovedy v te predesle, staci pomalu prejizdet mysi v potencionalnim miste. Pokud ti napoveda nic nerika tak google. Hledani se opakuje tusim 3x a pote si zaplatis jedno ze dvou reseni mise a dostanes nasobic vydelku do budoucna.
-
tak to si asi Blacklist nehral, vazne nerozumiem tymto dristom ze to neni co byvalo, je to presne to co byvalo, stealth funguje vynikajuco, dokonca je moznost tak ako v Chaos theory prepnut medzi zabijanim (noz)/omracenim (hmaty),schovanie tela, piskanie, vsetky tie uzitocne hracky, ktore hru priliz nezlachcuju, a rozhodne sa da hra dohrat aj bez nich, ja neviem co by ste vy chceli, jedine co musim naozaj vytknut je to lezenie, tie animacie su hrozne